PDA

Επιστροφή στο Forum : Ανανεωμένη ΕΑΘ (Ένωση Αερομοντελιστών Θεσ/νικης)


mastoras
29-03-08, 21:32
Μετά από την ξαφνική παραίτηση του Διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Αερομοντελιστών Θεσ/νικης, το νεοεκλεγέν Δ/Σ προέβη σε ανακοίνωση, καλώντας όλα τα μέλη, σε μια συσπείρωση για μια νέα δημιουργική προσπάθεια .

Μπράβο παιδιά είμαι σίγουρος ότι με τέτοιου είδους ανακοινώσεις, και κάλεσμα των αερομοντελιστών, όλοι θα ανταποκριθούν άμεσα .

Και πάλι μπράβο. :>)

Απολαύστε περισσότερα στο site της ΕΑΘ http://www.eath.gr/

Γιάννης Ζαφείρης
01-04-08, 13:14
Καλή προσπάθεια και καλή τύχη στο Βορρά!
Μερικές φωτογραφίες στο μοντελοδρόμιο της ΕΑΘ, απο επίσκεψη πριν μερικούς μήνες.

1η Ο Τάσος και ο Μιχάλης
2η Το εσωτερικό ενός υπέροχου Scale Vario
3η Το εξωτερικό!

Γιάννης Ζαφείρης
01-04-08, 13:17
Ακουλουθούν μερικές ακόμη.


1η Ο Γιάννης Αντωνιάδης ...από την πίσω πλευρά, την ώρα που ασκείται στο F3c
2η Ο Δημήτρης Ράμος σκηνοθετεί ένα μέρος του στόλου
3η Η σκηνοθεσία!

Chios RC
03-04-08, 12:54
Τέλεια τέλεια!!!!Αυτός ο AERO LEMON-SHARK....
Πανταχού παρών.Μου Θυμίζει τον Γιάννη Ζ. το καλοκαίρι στην Χίο.

Pit995
03-04-08, 13:02
O LEMON SHARK??????
Μπράβο ρε παιδιά.
Μακάρι να μπορούσα να ερχόμουν για μία εβδομάδα να επισκευθώ όλους αυτούς τους χώρους που βλέπω στις foto.Πολύ θα το ήθελα.Κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό...

Rc_Hacker
03-04-08, 13:25
Μετά από την ξαφνική παραίτηση του Διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Αερομοντελιστών Θεσ/νικης, το νεοεκλεγέν Δ/Σ προέβη σε ανακοίνωση, καλώντας όλα τα μέλη, σε μια συσπείρωση για μια νέα δημιουργική προσπάθεια .

Μπράβο παιδιά είμαι σίγουρος ότι με τέτοιου είδους ανακοινώσεις, και κάλεσμα των αερομοντελιστών, όλοι θα ανταποκριθούν άμεσα .

Και πάλι μπράβο. :>)

Απολαύστε περισσότερα στο site της ΕΑΘ http://www.eath.gr/


Παρετηθηκε ολοκληρο ?? :o και ξαφνικά :-\

Γιατί ??τι συνέβη

καλη επιτυχια στο νεοκλεγεν

mastoras
03-04-08, 13:39
Δεν παραιτήθηκαν όλοι, παρά μόνο η πλειοψηφία . ;)

Λόγοι επαγγελματικών υποχρεώσεων, ήταν η κύρια αιτία της ξαφνικής παραίτησης . :(

Κατά τα αλλά παρά τα όσα προβλήματα σχετικά με το θέμα μοντελοδρομίου , η ΕΑΘ καλά κρατεί . :>)

Το θέμα είναι εάν τα μέλη της ΕΑΘ ανταποκριθούν στο κάλεσμα του νέου Δ/Σ για έναν πιο δυνατό σύλλογο, η θα παραμείνουν αδιάφοροι ;)

Rc_Hacker
03-04-08, 15:24
Το θέμα είναι εάν τα μέλη της ΕΑΘ ανταποκριθούν στο κάλεσμα του νέου Δ/Σ για έναν πιο δυνατό σύλλογο, η θα παραμείνουν αδιάφοροι

H ΕΑΘ εχει πολυ γερο δυναμικό , μελών .

ΟΠότε ολα θα πανε καλα! :>)

giannisx
06-04-08, 16:31
H ΕΑΘ εχει πολυ γερο δυναμικό , μελών .

ΟΠότε ολα θα πανε καλα! :>)


...To ευχόμαστε όλοι ^hola^ ^hola^ ^hola^

giannisx
30-06-08, 10:23
Ανακοίνωση από την ιστιοσελίδα της ΕΑΘ

ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΟΤΙ ΑΠΟ 1/7/2008 ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟΔΡΟΜΙΟ ΣΤΗ Ν. ΡΑΙΔΕΣΤΟ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ. ΟΠΟΙΟΙ ΤΥΧΟΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ, ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΣΦΑΛΙΣΗ. ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΟΝΤΕΛΟΔΡΟΜΙΟ.

Τρύφωνας
30-06-08, 16:44
Καλή τύχη στούς συναδέλφους της συμπρωτεύουσας!! V:))
Ελπίζω να είστε όλοι καλά και ακόμα καλλίτερες πτήσεις στο νέο μοντελοδρόμιο....
Καλή Δύναμη σε όλους !! :,]
Τρύφωνας

blackbird
30-06-08, 22:18
και μια επισκεψη σημερα στην ΕΑΘ, για να δουμε το μοντελοδρομιο απο κοντα μιας και απο αυριο θα ειναι μια αλανα για οποιον θελει να πεταξει, χωρις ασφαλεια βεβαια και με ευθυνη του καθενος, περασαμε ωραιες μερες καποτε !!!!! ^hola^ ^hola^ ^hola^ ^hola^

Demoiselle
08-07-08, 14:41
Από το επίσημο site της ΕΑΘ (http://www.eath.gr/):

ΤΟ Δ.Σ ΤΗΣ ΕΑΘ ΚΑΛΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 21.00 ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΣ (http://www.polisconvention.gr/gr/arxiki.htm) ΣΤΟΥΣ ΤΑΓΑΡΑΔΕΣ. ΘΕΜΑ ΤΗΣ Γ.Σ Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΑΝ ΜΟΝΤΕΛΟΔΡΟΜΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΣΧΟΛΑΡΙ ΚΑΙ Η ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΗ.ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗ ΑΠΑΡΤΙΑΣ Η ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΣΗ ΩΡΑ Κ.Ο.Κ

mastoras
03-11-08, 17:04
Απο το επίσημο site της ΕΑΘ (http://www.eath.gr/)

ΑΓΑΠΗΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΑΘ,ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΝΟΙΚΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΜΟΝΤΕΛΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΗΔΗ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ.Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΔΡΟΜΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 1300 ΜΕΤΡΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΚΑΤΟΨΗ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ

mastoras
03-11-08, 17:11
Το παλιό μοντελοδρόμιο είναι πλέον παρελθόν, όπως βλεπουμε και στην πρώτη φώτο ο διάδρομος τεμαχίστηκε και τον ρόλο έχει αναλάβει ο εκσκαφέας.

Στην δεύτερη φώτο το νέο μοντελοδρόμιο, όπου έχουν τελειώσει οι χωματουργικές εργασίες, άρχισε η μεταφορά.

Καλούνται όλοι να συμβάλουν στις εργασίες !!!!

mastoras
03-11-08, 17:18
Και ο χάρτης της νέας τοποθεσίας !!!

blackbird
03-11-08, 23:22
ποτε θα ειναι ετοιμο για να γραφτουμε και να πεταμε τα ελικοπτερα μας?????@P@@P@@P@@P@@P@

mastoras
04-11-08, 00:56
Δυστυχώς η ευτυχώς Γιώργο τίποτα δεν έχει αλλάξει από αυτά που ξέραμε μέχρι σήμερα.
Τα ελικόπτερα της Θεσ/νικης όπως είναι γνωστό δραστηριοποιούνται εδώ και 1 χρόνο στα Γιαννιτσά, και θα συνεχίσουν να παραμένουν εκεί, στον αθλητικό τομέα τουλάχιστον.

Πρόσφατα έθιξα το θέμα αυτό με ένα μέλος του Δ.Σ της ΕΑΘ, και μου απάντησε ότι πρώτη προτεραιότητα, αυτή την στιγμή είναι η δημιουργία του μοντελοδρομίου, σε δεύτερη φάση θα δούνε τι θα αποφασίσουν για τα ελικόπτερα.

Οτι όμως και να αποφασιστει, εμείς τουλάχιστον ξέρουμε οτι σε ένα μοντελοδρόμιο δεν γίνεται να συνυπάρξουν αεροπλάνα και ελικόπτερα μαζί. Μία δυο πτήσεις ελικοπτέρων, την στιγμή που δεν θα πετούν αεροπλάνα, πιθανόν να μπορούν να γίνονται, αλλά για εντατικές προπονήσεις χρειάζεται απαραίτητα άλλο μοντελοδρόμιο.

Αυτή την στιγμή οι αεροπλανάδες της ΕΑΘ σήκωσαν τα μανίκια και δουλεύουν για να φτιάξουν τον χώρο πτήσεων τους, είναι λιγάκι "σκληρό" να απαιτήσουμε εμείς οι ελικοπτεράδες με το κόστος μιας συνδρομής να προβούμε σε κατάληψη του χώρου τους.

Χώροι για να φτιάξουμε ένα μοντελοδρόμιο, με την ΕΑΘ η χωρίς αυτήν, αποκλειστικά για τα ελικόπτερα έχουν βρεθεί, μένει μόνο να συντονιστούμε, να σηκώσουμε και εμείς τα δικά μας μανίκια για δουλειά, να βάλουμε και το χέρι στην τσέπη, και να το στήσουμε, εάν πραγματικά έχουμε πρόβλημα. Εάν όχι βολευόμαστε μια χαρά στα Γιαννιτσά.

mastoras
11-11-08, 22:34
Aπό την σημερινή μου επίσκεψη στον χώρο του νέου μοντελοδρομίου, διαπίστωσα ότι η ΕΑΘ είναι πράγματι ανανεωμένη, δυνατή, με μερικά μέλη της και ιδίως από τον πρόεδρο, να βρίσκονται ολημερίς και ολονυχτίς στο έργο, όπως λέμε εμείς οι μαστόροι ;;)

mastoras
11-11-08, 22:43
ποτε θα ειναι ετοιμο για να γραφτουμε και να πεταμε τα ελικοπτερα μας?????@P@@P@@P@@P@@P@

Μερικές μέρες μετά ..........

Οι νεότερες πληροφορίες έχουν ως εξής : .........είδα αρκετά μεγάλο τον χώρο που προορίζεται για το heli pad των hover

mastoras
11-11-08, 22:50
Χωρίς καμία απολύτως οικονομική βοήθεια από κρατικό φορέα, και αποκλειστικά από το ταμείο του συλλόγου, ο τεράστιος διάδρομος καλουπώνεται περιμένοντας να χυθεί αύριο με πολλά κυβικά τσιμέντου.

mastoras
07-12-08, 04:18
Έτοιμο το μωρό ......και το όνομα αυτού Μοντελοδρόμιο Αγ. Παρασκευής.

Πέρασα σήμερα το απόγευμα και ως εκπλήξεως είδα την νέα επιγραφή που προορίζεται για τον δρόμο, και είχε φωτο ενός ελικοπτέρου :D

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους, φτιάξατε ένα αριστούργημα. Και από ότι έμαθα οι φετινοί πανελλήνιοι αγώνες των ακροβατικών εκεί θα γίνουν........λέτε μαζί με τα εγκαίνια ?

manos41
07-12-08, 13:18
Η ΕΑΘ πηρε τα πανω της! Επιτελους εργο! Μπραβο!!
Εμεις εδω στην Αθηνα με τους κουραμπιεδες στα τιμονια δεν περιμενουμε τιποτα πια

giannisx
07-12-08, 18:47
Έχει γίνει πολύ καλή δουλειά.Μένουν λίγα πραγματάκια ακόμα.
Αναμένουμε πλέον να φυτρώσει και το χορταράκι.
Δημήτρη όλα τα μαθαίνεις.. :D

yankos
07-12-08, 20:59
Συγχαρητήρια παιδιά!

Καλές πτήσεις στο νέο μοντελοδρόμιο!

Πόσο κόστισε η διαμόρφωση του χώρου αν επιτρέπεται;

mastoras
14-12-08, 11:02
Μπορώ να σου απαντήσω εγώ yankos για το κόστος, αν και δεν μου πέφτει λόγος, ούτε γνωρίζω τα οικονομικά του συλλόγου.

Το αναφέρω πρώτον γιατί ρωτάς κάτι που εσάς σας ενδιαφέρει [δημιουργία μοντελοδρομίου] δεύτερον γιατί είμαι της δουλειάς, και τρίτον για να ξέρει ο κόσμος ότι τα πράγματα δεν είναι τραγικά, και μπορεί κάλλιστα να κάνει σχέδια.

Το κόστος ενοικίασης τον χρόνο ενός αγροτεμαχίου 10 στρέμματα και άνω κοστίζει περίπου στις 2000€, αναλόγως την περιοχή και την παραγωγικότητα του χωραφιού.

Τα χωματουργικά για ισοπέδωση, οδοστρωτήρες, λέιζερ, και μερικά κυβικά χαλίκι για είσοδο-χώρος επισκεπτών-parking κτλ, μπορεί να φτάσουν τα 5000€

Ένας τσιμεντένιος διάδρομος μήκους περίπου 110 μέτρων και φάρδος 6μ μαζί με τα πιτσ και τους δύο λοξούς μικρούς διαδρόμους, μπορεί ενα συνεργείο μπετατζήδων να τον "ρίξει" με ένα κόστος περίπου στα 10.000€

Ενα μεταλλικό στέγαστρο 15μ μαζί με τα ανάλογά καθίσματα [παγκάκια] με μια καλή συμφωνία ένας σιδηροκατασκευαστής μπορεί να το "βγάλει" περίπου στα 5000€


Αυτά είναι τα σχετικά κόστη για ένα αρκετά μεγάλο μοντελοδρόμιο. @P@και μετά πετάμε @P@..............όπως έχουν την ευκαιρία να πετάξουν πλέον τα μέλη της ΕΑΘ.

yankos
14-12-08, 11:58
Καλημέρα

Τότε ακόμη πιο μεγάλο μ π ρ ά β ο στην ΕΑΘ γιατί εμένα μου φαίνεται μεγάλο το κόστος για να το επωμιστούν τα μέλη ενός συλλόγου :-? Βέβαια αν το έργο το αναλάβει ένας δήμος ή μια νομαρχία νομίζω πως γι' αυτούς είναι ψίχουλα.

giannisx
14-12-08, 23:11
Η νομαρχίες δεν δίνουν εύκολα χρήμα
καμιά μπουλτόζα και λίγο χαλικάκι , ίσως ,
με λίγα σάλια βέβαια..αλλά και τώρα που καίγονται
ακόμα πιο δύσκολα '!'!'