Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Νέα Μηνύματα 13-12-10   #1
Τρύφωνας
Διαχειριστής
 
Το avatar του χρήστη Τρύφωνας
 
Ημερομηνία εγγραφής: 30-03-2008
Περιοχή: Μαραθώνας
Ηλικία: 49
Μηνύματα: 1.427
Επίπεδο φήμης: 3133867 Τρύφωνας Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Τρύφωνας Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Τρύφωνας Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Τρύφωνας Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Τρύφωνας Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Τρύφωνας Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Τρύφωνας Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Τρύφωνας Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Τρύφωνας Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Τρύφωνας Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Τρύφωνας Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη
Προεπιλογή Πανελλήνια Ένωση Τ/Κ Μοντελισμού Ερμής - Π.Ε.Τ.Μ.Ε.

Αγαπητοί φίλοι μοντελιστές
Με ιδιαίτερη χαρά σαν ανακοινώνουμε επίσημα πλέον, την ίδρυση του συλλόγου:
  • “Πανελλήνια Ένωση Τηλεκατευθυνόμενου Μοντελισμού – ΕΡΜΗΣ” (Π.Ε.Τ.Μ.Ε).
Επιλογή μας, η Π.Ε.Τ.Μ.Ε. να λειτουργεί σαν αστική μη κερδοσκοπική και όχι σαν αεραθλητικό σωματείο. Στόχος μας η διάδοση του χόμπι που όλοι αγαπάμε (τηλεκατευθυνόμενος μοντελισμός) χωρίς φανφάρες και τυμπανοκρουσίες.
  • Εδώ και αρκετά χρόνια ο νομός Αττικής τυγχάνει να φιλοξενεί τον μισό πληθυσμό της Ελλάδας αλλά δυστυχώς δεν προέβλεψε κανένας την δημιουργία ενός αμιγούς-χώρου πτήσεων αερομοντέλων εντός του νομού Αττικής. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την μετάβαση των μοντελιστών σε διπλανούς νομούς για την άσκηση του χόμπι, πράγμα το οποίο ήταν και είναι ιδιαιτέρως δαπανηρό σε καύσιμα, διόδια, αλλά και σε χρόνο.
  • Η απάντηση λοιπόν έρχεται από μια παρέα “αυθεντικών” αποφασισμένων μοντελιστών με πραγματική αγάπη στο χόμπι που οδηγήθηκαν σε αυτή την κίνηση, μιας και σύμφωνα με τον νέο προεδρικό διάταγμα που εκπονήθηκε σε συνεργασία με τα υπάρχοντα αεραθλητικά σωματεία και την ομοσπονδία αυτών, έκριναν πως το μέλλον του αερομοντελισμού είναι μακριά από τους ελεύθερους χώρους, βγάζοντας έτσι τους υπάρχοντες εν χρήσει ανοικτούς χώρους (αλάνες) παράνομους και όλους εμάς που τους χρησιμοποιούσαμε παραβάτες. Μη βρίσκοντας λοιπόν άλλη λύση αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε την Π.Ε.Τ.Μ.Ε.”.
  • Πριν από αρκετούς μήνες επιλέξαμε χώρο εντός της Αττικής, για την ενοικίαση 50 περίπου στρεμμάτων και την δημιουργία μοντελοδρομίου.
  • Σκοπός μας είναι, εντός του 2011 να είναι έτοιμος ο πρώτος χώρος για χρήση αερομοντέλων που θα περιλαμβάνει τροχόδρομους, στεγασμένη θέση Pitts και έναν διάδρομο βασικής λειτουργικότητας, (έχοντας σχέδια για 2 διαδρόμους σε σχήμα Χ) μήκους 150 και πλάτους 15 μέτρων. Καθώς και τους απαραίτητους χώρους στάθμευσης αυτοκινήτων.
  • Άμεσα, και ελπίζοντας με την βοήθεια σας σκοπεύουμε να φτιάξουμε και εντευκτήριο – καφετέρια για τα μέλη της Π.Ε.Τ.Μ.Ε.
  • Λαμβάνοντας υπόψη την οικονομική δυσχέρεια των καιρών που διανύουμε, και χωρίς να θέλουμε να στερήσουμε από τις οικογένειές μας προϋποθέσεις διαβίωσης για την διατήρηση του χόμπι μας αποφασίσαμε να κινηθούμε στην πλέον οικονομοτεχνική λύση με την επιβολή μιας πολύ μικρής επιβάρυνσης-συνδρομής για τα μέλη της Π.Ε.Τ.Μ.Ε.
  • Καλούμε λοιπόν όλους τους μοντελιστές της Αττικής να συνδράμουν στην προσπάθεια του συλλόγου μας Π.Ε.Τ.Μ.Ε. ο οποίος φτιάχτηκε από εμάς για όλους μας.
Το κόστος της ετήσιας συνδρομής για τα μέλη είναι 150 ευρώ. Μέσα στην ετήσια συνδρομή εμπεριέχεται και το κόστος ασφάλειας αστικής ευθύνης για το μέλος.

Μετά Τιμής
Τρύφων Κούστας Πρόεδρος Δ.Σ.
Ιωάννης Γιανέλλος Αντιπρόεδρος
Βασίλειος Τουλούμης Γ.Γραμματέας
Λυκούργος Μαλαλάς Ταμίας
Άγγελος Στουμπος Μέλος
Παναγιώτης Νομικός Μέλος
Παναγιώτης Σπεράντσας Μέλος
Συνημμένες Εικόνες
Τύπος Αρχείου: jpg baner-ΠΕΤΜΕ.jpg (30,2 KB, 28438 εμφανίσεις)
Τύπος Αρχείου: jpg PETME.jpg (122,7 KB, 515 εμφανίσεις)
Ο χρήστης Τρύφωνας δεν είναι συνδεδεμένος IP   Απάντηση με παράθεση