Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Νέα Μηνύματα 13-12-10   #17
Τρύφωνας
Διαχειριστής
 
Το avatar του χρήστη Τρύφωνας
 
Ημερομηνία εγγραφής: 30-03-2008
Περιοχή: Μαραθώνας
Ηλικία: 49
Μηνύματα: 1.427
Επίπεδο φήμης: 2987102 Τρύφωνας Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Τρύφωνας Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Τρύφωνας Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Τρύφωνας Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Τρύφωνας Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Τρύφωνας Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Τρύφωνας Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Τρύφωνας Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Τρύφωνας Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Τρύφωνας Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Τρύφωνας Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη
Προεπιλογή Απάντηση: Πανελλήνια Ένωση Τ/Κ Μοντελισμού Ερμής - Π.Ε.Τ.Μ.Ε.

Αγαπητοί φίλοι του συλλόγου "Γλαύξ",

Όλοι στο Δ.Σ. της Π.Ε.Τ.Μ.Ε. ευχαριστούμε για τις ευχές σας και ευχόμαστε και εμείς με την σειρά μας καλές πτήσεις σε όλα τα μέλη του συλλόγου Γλαύξ.

Ο σκοπός της Π.Ε.Τ.Μ.Ε. σε πρώτη φάση είναι η διάδοση και η ανάπτυξη του τηλεκατευθυνόμενου μοντελισμού στην περιφέρεια της Αττικής όπου εδρεύει. Αυτό που αρχικά μας είναι απαραίτητο είναι η δημιουργία ενός μοντελοδρομίου που να μπορεί να φιλοξενήσει όλους τους φίλους αερομοντελιστές που βρέθηκαν ξαφνικά στο κενό μετά την ψήφιση του προεδρικού διατάγματος περι πτήσεων αερομοντέλων και αφαλιστικής κάλυψης αερομοντελιστών.

Επειδή όμως τα πράγματα στην Ελλάδα κινούνται πάρα πολύ αργά, και επειδή και εμείς είχαμε κάνει την αίτηση για την ίδρυση της Π.Ε.Τ.Μ.Ε πολλούς μήνες πρίν, και αφού την κάναμε την αίτηση, έγινε η συζήτηση στο πρωτοδικείο και πέρασαν ήδη σχεδόν έξη μήνες απο τότε.. τώρα πλέον έχουμε απόφαση σύστασης στα χέρια μας. Και απο τώρα ξεκινάει και το καθόλα ευχάριστο μιας και αφορά το όμορφό χόμπι, αλλά δύσκολο ως προς την εκτέλεση έργο μας.

Όταν - και ελπίζω να πάνε όλα καλά - συζητηθεί η υπόθεση της σύστασης του συλλόγου σας και πάρετε και εσείς την απόφαση με το καλό στα χέρια σας, (πράγμα ιδιαίτερα χρονοβόρο ενδέχεται να το έχετε περι τα μέσα του 2011) γιατί όχι να κάνουμε μια απο κοινού προσέγγιση για το καλό του αερομοντελισμού στην χώρα μας.

Εύχομαι καλές πτήσεις και πολλά χαιρετίσματα στους φίλους του Γλαύξ

Το ΔΣ της Π.Ε.Τ.Μ.Ε.
Ο χρήστης Τρύφωνας δεν είναι συνδεδεμένος IP   Απάντηση με παράθεση