Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Νέα Μηνύματα 15-12-10   #41
Τρύφωνας
Διαχειριστής
 
Το avatar του χρήστη Τρύφωνας
 
Ημερομηνία εγγραφής: 30-03-2008
Περιοχή: Μαραθώνας
Ηλικία: 49
Μηνύματα: 1.427
Επίπεδο φήμης: 3133876 Τρύφωνας Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Τρύφωνας Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Τρύφωνας Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Τρύφωνας Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Τρύφωνας Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Τρύφωνας Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Τρύφωνας Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Τρύφωνας Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Τρύφωνας Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Τρύφωνας Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Τρύφωνας Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη
Προεπιλογή Απάντηση: Πανελλήνια Ένωση Τ/Κ Μοντελισμού Ερμής - Π.Ε.Τ.Μ.Ε.

Αγαπητοί φίλοι, Lemon, John Χάλαρης, Dell Gatto Grande, gxaid,

Ευχαριστούμε απο καρδιάς για τις ευχές σας και τους λόγους παραίνεσης.

Η φρεσκάδα του χόμπι είναι οι νεότεροι φίλοι, εκεί ποντάρω όλες τις ελπίδες που μου έχουν απομείνει. Καλώς ή κακώς όλοι εμείς οι παλαιότεροι ευθυνόμαστε για το τέλμα στο οποίο έχει έρθει ο αερομοντελισμός στην Αττική.

Το μότο μας είναι: ΑΕΡΟΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ και όχι αερομοντελισμός για λίγους!!
Οι στόχοι μας σίγουρα είναι κοινοί (να είσθε σίγουροι φίλοι μου γι αυτό) ειδικά στις δύσκολες οικονομικά μέρες που διανύουμε.... Ένα χόμπι μας έχει μείνει και αυτό δεν θα πρέπει να εκλείψει απο την σκληρή κατά τα άλλα καθημερινότητά μας. Απο εκεί αντλούμε όλοι μας την ενέργεια για να μην τρελαθούμε....

Πάντα κόντρα στο κατεστημένο, στα συμφέροντα, στην διαίρεση του αερομοντελιστικού κόσμου, στις "και καλά ελιτίστικες συμπεριφορές", θα είναι η στρατηγική που θα χαράσει η Π.Ε.Τ.Μ.Ε.

Θα πρέπει η ηθική μας πυξίδα να δείχνει πάντα το βορά φίλοι μου. Αν συμβαίνει αυτό τότε όλα θα πηγαίνουν προς το καλλίτερο.

Οψώμεθα λοιπόν. Ευχαριστώ και εκ των υπολοίπων μελών της Π.Ε.Τ.Μ.Ε.
Και διατελλώ με φιλικούς χαιρετισμούς
Τρύφων Κούστας
Συνημμένες Εικόνες
Τύπος Αρχείου: jpg Ερμής-πετάμε.jpg (54,2 KB, 33610 εμφανίσεις)
Ο χρήστης Τρύφωνας δεν είναι συνδεδεμένος IP   Απάντηση με παράθεση