Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Νέα Μηνύματα 03-03-11   #2
King Kostas
Υποστηρικτής του petame
 
Το avatar του χρήστη King Kostas
 
Ημερομηνία εγγραφής: 31-03-2009
Περιοχή: Αθήνα
Ηλικία: 43
Μηνύματα: 1.330
Επίπεδο φήμης: 1762 King Kostas Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη King Kostas Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη King Kostas Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη King Kostas Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη King Kostas Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη King Kostas Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη King Kostas Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη King Kostas Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη King Kostas Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη King Kostas Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη King Kostas Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη
Προεπιλογή Απάντηση: JP TIGER MOTH 30 (1/7)

Τοποθέτηση ντεπόζιτου…..

Το πράγμα θα έλεγα ότι ήταν πολύ απλό και σχετικά εύκολο. Ο κινέζος δίνει ένα ντεπόζιτο 100ml….πολύ μικρό….ρε μιλάμε για πάρα πολύ μικρό….κουφάθηκα. Οι σιλικόνες αλλάχτηκαν όλες και στο «βοσκό» έβαλα μια πιο ελαστική διότι λόγο του μικρού μήκους της, βάζοντας την ενισχυμένη, δεν έκανε καμπύλη και δεν ακουμπούσε στα τοιχώματα του ντεπόζιτου (πάνω-κάτω και αριστεροδέξια).....ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι ποτέ δεν αφήνουμε το «βοσκό» να ακουμπά στο πίσω μέρος του ντεπόζιτου διότι θα σκαλώνει και δε θα κινείται ελεύθερα ανάλογα με την θέση και κλίση του μοντέλου.


Με την τοποθέτηση του ντεπόζιτου στο μοντέλο και την εφαρμογή του στην πίσω πλευρά του firewall παρουσιάστηκε το εξής πρόβλημα, οι δύο (κάτω βίδες) από τις τέσσερεις Alen-βίδες της βάσης του μοτέρ ακούμπησαν στο ντεπόζιτο. Αυτό πολλές φορές έχει αποδειχθεί μοιραίο για την ζωή και του ντεπόζιτου αλλά και του μοντέλου στη συνέχεια. Αυτό διότι οι δονήσεις που προκαλεί το μοτέρ αρχίζουν να τρυπούν το ντεπόζιτο με τα γνωστά αποτελέσματα…… Το λοιπόν, οι κάτω-βίδες αλλάχτηκαν με κοντύτερες, τόσο κοντές ώστε στο full κάργα βίδωμα να μην προεξέχουν από τα blind nut του firewall. Παράλληλα, κόλλησα και «αρνητικό» σκρατζάκι Velcro στη πλευρά του ντεπόζιτου που ακουμπά στο firewall και με αυτό τον τρόπο ελαχιστοποιώ τον όποιο τραυματισμό μπορεί να πάθει το ντεπόζιτο από την επαφή του με το firewall. Στο τέλος το ντεπόζιτο ασφαλίστηκε πάνω στη βάση του με ένα tire-up…και πάπαλα.

Θα ανεβάσω σχετικές φωτογραφίες.
__________________
"Nose heavy flies poorly, but tail heavy flies once!"

Κώστας

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη King Kostas : 03-03-11 στις 14:42.
Ο χρήστης King Kostas δεν είναι συνδεδεμένος IP   Απάντηση με παράθεση