Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Νέα Μηνύματα 04-03-11   #13
King Kostas
Υποστηρικτής του petame
 
Το avatar του χρήστη King Kostas
 
Ημερομηνία εγγραφής: 31-03-2009
Περιοχή: Αθήνα
Ηλικία: 43
Μηνύματα: 1.330
Επίπεδο φήμης: 1767 King Kostas Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη King Kostas Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη King Kostas Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη King Kostas Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη King Kostas Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη King Kostas Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη King Kostas Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη King Kostas Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη King Kostas Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη King Kostas Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη King Kostas Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη
Επιτυχία Απάντηση: JP TIGER MOTH 30 (1/7)

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα από ankon Εμφάνιση μηνυμάτων
Η δικια μου στα 600 μετρα με το ζορι ανεβαζε ενα μικρο χαμηλοπτερυγο που ομως πετουσε πολυ καλα στον Μαραθωνα.Πιστευω να παει καλα στην αλανα και να πετα scale.

Πολύ σωστός ο Άγγελος και καλά έκανε και μας τόνισε αυτή την μικρή λεπτομέρεια.

Καλό είναι να τα λέμε αυτά για να μαθαίνουμε όλοι. Είναι πολύ σημαντικό να λαμβάνουμε υπόψη το πραγματικό υψόμετρο που πετάμε και να κάνουμε πάντα και τις αντίστοιχες ρυθμίσεις αλλά και επιλογές.

Μην ξεχνάμε ότι σε τόσο μικρού κυβισμού μοτέρ ακόμα και η παραμικρή μεταβολή της πυκνότητας του αέρα λόγω ύψους αλλά και καιρικών συνθηκών παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στην επίδοση αλλά και απόδοση αυτού.

Σε ευχαριστώ Άγγελε.
__________________
"Nose heavy flies poorly, but tail heavy flies once!"

Κώστας
Ο χρήστης King Kostas δεν είναι συνδεδεμένος IP   Απάντηση με παράθεση