Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Νέα Μηνύματα 03-05-13   #190
Τρύφωνας
Διαχειριστής
 
Το avatar του χρήστη Τρύφωνας
 
Ημερομηνία εγγραφής: 30-03-2008
Περιοχή: Μαραθώνας
Ηλικία: 49
Μηνύματα: 1.427
Επίπεδο φήμης: 4725716 Τρύφωνας Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Τρύφωνας Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Τρύφωνας Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Τρύφωνας Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Τρύφωνας Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Τρύφωνας Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Τρύφωνας Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Τρύφωνας Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Τρύφωνας Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Τρύφωνας Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Τρύφωνας Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη
Προεπιλογή Απάντηση: Το μοντελοδρόμιο ΕΡΜΗΣ του συλλόγου ΠΕΤΜΕ

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα από hkousoulos Εμφάνιση μηνυμάτων
Βασικά.... τώρα που το ξανασκέφτομαι.... από που και από ποιον να ξεκινήσεις να ευχαριστείς για την βοήθεια που κάποια στιγμή σου έχει δώσει..!!!

Ευχαριστώ όλα τα μέλη της ΠΕΤΜΕ για ότι μου έχουν προσφέρει και αυτά να είστε σίγουροι ότι είναι πάρα πολλά..!
Αγαπητέ φίλε και συνάδελφε αερομοντελιστή Ηρακλή, και εμείς με την σειρά μας θα θέλαμε να σε ευχαριστήσουμε για την αμέριστη αγάπη σου και την έμπρακτη υποστήριξή σου στις προσπάθειές μας για ένα καλύτερο μοντελοδρόμιο. Οι προσπάθειές μας δεν τελειώνουν. Όλοι μας με την αλληλοβοήθεια και την αλληλοϋποστήριξη έχουμε περισσότερη δύναμη στην υλοποίηση των στόχων μας και την περεταίρω ανάπτυξη του χώρου. Σ' ευχαριστούμε λοιπόν για τα υπέροχα κλιπάκια σου, την συμμετοχή σου στις πτήσεις και την βοήθεια που παρέχεις σε όποιον ζητεί την βοήθειά σου τόσο εντός πτήσεων όσο και εκτός. Καλές Γιορτές!

Τρύφων Κούστας
Πρόεδρος Δ.Σ. Π.Ε.Τ.Μ.Ε.

Π.Ε.Τ.Μ.Ε. Από Νέα Μάκρη προς Μαραθώνα:


Π.Ε.Τ.Μ.Ε. Από λίμνη Μαραθώνα προς Μαραθώνα
Συνημμένες Εικόνες
Τύπος Αρχείου: jpg PETME-Left.jpg (64,4 KB, 54085 εμφανίσεις)
Ο χρήστης Τρύφωνας δεν είναι συνδεδεμένος IP   Απάντηση με παράθεση