Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Νέα Μηνύματα 15-09-13   #1
EAA
Προχωρημένο μέλος του Petame
 
Το avatar του χρήστη EAA
 
Ημερομηνία εγγραφής: 14-09-2013
Μηνύματα: 55
Επίπεδο φήμης: 261361 EAA Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη EAA Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη EAA Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη EAA Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη EAA Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη EAA Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη EAA Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη EAA Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη EAA Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη EAA Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη EAA Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη
Προεπιλογή Ελληνικη Αθλητικη Αεροπορια ΕΑΑ

Ο Νέος Σύλλογος "Ελληνικη Αθλητικη Αεροπορια" είναι ένα καθαρά αεραθλητικό σωματείο,μη κερδοσκοπικό, Πανελλαδικής
εμβέλειας,με σκοπό τη συστηματική καλλιέργεια και την ανάπτυξη των δυνατοτήτων των αθλητών μας για τη συμμετοχή τους σε αθλητικούς αγώνες,
καθως και για τη διαδοση και εξασκηση του αγαπημενου αεραθληματος.

Ο Αεραθλητικός σύλλογος ΕΑΑ ειναι η συνέχεια της Αερολέσχης Κάστρου Βοιωτίας , που ιδρύθηκε το 2004.

Η Ελληνική Αθλητική Αεροπορία εχει δημιουργηθεί απο ανθρώπους που διαθέτουν πανω απο 25 ετη εμπειρία στα αεραθλήματα , οι περισότεροι ειναι πτυχιούχοι εκπαιδευτές, πτυχιούχοι μηχανικοί αεροσκαφών,κυβερνήτες,και αερομοντελιστες.

Η εμπιστοσύνη των μελών και των αεραθλητών μας οφείλεται κυρίως στο γεγονός οτι : Εμεις έχουμε Ιδιόκτητη έδρα καί εγκαταστάσεις, καί λειτουργούμε υπέυθυνα, και με συνέπεια εδω και πάρα πολλά χρόνια.

Έχουμε ένα διοικητικό συμβούλιο που αποτελείται από ενεργά μέλη του συλλόγου, που διοικούν τις πιο αντιπροσωπευτικές πρωτοβουλίες που επιδιώκουν να εκπληρώσουν την αποστολή του οργανισμού μας. Επιπλέον, έχουμε ενεργά μέλη που κάνουν εθελοντική εργασία για το σχεδιασμό και την ανάπτυξη συγκεκριμένων δραστηριοτήτων, μεταξύ άλλων στο πλαίσιο του σκοπού και της φύσης του συλλόγου.

Τα μέλη μας είναι άνθρωποι που αγαπούν την ομάδα μας και μοιράζονται τις αξίες της συντροφικότητας, του σεβασμού, της ειλικρίνειας και της ενθάρρυνσης της υγιούς διασκέδασης. Έτσι, με τις δραστηριότητες που αναπτύχθηκαν μέσα και έξω από τις εγκαταστάσεις μας, δείχνουμε πως ο σύλλογος αποτελείται από το καλύτερο προσωπικό που υποστηρίζει την ομάδα μας σε αυτόν τον χώρο.

Τά Πτητικά μας μέσα ειναι τα πλέον αξιόπιστα και ασφαλή,επίσης διαθέτουμε τους πλέον κατάληλους χώρους για τα μέλη και για τους αεραθλητές μας , για να απολαμβάνουμε ολοι σε έναν ανοιχτό χώρο την εξάσκηση του αγαπημένου μας σπορ κάθε μέρα.

Παρέχουμε τα εξής αεραθλήματα:
Τ/Κ Μοντελισμός - Υπερελαφρα α/φη - Μηχανοκίνητο Αετό (trike) - Αερόστατα Θέρμου αέρα - Ιπταμένη βάρκα (trike),και μελλοντικά παραμοτερ.

Σας προσκαλούμε να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας και τα οφέλη της συμμετοχής σας στον σύλλογο μας, με μια σας επίσκεψη,αλλά και εδώ στην ιστοσελίδα μας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.el-aa.com/

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας εάν έχετε κάποια ερώτηση σχετικά με εμάς ή για προσωπική εξυπηρέτηση.

Info@trike.gr

Θα μας βρείτε στην διεύθυνση: 108 K.M. ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΛΑΜΙΑΣ , ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΚΑΣΤΡΟ.


ο πρόεδρος

Αριστείδης Κων. Μπινογιάννης


ο Αντιπρόεδρος

Κωνσταντίνος Δερβένης

Συνημμένες Εικόνες
Τύπος Αρχείου: jpg airclub.jpg (30,9 KB, 242 εμφανίσεις)
__________________
Ελληνικη Αθλητικη Αεροπορια
Ο χρήστης EAA δεν είναι συνδεδεμένος IP   Απάντηση με παράθεση