Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Νέα Μηνύματα 19-09-13   #8
giamous
Ανώτερο μέλος του Petame
 
Το avatar του χρήστη giamous
 
Ημερομηνία εγγραφής: 24-06-2008
Μηνύματα: 196
Επίπεδο φήμης: 472668 giamous Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη giamous Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη giamous Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη giamous Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη giamous Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη giamous Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη giamous Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη giamous Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη giamous Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη giamous Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη giamous Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη
Προεπιλογή Απάντηση: ΚΟΣΜΟΔΡΟΜΙΟ ΣΠΑΤΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μετά από χιονοστιβάδα πτώσεων μηχανοκίνητων και ηλεκτρικών ελικοπτέρων αεροπλάνων και ανεμοπτέρων που παρατηρήθηκαν κατά τους τελευταίους 4 μήνες το προεδρείο του ΚΟΣΜΟΔΡΟΜΙΟΥ ΣΠΑΤΩΝ κάλεσε εμπειρογνώμονες της ΝΑΣΑ προκειμένου να εξηγήσουν το φαινόμενο .
Δυστυχώς το πόρισμα της επιστημονικής έρευνας δεν μπόρεσε να εκδώσει αποτέλεσμα που να στοιχειοθετεί τους λόγους για τους οποίους έχουν γίνει τόσες πολλές πτώσεις αερομοντέλων .
Κατόπιν τούτου και με τη σύμφωνη γνώμη όλων των μελών του συλλόγου μας ακόμα και του μέλους ΜΠΑΜΠΗΣ (σκύλος) , την Κυριακή 22/09/2013 θα ψαλλεί ευχέλαιο και εξορκισμός στο χώρο του ΚΟΣΜΟΔΡΟΜΙΟΥ χωροστατούντος του πατρός Χρήστου (σπεσιαλίστας στους εξορκισμούς) μπας και εκδιωχθεί η γκαντεμιά από το ΚΟΣΜΟΔΡΟΜΙΟ.
Μετά το ευχέλαιο και τον εξορκισμό, στον βοηθητικό χώρο του ΚΟΣΜΟΔΡΟΜΙΟΥ θα προσφερθεί πικρός καφές και κουλουράκια με γλυκάνισο.
Όσοι μοντελιστές ακόμα και από άλλες λέσχες ή συλλόγους που έχουν τσακίσει ή χάσει μοντέλο τους τελευταίους μήνες , μπορούν να προσέλθουν και να αγιάσουν την τηλεκατεύθυνση τους , τα μοντέλα τους, τα χέρια τους, τα μάτια τους και τα μυαλά τους.
Όσοι δε αδυνατούν να προσέλθουν μπορούν μέσω του συγκεκριμένου FORUM να δηλώσουν συμμετοχή με το όνομα τους προκειμένου να διαβαστεί από τον πάτερ Χρήστο.

Εκ της προσωρινης διοικησης του ΚΟΣΜΟΔΡΟΜΙΟΥ ΣΠΑΤΩΝ
Ο εκτελών χρέη εκπροσώπου επικοινωνίας

ΥΣ 39/19-09-2013
Αρ. πρ. 0039. 2013.09.19
Ο χρήστης giamous δεν είναι συνδεδεμένος IP   Απάντηση με παράθεση