Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Νέα Μηνύματα 24-11-13   #39
sukhoi.su29
Συντονιστής
 
Το avatar του χρήστη sukhoi.su29
 
Ημερομηνία εγγραφής: 22-12-2010
Περιοχή: Αθήνα
Ηλικία: 53
Μηνύματα: 2.768
Επίπεδο φήμης: 1467642 sukhoi.su29 Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη sukhoi.su29 Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη sukhoi.su29 Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη sukhoi.su29 Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη sukhoi.su29 Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη sukhoi.su29 Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη sukhoi.su29 Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη sukhoi.su29 Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη sukhoi.su29 Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη sukhoi.su29 Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη sukhoi.su29 Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη
Προεπιλογή Απάντηση: ΚΟΣΜΟΔΡΟΜΙΟ ΣΠΑΤΩΝ

Αποκλειστικά στο "Πετάμε" :
Συγκλονιστικό Ντοκουμέντο μυστικής αλληλογραφίας με το Κοσμοδρόμιο του Μπαικονούρ αποκαλύπτει , ποιοί και γιατί Βρίσκονται πίσω απο όλα αυτά .

"..Εμείς οι επιστήμονες του Μπαϊκονούρ , είμαστε πολύ ευτυχισμένοι που η πατρίδα σας έλυσε όλα τα προβλήματα της και ετοιμάζει το δικό της κοσμοδρόμιο στην Καλαμάτα.
Μάθαμε ότι :
 • Το χρέος των τριακοσίων πενήντα δισεκατομμυρίων , που θα ξεπληρώνατε σε εκατόν πενήντα χρόνια έκλεισε μέσα στις τελευταίες βδομάδες .
 • Το Ισοζυγιόφσκι σας δίνει πρωτογενές πλεονασματόσφσκι -που σημαίνει το μαγαζί βγάζει κέρδη (κανείς δεν ξέρει πως αφού η χώρα δεν παράγει ούτε οδοντογλυφίδες ).
 • Η Ανεργία μηδενίστηκε , εργοστασιόφσκι ξανα-ανοίξανε , εγιναν πραγματικές διαρθρωτικές αλλαγές παντού ,ενώ η έρευνα συνδέεται με την παραγωγή και την υψηλή τεχνολογία.
 • Οι άνθρωποι στην Ελλαδόφσκαγια δεν Αυτοκτονούν , οι πολίτες είναι όλοι ευτυχισμένοι .
 • Οι συνταξιούχοι σταμάτησαν να ζητιανεύουν συντάξεις και φάρμακα .
 • Η Υγεία αποτελεί πρότυπο κοινωνικής πρόνοιας και Ανθρωπιάς ενώ η Παιδεία για πρώτη φορά διαμορφώνει τους Ανθρώπους και όχι το Σύστημα .
 • Η πατριδόφσκαγιά σας βαδίζει περήφανα στο μέλλον και όχι στον αφανισμό.
 • Το κράτος σας για πρώτη φορά απο το 1828 σταμάτησε να μισεί τους πολίτες , οι πολίτες σταμάτησαν να μισούν το κράτος και όλοι οι πολίτες αγαπούν και σέβονται ο ένας τον άλλον.
 • Εδώ στο μακρινό Μπαικονούρ στις στέπες του Καζακστάν ακούγαμε τα νέα σας και πολύ μεγάλη στενοχώρια νιώθαμε .
 • Τώρα είμαστε ευτυχισμένοι που η χώρα σας είναι πρώτη στις εκτοξεύσεις ρακετόφσκαγιων και περιμένουμε με μεγάλη λαχταρόφσκαγια να στείλετε το πρώτο Βληματόφσκι σας στον Ουρανόφσκαγια...
 • Σε περίπτωση που δεν έχετε εύχερα βλήματα να βάλετε στην ρακετόφσκαγια σας , θα σας πούμε εμείς που να τα βρείτε ,είναι πανεύκολο..."
__________________
Χωρίς το σήμα ...δεν πετάει.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sukhoi.su29 : 19-12-17 στις 07:58.
Ο χρήστης sukhoi.su29 είναι συνδεδεμένος IP   Απάντηση με παράθεση