Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Νέα Μηνύματα 25-11-13   #42
sukhoi.su29
Συντονιστής
 
Το avatar του χρήστη sukhoi.su29
 
Ημερομηνία εγγραφής: 22-12-2010
Περιοχή: Αθήνα
Ηλικία: 53
Μηνύματα: 2.758
Επίπεδο φήμης: 1467640 sukhoi.su29 Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη sukhoi.su29 Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη sukhoi.su29 Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη sukhoi.su29 Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη sukhoi.su29 Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη sukhoi.su29 Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη sukhoi.su29 Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη sukhoi.su29 Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη sukhoi.su29 Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη sukhoi.su29 Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη sukhoi.su29 Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη
Προεπιλογή Απάντηση: ΚΟΣΜΟΔΡΟΜΙΟ ΣΠΑΤΩΝ

Αγαπητοί φίλοι του Κοσμοδρομίου των Σπάτων
Καλή ημέρα και εβδομάδα , πολλές πτήσεις ..και συγχαρητήρια για την αστραπιαία κίνησή σας , η οποία είχε δώσει τροφή για σχόλια σε πολλούς κακοπροαίρετους. Κατόπιν τούτων , κάθε υποψία που υπήρξε παύει , και η όποια συκοφαντία διετυπώθη αποσύρεται .

Πιστεύω πώς μια δημοσίευση της φωτογραφίας του Κατασκόπου σε υψηλότερη ανάλυση θα εξασφάλιζε την εγγραφή πολλών μελών στο Κοσμοδρόμιό σας.
Το κόλπο είναι το εξής αλλά δε θα το λέτε απο την αρχή : Εγγραφή μελών δωρεάν .......αλλά όποιο μέλος θα θέλει να δεί τον κατάσκοπο (δηλαδή όλοι) .....θα πληρώνει Συνδρομή.
Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα φτιάξετε και διαστημικό λεωφορείο.

Μ.Τ.Κ.Φ.Χ.* sukhoi.su29
*(Μετά τιμής και φιλικών χαιρετισμών)
Υστερόγραφο**
Να με συμπαθούτε που καταχράστηκα το Αξιαγάπητο thread σας για να δημοσιοποιήσω την "μυστική αλληλογραφία" , αλλά έλαβα την πάσα που άθελά του έδωσε ο Δάσκαλος Pansofos , με το αστείρευτο χιούμορ , σαν Αφορμή , για να γράψω όσα πέρασαν απο την σκέψη όχι μόνο την δική μου αλλά και πολλών φίλων που διάβασαν την φοβερή Είδηση...

(Αλλη μια φορά ....για να μη την χάσει κανείς )
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231275240

Ενας γνωστός γελάει ακόμα ... ένας άλλος κλαίει , ο τρίτος κλαίει και γελάει εκ περιτροπής .... ενώ ο τέταρτος εθεάθη τελευταία φορά στην Βορινή πλευρά της Ακρόπολης.
Ετσι είπα να χρησιμοποιήσω για άλλη μια φορά "την πλάκα" , σαν άμυνα απέναντι στην ΑΓΡΙΑ πλάκα που μας κάνουν , καθώς και ως πιθανόν μέσο σωτηρίας & διαφυγής , για όσους διατηρούν ακόμα "Σώα τα .... Φρένα" και αγωνίζονται καθημερινώς πολύ ΑΓΡΙΑ για να παραμείνουν έξω απο το Σχιζοφρενείο.
__________________
Χωρίς το σήμα ...δεν πετάει.
Ο χρήστης sukhoi.su29 είναι συνδεδεμένος IP   Απάντηση με παράθεση