Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Νέα Μηνύματα 30-11-13   #45
giamous
Ανώτερο μέλος του Petame
 
Το avatar του χρήστη giamous
 
Ημερομηνία εγγραφής: 24-06-2008
Μηνύματα: 196
Επίπεδο φήμης: 472673 giamous Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη giamous Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη giamous Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη giamous Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη giamous Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη giamous Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη giamous Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη giamous Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη giamous Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη giamous Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη giamous Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη
Προεπιλογή Απάντηση: ΚΟΣΜΟΔΡΟΜΙΟ ΣΠΑΤΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ν.17546
Εκ της προσωρινής διεύθυνσης του ΚΟΣΜΟΔΡΟΜΙΟΥ ΣΠΑΤΩΝ θα θέλαμε να ενημερώσουμε τα ενεργά και ενήμερα μέλη μας (τα μη ενεργά και μη ενήμερα τα έχουμε γραμμένα κανονικά) πως οι περισσότερες εγκαταστάσεις του ΚΟΣΜΟΔΡΟΜΙΟΥ θα παραμείνουν κλειστές από το Σάββατο 30/11/13 μέχρι και Παρασκευή 06/12/13. Παράπλευρες δραστηριότητες όπως χόρτα , σαλιγκάρια, μανιτάρια, ελιές , σπαράγγια, προγραμματισμένος διεθνής αγώνας f3c ελικοπτέρων που κάπου θα τον βολέψουμε κ.λ. θα γίνουν κανονικά. Στις εγκαταστάσεις υποδομής θα πραγματοποιηθούν οι εξής εγγειοβελτιωτικές εργασίες ύστερα και από την βιβλική καταστροφή που άφησε πίσω του ο τυφώνας κατίνα που έπληξε τα Μεσόγεια (παραθέτουμε και φωτό):
1. οροθέτηση θέσεων πάρκινγκ ,(αερομοντελιστών και επισκεπτών)
2. διαπλάτυνση διαδρόμου αποπροσγειώσεων
3. κλειστό στέγαστρο ύψους 12μ.συνολικής επιφάνειας 1000 τμ. προκειμένου να πραγματοποιούνται πτήσεις indoor , καθώς και θερμαινόμενη πισίνα για χειμερινές αποδράσεις και πλεύσεις τ/κ σκαφών και υποβρυχίων.
Τέλος αναφορικά με το θέμα που προέκυψε σχετικά με το ΝΕΟ ΚΟΣΜΟΔΡΟΜΙΟ της Καλαμάτας , θα θέλαμε να διαψεύσουμε τα σενάρια που κυκλοφορούν σχετικά με την εμπλοκή μας στο συγκεκριμένο πρότζεκτ , παρόλο που μας πήρε η Φώφη και μας ξέχεσε γιατί ήθελε τζάμπα το franchise το οποίο και αρνηθήκαμε γιατί δε μασάμε, και να τονίσουμε ότι ο Ταμίας του ΚΟΣΜΟΔΡΟΜΙΟΥ μας (γνωστός απατεώνας που κάνει και τον παπά μερικές φορές) βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με επενδυτές από μη ευρωπαική χώρα την οποία έχουμε δεσμευθεί να μην αναφέρουμε προκειμένου να επιτευχτεί η συμφωνία χρηματοδότησης ,να πάρει την μίζα του και να πέσουν και οι υπογραφές.
υ/γ το κόστος των αναφερόμενων εργασιών θα καλυφθεί πλήρως από το ταμείο του ΚΟΣΜΟΔΡΟΜΙΟΥ και έχει προϋπολογιστεί στα 1,5Κ δηνάρια Κουβέιτ.
Ο εκτελών χρεή εκπροσώπου επικοινωνίας και κοινωνικής δικτύωσης

Συνημμένες Εικόνες
Τύπος Αρχείου: jpg 2013-11-27 12.24.07 11.jpg (52,8 KB, 252 εμφανίσεις)

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ankon : 30-11-13 στις 21:15.
Ο χρήστης giamous δεν είναι συνδεδεμένος IP   Απάντηση με παράθεση