Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Νέα Μηνύματα 18-03-17   #8
Φώτης Καλεύρας
Ανώτερο μέλος του Petame
 
Ημερομηνία εγγραφής: 04-02-2012
Περιοχή: Αγρίνιο
Ηλικία: 35
Μηνύματα: 139
Επίπεδο φήμης: 441396 Φώτης Καλεύρας Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Φώτης Καλεύρας Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Φώτης Καλεύρας Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Φώτης Καλεύρας Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Φώτης Καλεύρας Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Φώτης Καλεύρας Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Φώτης Καλεύρας Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Φώτης Καλεύρας Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Φώτης Καλεύρας Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Φώτης Καλεύρας Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Φώτης Καλεύρας Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη
Προεπιλογή Απάντηση: Εmbraer 145 rj 4.7μέτρα από σχέδιο.

Προχωράμε με αργά και προσεκτικά βήματα στην κατασκευή του φτερού.
Κατασκευάστικαν οι θήκες στο εσωτερικό του φτερού που θα τοποθετούνται οι δύο σωλήνες αλουμινίου πάχους 25mm στο κάθε φτερό. Το υλικό των θηκών είναι υαλούφασμα 80gr τιλυγμένο 3 φορές από τον σωλήνα αλουμινίου. Η θήκη αυτή θα στηριχθεί στην πρώτη αεροτομή (ρίζα του φτερού) από plywood 3mm hard, από άλλη μια στα 30cm και μια τρίτη στα 60cm. Επίσης θα υπάρχουν 2 ακόμα φιλέτα 3mm hard ανάμεσα τους που θα συγγρατούν τις βάσεις των retract's.
Εκοψα τα πηδάλια με σίρμα θερμής κοπής (χρωμονικελίνη).
Ανοιξα αυλάκια για τα καλώδια των servo.
Tοποθέτησα σκληρό ξύλο στα σημεία που θα βιδώσω τα καπάκια των servo και τα κόλλησα με κόλλα δύο συστατικών.
Στις παρακάτω φωτό θα δείτε και τους μεντεσέδες των flaps που θα κατασκευαστούν στο χέρι από 2mm plywood περασμένο και στις δύο επιφάνειες με carbon ύφασμα για αντοχή. (φωτό σε λίγες μέρες.)
Συνημμένες Εικόνες
         
__________________
Buildit yourself
Ο χρήστης Φώτης Καλεύρας δεν είναι συνδεδεμένος IP   Απάντηση με παράθεση