Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Νέα Μηνύματα 01-10-17   #20
EAA
Προχωρημένο μέλος του Petame
 
Το avatar του χρήστη EAA
 
Ημερομηνία εγγραφής: 14-09-2013
Μηνύματα: 55
Επίπεδο φήμης: 261370 EAA Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη EAA Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη EAA Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη EAA Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη EAA Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη EAA Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη EAA Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη EAA Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη EAA Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη EAA Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη EAA Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη
Προεπιλογή Απάντηση: Ελληνικη Αθλητικη Αεροπορια ΕΑΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
Αερολέσχη Κάστρου Βοιωτίας – Μοντελοδρόμιο

---- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ---


Σας γνωστοποιούμε ότι η Ελληνική Αθλητική Αεροπορία, για την διάδοση και την ανάπτυξη του Αεραθλητισμού , Διοργανώνει συνάντηση στις 28 & 29 Οκτωβρίου 2017 και θα πραγματοποιήσει την πρώτη μεγάλη αεροπορική εκδήλωση με την διακριτική ονομασία : « Ιπτάμενες Σακαράκες 2017 ».

Θέλουμε να γίνεται κάθε χρόνο, και θα καθιερωθεί στο εξής σαν θεσμός.
Ο χαρακτήρας της εκδήλωσης αυτής θα έχει την μορφή συνάντησης - FLY IN.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν πλήθος Αερομοντελιστών, ερασιτέχνες Αεροπόροι καθώς και επισκέπτες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις της Αερολέσχης στο πεδίο προσγείωσης Κάστρου.

Προσκαλούμε όλα τα Αεραθλητικά Σωματεία, Αερομοντελιστές , Αεραθλητές και φίλους να συμμετέχουν και να παρευρεθούν μαζί μας σε ένα αξέχαστο διήμερο.

Ειδικότερα: Θα πραγματοποιούνται πτήσεις αερομοντελισμού ( παντός τύπου Αεροπλάνα-Ελικόπτερα & Ιδιοκατασκευές) αλλά και πτητικά μέσα microlights, Paromoter, & ιδιοκατασκευές.

Απαραίτητη προϋπόθεση, για την πραγματοποίηση πτήσης, να είναι ασφαλισμένα προς τρίτους, όλα τα πτητικά μέσα, όπως ορίζεται στην νομοθεσία για το κάθε ένα από αυτά.

Συγκεκριμένο πρόγραμμα δε θα υπάρξει, και θα διαμορφωθεί σύμφωνα με τις περιστάσεις της στιγμής από τον Υπεύθυνο πτήσεων.
(Αριθμός συμμετοχών, είδος κτλ)
Από τα μεγάφωνα θα ανακοινώνεται το όνομα του χειριστή, και το είδος πτήσης που πρόκειται να εκτελέσει. Μετά το πέρας της πτήσης, θα ανακοινώνεται αμέσως η βαθμολογία της πτητικής παρουσίας του, με κλίμακα από το 1 έως το 20 .
Θα δοθεί αρκετός χρόνος σε όλους τους συμμετέχοντες

Στο τέλος της εκδήλωσης θα γίνει βράβευση των τριών (3) καλλίτερων συμμετοχών ανά κατηγορία.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν έγκαιρα την συμμετοχή τους στέλνοντας e-mail στο e.a.aeroporia@gmail.com το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 25-10-17. Πέραν αυτής της ημερομηνίας καμία συμμετοχή δεν θα είναι έγκυρη και δε θα μπορεί να συμμετέχει στο πτητικό μέρος της εκδήλωσης.
Στο e-mail θα πρέπει να αναφερθεί το είδος της συμμετοχής ( το πτητικό μέσο, ή Αερομοντελισμός, Τύπος , Είδος κτλ), Καθώς και τα πλήρη στοιχεία του συμμετέχοντος.

Καταστήματα, η Επαγγελματίες αεραθλημάτων και πτητικών μέσων, που θα ήθελαν να είναι κοντά μας είναι ευπρόσδεκτοι και μπορούν να φέρουν μαζί τους διαφημιστικό υλικό , αεροπλάνα & κιόσκια – (περίπτερα ) εντελώς Δωρεάν , περιμετρικά στον χώρο της εκδήλωσης.
Η είσοδος είναι ελεύθερη σε όλους , εφ όσον έχουν ενημερώσει τα στοιχεία τους τουλάχιστον με την αποστολή ενός email.

Τηλέφωνο για επικοινωνία 6931212122

Από το Δ.Σ. της Ε.Α.Α
__________________
Ελληνικη Αθλητικη Αεροπορια
Ο χρήστης EAA δεν είναι συνδεδεμένος IP   Απάντηση με παράθεση