Απαραίτητη Διευκρίνηση ...
...την οποία υποσχέθηκα στον Γ.Κανδυλάκη μετά από την χτεσινοβραδυνή μας επικοινωνία σχετικά με την ανάρτησή μου για την σύσταση περί μη δημοσίευσης θεμάτων μη σχετικών με τον αερομοντελισμό .
Επειδή για την συγκεκριμένη ανάρτηση φέρω την αποκλειστική ευθύνη , ήδη έχω απαντήσει στο σχετικό νήμα του "Aeromodelling" - έχοντας επισυνάψει και το σχετικό screen - και θα ήθελα να επισημάνω στα μέλη του "petame" , ότι κανένα μέλος , συντονιστής , διαχειριστής του Aeromodelling δεν απέστειλε mail το οποίο αποτελούσε επίπληξη για την ανάρτηση .
Το email που έλαβα ,ήταν μέρος της αυτοματοποιημένης διαδικασίας ενημέρωσης των μελών , κάθε φορά που υπάρχει καινούργια απάντηση σε thread που παρακολουθούν , και στο οποίο υπάρχει η συγκεκριμένη σύσταση του φόρουμ στην κορυφή της σελίδας όπως υπάρχει και στην κορυφή κάθε επί μέρους σελίδας σε κάθε thread .
Πρός αποκάσταση της αλήθειας για την οποία όπως ανέφερα φέρω την αποκλειστική ευθύνη παρακαλώ τους Διαχειριστές όπως αφήσουν το παρόν διαθέσιμο πρός ανάγνωση και ενημέρωση των μελών του "Petame" τα οποία ήδη διάβασαν την χτεσινή μου ανάρτηση.