![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1 |
Νέο μέλος του Petame
Ημερομηνία εγγραφής: 28-12-2011
Επίπεδο φήμης: 487
![]() |
![]() θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σχετικα με τα FPV PLANE..
ενδιαφερομαι να αγορασω ενα,αλλα δεν εχω την τεχνογνωσία.. θα ήθελα να με βοηθήσετε στο τι να αγορασω απο εξοπλισμο?? με ενδιαφέρει μεγαλης εμβελεια 50km.. εγω βρισκομαι στην Γουατεμαλα και κανεις δεν μπορει να με βοηθησει εδω.. σας ευχαριστώ πολύ..! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Υποστηρικτής του petame
Ημερομηνία εγγραφής: 08-12-2008
Περιοχή: Λυκόβρυση-Αττική
Επίπεδο φήμης: 6174489
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Νομίζω οτι πρώτα πρέπει να ενημερωθείς για την νομοθεσία της χώρας επάνω στις άδειες που πρέπει να έχεις για να ασχοληθείς με το συγκεκριμένο είδος πτήσης.
Αναζήτησε πληροφορίες σε σίτε όπως αυτό και ίσως βρεις και κάποιους συλλόγους https://www.drone-made.com/post/guatemala-drone-laws
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν το θέμα αυτή τη στιγμή: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | Αξιολογήστε αυτό το θέμα |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Κατηγορία | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Fpv Long Range | Wizard | FPV's - UAV/drones - on board camera's | 32 | 02-09-14 00:26 |
Long Range System | Wizard | FPV's - UAV/drones - on board camera's | 2 | 29-11-11 01:18 |
Upper Limit threshold - Throttle Range | thanos_marko | Moteur - Speed Controls | 8 | 07-12-10 02:08 |
Long Ranger - Scale body series | blackbird | Scale Ελικόπτερα | 35 | 17-02-09 22:26 |
Ερώτηση για Long distance FPV | jaames74 | Ελεύθερη συζήτηση - Διαγωνισμοί | 4 | 13-02-09 18:01 |