Νέα Μηνύματα 06-05-10   #1
Γιάννης Ζαφείρης
Ελεγκτής ...κυκλοφορίας.
 
Το avatar του χρήστη Γιάννης Ζαφείρης
 
Ημερομηνία εγγραφής: 27-03-2008
Περιοχή: Βούλα - Αττική
Ηλικία: 46
Μηνύματα: 5.971
Επίπεδο φήμης: 2509310 Γιάννης Ζαφείρης Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Γιάννης Ζαφείρης Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Γιάννης Ζαφείρης Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Γιάννης Ζαφείρης Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Γιάννης Ζαφείρης Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Γιάννης Ζαφείρης Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Γιάννης Ζαφείρης Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Γιάννης Ζαφείρης Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Γιάννης Ζαφείρης Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Γιάννης Ζαφείρης Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Γιάννης Ζαφείρης Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη
Προεπιλογή Σύλλογος Αερομοντελιστών "Γλαύξ"

Με χαρά ενημερωθήκαμε επισήμως για την ίδρυση του νέου συλλόγου αερομοντελιστών "Γλαύξ".
Παλιοί γνώριμοι και φίλοι, παλαιοί μοντελιστές, έμπειροι πιλότοι και τεχνίτες, αποτελούν τα ιδρυτικά μέλη του συλλόγου "Γλαύξ".
Εύχομαι η νέα προσπάθεια μοντελιστών, να παραμείνει ανένταχτη στις γνωστές κλίκες που ταλαιπωρούν το χώρο μας χρόνια τώρα και -γιατί όχι-, να αποτελέσει και εκείνη το εφαλτήριο για το ξεκίνημα μιας νέας Αερομοντελιστικής Ομοσπονδίας.
Πληροφορίες περισσότερες για τα άμεσα σχέδια του Συλλόγου "Γλαύξ", θα μας δοθούν από αυτό το θέμα, από τους εκπροσώπους τους όταν εκείνοι θα είναι έτοιμοι.

Συγχαρητήρια σε όλους σας, καλή δύναμη και καλή συνέχεια!Ακολουθεί η ανακοίνωση ίδρυσης:


«Σύλλογος Αερομοντελιστών Γλαύξ»

Ανακοίνωση 1η

Αθήνα 6 Μαΐου 2010

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την ίδρυση του Συλλόγου μας με όνομα «Σύλλογος Αερομοντελιστών Γλαύξ»

Η «Γλαύξ» είναι Αστικό Σωματείο και όλα τα ιδρυτικά μέλη της είναι ενεργοί αερομοντελιστές. Αποτελεί την υλοποίηση μιας ιδέας που έχουμε υποστηρίξει και στο παρελθόν και είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με πεδίο πτήσεων σε σχετικά κοντινή απόσταση από την Αθήνα.
Γλαύξ (Μυθ.). Ιερό πτηνό της Θεάς Αθηνάς και σύμβολο της Σοφίας και της Επιστήμης.

Γλαύξ ή Κουκουβάγια: Είναι ένα αρπακτικό πουλί που δεν μεταναστεύει ποτέ. Έχει οξύτατη ακοή και όραση, χάρη στα μεγάλα αυτιά της και τα μεγάλα στρόγγυλα μάτια της. Διαθέτει ράμφος σαν αυτό του γερακιού και τρέφεται με μικρά θηλαστικά και έντομα.


Σκοπός του Συλλόγου είναι η ανάπτυξη και η διάδοση του Αερομοντελισμού ως δημιουργική ενασχόληση, βασιζόμενη στην ιδιωτική πρωτοβουλία και όχι στις κρατικές επιχορηγήσεις

Στα σχέδια του Συλλόγου μας περιλαμβάνεται η διοργάνωση αερομοντελιστικών συναντήσεων και διαγωνισμών, η εκπαίδευση νέων αερομοντελιστών και, εφ’όσον υπάρξουν οι προϋποθέσεις, δημιουργία ομοσπονδίας που θα αποτελείται από αστικά αερομοντελιστικά σωματεία.

Ο Σύλλογος έχει ενοικιάσει χώρο 15 στρεμμάτων στην περιοχή της Βοιωτίας, που θα καλύπτει όλες τις απαιτήσεις του πρόσφατου Κανονισμού πτήσεων αερομοντέλων.
Το μοντελοδρόμιο αυτό προορίζεται για αποκλειστική χρήση από τα μέλη του Συλλόγου. Επειδή από την εμπειρία μας γνωρίζουμε πως ο αριθμός των αερομοντελιστών που μπορούν να χρησιμοποιούν ένα μοντελοδρόμιο είναι περιορισμένος, είμαστε υποχρεωμένοι να θέσουμε περιορισμούς στην εγγραφή νέων μελών ώστε να εξασφαλίσουμε την απρόσκοπτη λειτουργία του συλλόγου και του μοντελοδρομίου.

Όμως, θα υπάρχει η δυνατότητα εκπαίδευσης νέων αερομοντελιστών καθώς και η δυνατότητα χρήσης από φιλοξενούμενους κατόπιν προσκλήσεως.

Τα μέλη του συλλόγου θα είναι ασφαλισμένα όπως απαιτείται από τον πρόσφατα δημοσιευμένο Κανονισμό Πτήσεων.

Το Καταστατικό του Συλλόγου έχει κατατεθεί στο Πρωτοδικείο Αθηνών και θα δημοσιευτεί μόλις εγκριθεί από αυτό.

Με την ίδρυση του Συλλόγου μας προσπερνάμε την εποχή της επιδίωξης των κρατικών επιδοτήσεων και τη γκρίνια για αυτά που δεν έκαναν άλλοι. Είναι μια καθαρά ιδιωτική πρωτοβουλία και όλα τα έξοδα θα καλύπτονται από τις συνδρομές των μελών.
Όταν θα είμαστε έτοιμοι, θα προγραμματίσουμε ανοικτή εκδηλώση στην οποία θα μπορέσουν, όσοι επιθυμούν, να επισκεφθούν το μοντελοδρόμιό μας και να πετάξουμε μαζί.

Ο Σύλλογος Αερομοντελιστών Γλαύξ φιλοδοξεί να δείξει ένα σύγχρονο δρόμο για την οργάνωση των μοντελιστών σε οργανωμένες και ασφαλισμένες ομάδες με το δικό τους ασφαλή χώρο πτήσεων, αλλά και να καθορίσει μια νέα ηθική δεδομένου ότι το καταστατικό είναι έτσι δομημένο ώστε να καλλιεργεί την ενεργή συμμετοχή όλων των μελών και να αποτρέπει τον «καρεκλοκενταυρισμό». Η προσπάθειά μας φιλοδοξεί να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση για τη δημιουργία και άλλων συλλόγων, με παρόμοιο σκεπτικό. Είμαστε πρόθυμοι να μεταφέρουμε την εμπειρία μας και να βοηθήσουμε ίσως, όποιον θελήσει να κινηθεί προς αυτή την κατεύθυνση, που θεωρούμε και την πιο ρεαλιστική, ειδικά μετά τη δημοσίευση στο ΦΕΚ του πρόσφατου Κανονισμού Πτήσεων Αερομοντέλων.

Κατά την ιδρυτική συνέλευση του συλλόγου, για το προσωρινό Δ.Σ. εκλέχτηκαν:

Χαλκιαδάκης Ευάγγελος Πρόεδρος
Αλιγιάννης Χρήστος Αντιπρόεδρος
Μιχαηλίδης Ευάγγελος Γραμματέας
Τραγουστής Γιάννης Ταμίας
Κοντοσκίδης Άγγελος Μέλος
Κυριαζής Σωτήρης Αναπληρωματικό μέλος
Μιχαηλίδης Κώστας Αναπληρωματικό μέλος

Το e-mail της Γλαύκας είναι: Owlairclub(παπάκι)gmail.com

(Το θέμα αυτό θα παραμείνει κλειδωμένο για την ανάρτηση των ανακοινώσεων του Συλλόγου.)
Συνημμένες Εικόνες
Τύπος Αρχείου: jpg Γλαύξ.jpg (48,1 KB, 1185 εμφανίσεις)
__________________

Yiannis Zafeiris | Δημιουργία εμβλήματος


View Yiannis Zafeiris's profile on LinkedIn

Instagram
Ο χρήστης Γιάννης Ζαφείρης δεν είναι συνδεδεμένος IP  
Νέα Μηνύματα 07-05-10   #2
Τρύφωνας
Διαχειριστής
 
Το avatar του χρήστη Τρύφωνας
 
Ημερομηνία εγγραφής: 30-03-2008
Περιοχή: Μαραθώνας
Ηλικία: 49
Μηνύματα: 1.427
Επίπεδο φήμης: 3133871 Τρύφωνας Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Τρύφωνας Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Τρύφωνας Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Τρύφωνας Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Τρύφωνας Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Τρύφωνας Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Τρύφωνας Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Τρύφωνας Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Τρύφωνας Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Τρύφωνας Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Τρύφωνας Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη
Προεπιλογή Απάντηση: Σύλλογος Αερομοντελιστών "Γλαύξ"

Αγαπητοί φίλοι αερομοντελιστές και μέλη του "Γλαυξ",

Συγχαρητήρια για την προσπάθειά σας για την ίδρυση του συλλόγου σας που σκοπό έχει την προώθηση του αερομοντελισμού - ειδικά σε αυτή την περίοδο- και την δημιουργία του νέου χώρου φιλοξενίας και πτήσεως των αερομοντέλων των μελών.

Αντε και με το καλό όταν θα είσθε έτοιμοι να μας ενημερώσετε έτσι ώστε να ξεκλειδώσει το θέμα και να συγχωνευτούν και τα υπόλοιπα μηνύματα που έχουν σχέση με αυτό το θέμα.

Με φιλικούς χαιρετισμούς
Τρύφωνας
Ο χρήστης Τρύφωνας δεν είναι συνδεδεμένος IP  
Κλειστό Θέμα


Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν το θέμα αυτή τη στιγμή: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
 
Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης Αξιολογήστε αυτό το θέμα
Αξιολογήστε αυτό το θέμα:

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δε μπορείτε να απαντήσετε σε θέματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε συνημμένα
Δε μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας

Ο κώδικας BB είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι Εκτός λειτουργίας

Μεταπήδηση σε:

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Κατηγορία Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Σύλλογος Αερομοντελιστών Κοζάνης mastoras Σύλλογοι & Αερολέσχες/Greek rc clubs 9 11-10-10 03:27
Αγγλικός Σύλλογος αερομοντελιστών θελεί να κατέβει Ελλαδα. Βοήθεια πατριώτες!!! eliasdevetzoglou Γενικές εκδηλώσεις 10 08-01-10 12:32
Σύλλογος Αερομοντελιστών Σκύδρας - Έδεσσας MarD Σύλλογοι & Αερολέσχες/Greek rc clubs 3 22-02-09 13:57
Συνάντηση Modelteam 17 Μαίου 2008 στα "Strike-Bowling Χαιδαρίου" Giatrakos Γενικές εκδηλώσεις 5 19-05-08 12:34


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:03.

Design By: MinerSkinz.com
Υποστηρίζεται από : vBulletin Version: 3.8.3
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Τεχνική Υποστήριξη: Αντώνης Δαμοράκης - Ελληνική Mετάφραση: Γιάννης Ζαφείρης
Απαγορεύεται η αντιγραφή/αναδημοσίευση υλικού με κάθε τρόπο, πέρα από τα όρια του www.petame.gr χωρίς την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη