Επιστροφή   www.petame.gr > ΣΥΛΛΟΓΟΙ & ΑΕΡΟΛΕΣΧΕΣ - ΠΕΔΙΑ ΠΤΗΣΕΩΝ - ΜΟΝΤΕΛΟΔΡΟΜΙΑ > Σύλλογοι & Αερολέσχες/Greek rc clubs

Απάντηση στο θέμα
Εργαλεία Θεμάτων Αξιολογήστε το θέμα Τρόποι εμφάνισης
Νέα Μηνύματα 08-01-11   #1
ΓΙΑΝΝΗΣΖΕΤΕΚΟ
Νέο μέλος του Petame
 
Το avatar του χρήστη ΓΙΑΝΝΗΣΖΕΤΕΚΟ
 
Ημερομηνία εγγραφής: 05-04-2008
Μηνύματα: 17
Επίπεδο φήμης: 549 ΓΙΑΝΝΗΣΖΕΤΕΚΟ Είναι στο σωστό δρόμο
Προεπιλογή Α.Μ.Σ.Α (Αεραθλητικός Μοντελιστικός Σύλλογος Αττικής).

Ναι είναι πραγματικότητα,...ο σύλλογός μας από σήμερα είναι και επίσημα με την σφραγίδα του κράτους αναγνωρισμένος
από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και εντάσσεται στην δύναμη της ΕΛΑΟ Ελληνικής Αεραθλητικής Ομοσπονδίας.

μετά από ενάμιση χρόνο και βάλε, ταλαιπωρίας διαφόρων τύπου 'αναποδιές' και κακοτυχίες,με κοινή προσπάθεια
των 22 ιδρυτικών μελών του αλλά ειδικά του προσωρινού 5μελους ΔΣ καταφέραμε να φέρουμε στον κόσμο του μοντελισμού άλλο ένα 'παιδί'.

θέλω να πιστεύω πως από τα πρώτα του βήματα,όπως ο πρόσφατος αγώνας ανεμόπτερων που λάβαμε μέρος,έχουμε ένα πρώτο δείγμα για τους στόχους που έχει ο σύλλογος μας.

Με κέφι και σωστή οργάνωση από την παρέα μας, θέλουμε να πιστεύουμε πως θα προσφέρουμε και εμείς στο χτίσιμο
της ανάπτυξης για το χόμπι μας.

Οι ευχές που κάναμε για το 2011 αρχίζουν να γίνονται πράξεις, και όπως και άλλοι σύλλογοι προσπαθούν έτσι και εμείς μπαίνουμε δυνατά στην πραγματοποίηση πολλών σκέψεων και ιδεών.

όπως λέμε από την αρχή που φτιάχτηκε η παρέα : τα καλύτερα έρχονται : τώρα πια είναι πολύ ποιο ζωντανά να γίνουν πράξεις και δεδομένου της βοήθειας της ομοσπονδίας πάμε να πετύχουμε τους στόχους μας.


Φυσικά το φόρουμ του Αερομοντελιστή είναι για όλους του Έλληνες Αερομοντελιστές, ανά την Ελλάδα και ο Α.Μ.Σ.Α έχει ήδη το δικό του βήμα για τα μέλη του, η διευκρίνιση γίνεται για να μην μπερδεύουμε το φόρουμ με τον σύλλογο.

θα ενημερωθείτε πάραυτα

οι εξελίξεις έρχονται


για το προσωρινό ΔΣ του ΑΜΣΑ:


Πρόεδρος : Οικονόμου Γιάννης

Αντιπρόεδρος: Παπαδόπουλος Γιώργος

Γενικός Γραμματέας: Κουλάδης Ευάγγελος

Ταμίας: Καραβερβέρης Γιάννης

Έφορος: Μπουρόπουλος Στέφανος
__________________
www.aeromodelistis.com
Ο χρήστης ΓΙΑΝΝΗΣΖΕΤΕΚΟ δεν είναι συνδεδεμένος IP   Απάντηση με παράθεση
Νέα Μηνύματα 08-01-11   #2
coolvag
Προχωρημένο μέλος του Petame
 
Το avatar του χρήστη coolvag
 
Ημερομηνία εγγραφής: 03-04-2008
Ηλικία: 52
Μηνύματα: 64
Επίπεδο φήμης: 1223 coolvag Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη coolvag Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη coolvag Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη coolvag Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη coolvag Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη coolvag Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη coolvag Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη coolvag Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη coolvag Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη coolvag Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη coolvag Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη
Προεπιλογή Απάντηση: Α.Μ.Σ.Α (Αεραθλητικός Μοντελιστικός Σύλλογος Αττικής).

Ναι λοιπόν ο Αεραθλητικός Μοντελιστικός Σύλλογος Αττικής είναι πραγματικότητα, μετά από ενάμιση χρόνο επιτέλους τελειώσαμε.

Ο Α.Μ.Σ.Α είναι ένας αεραθλητικός Σύλλογος που σκοπό έχει την εξάπλωση και του Αερομοντελισμού, αλλά και του Αεραθλητισμού, και όπως εύστοχα έγραψε ο Γιάννης Ζετέκο , οι προθέσεις του συλλόγου να προσφέρει στον Αερομοντελισμό - Αεραθλητισμό είναι ξεκάθαρες, βέβαια αυτό θα επιτευχθεί από την αγάπη και το μεράκι των Μελών και φυσικά Αθλητών του.

Όσο αφορά τους σημερινούς Αθλητές του σωματείου Α.Μ.Σ.Α νομίζω ότι δώσαμε ένα δείγμα , στο κοινό ότι εάν αγαπάς κάτι και οι Άνθρωποι που το πλαισιώνουν είναι αγνοί, καθαροί, αφοσιωμένοι, τότε σίγουρα θα είναι ενωμένοι και θα έχουν καλά αποτελέσματα!!!!

Επίσης να ξεκαθαρίσουμε ότι ο Α.Μ.Σ.Α δεν είναι Σύλλογος μόνο για τα Ανεμόπτερα!!!!! όπως μου είπαν προσωπικά κάποιοι στο σεφ, είναι Αεραθλητικός, Μοντελιστικός σύλλογος και είναι για όλα τα Αεραθλήματα και όχι μόνο. pattern, ελικόπτερα, scale, ανεμόπτερα,κτλ.

Εάν λοιπόν σας ενδιαφέρει αεραθλητικά κάτι, οποίο και να είναι αυτό είμαστε ένας νέος Σύλλογος νέο αίμα, με μεράκι και όρεξη για δουλειά να προσφέρει στα κοινά, βέβαια αυτά με την προϋπόθεση και εσείς οι ίδιοι να προτίθεστε να κάνετε την διαφορά, ένας Σύλλογος από μόνος του είναι ένα μάτσο χαρτιά, αλλά ένας σύλλογος με δυναμικά μέλη και αθλητές = Άνθρωποι με όραμα και ιδανικά, και με σημαία πρώτα από Όλα την διασκέδαση σε αυτό που κάνεις, αλλά και την εξειδίκευση σε κάτι που σου αρέσει, και προσφορά στα κοινά με ανιδιοτέλεια, τότε μόνο καλά πράγματα θα βγουν στην επιφάνεια.

Όταν ξεκινήσαμε το φόρουμ Αερομοντελιστή γράψαμε κάποια λόγια στην αρχική σελίδα, και κάποια από αυτά είναι:
Για εμάς που πιστεύουμε ότι ο μοντελισμός είναι το ευχάριστο διάλειμμα της ζωής μας και όχι το νόημά της, η δημιουργία αυτού του φόρουμ ήταν μια πρόκληση !
Πρόκληση για το εάν θα μπορέσουμε να μεταφέρουμε την εμπειρία και την γνώση μας στο χόμπι που αγαπάμε


Η ίδια ομάδα ξεκίνησε τον Σύλλογο, απλώς τα λόγια αυτά έχουν να πουν ότι ο Αερομοντελισμός είναι το καταφύγιο στην θύελλα της καθημερινότητας μας, είναι η ευχαρίστηση μας, το απάγκιο από την καταιγίδα, δεν πρέπει να είναι σκοπός της ζωής, διότι πολύ απλά αυτό που μετράει πάνω από Όλα είναι η Παρέα, και εάν περνάει καλά η Παρέα μετά γίνεται και το δέσιμο της σε Ομάδα!!!!!!!!!

Για τον Σύλλογο έχει φτιαχτεί ειδικό φόρουμ, και ο καθένας που θα γίνεται μέλος έχει πρόσβαση σε αυτό το φόρουμ με την ισχύ της υπογραφής του, σαν τακτικό μέλος ή σαν αθλητής , ήδη κάνουν χρήση τα Ιδρυτικά Μέλη του Α.Μ.Σ.Α εγγράφεσαι με το ονοματεπώνυμό σου, και για άβαταρ μια κοντινή φωτογραφία σου και έχεις βήμα να ακουστεί η πρόταση σου στον Σύλλογο, ακόμα δεν είμαστε έτοιμοι όταν θα είμαστε θα σας το ανακοινώσουμε!!!

Εύχομαι να αγαπήσετε αυτόν το Σύλλογο όπως εμείς, είναι ένα δεύτερο "παιδί μας, και εκτός του Αεραθλητικού σκοπού του Συλλόγου, τα Μέλη που θα τον πλαισιώσουν (εκτός των Αεραθλητικών εννοώ) να βάλουν και άλλους στόχους-σκοπούς για την εξάπλωση καλυτέρευση του αερομοντελισμού στην χώρα μας
Ευχαριστούμε Όλους σας για τα καλά σας λόγια και τις ευχές σας!!!!!! ξέρουμε ότι γεννήθηκε ο Α.Μ.Σ.Α σε δύσκολη εποχή με οικονομική κρίση, αλλά όπως έχω πει τα καλά κόποις κτώνται, όλα δύσκολα και με αρκετή δουλειά μας βγαίνουν, αλλά όταν βγαίνουν ......τα χαιρόμαστε τα μάλα .

Ευάγγελος Κουλάδης
Ο χρήστης coolvag δεν είναι συνδεδεμένος IP   Απάντηση με παράθεση
Νέα Μηνύματα 08-01-11   #3
Αντώνης Κριτζάς
Υποστηρικτής του petame
 
Το avatar του χρήστη Αντώνης Κριτζάς
 
Ημερομηνία εγγραφής: 08-12-2008
Περιοχή: Λυκόβρυση-Αττική
Ηλικία: 54
Μηνύματα: 5.400
Επίπεδο φήμης: 3455670 Αντώνης Κριτζάς Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Αντώνης Κριτζάς Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Αντώνης Κριτζάς Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Αντώνης Κριτζάς Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Αντώνης Κριτζάς Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Αντώνης Κριτζάς Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Αντώνης Κριτζάς Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Αντώνης Κριτζάς Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Αντώνης Κριτζάς Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Αντώνης Κριτζάς Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Αντώνης Κριτζάς Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη
Προεπιλογή Απάντηση: Α.Μ.Σ.Α (Αεραθλητικός Μοντελιστικός Σύλλογος Αττικής).

Εύχομαι κάθε επιτυχία στους σκοπούς του συλλόγου σας
Χαίρομαι που ξεπεράσατε το σκόπελο της γραφειοκρατίας
__________________
Αντώνης
Ο χρήστης Αντώνης Κριτζάς δεν είναι συνδεδεμένος IP   Απάντηση με παράθεση
Νέα Μηνύματα 10-01-11   #4
Mogolos
Γενικός Συντονιστής
 
Το avatar του χρήστη Mogolos
 
Ημερομηνία εγγραφής: 29-06-2009
Ηλικία: 47
Μηνύματα: 2.550
Επίπεδο φήμης: 3220257 Mogolos Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Mogolos Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Mogolos Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Mogolos Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Mogolos Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Mogolos Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Mogolos Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Mogolos Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Mogolos Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Mogolos Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Mogolos Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη
Προεπιλογή Απάντηση: Α.Μ.Σ.Α (Αεραθλητικός Μοντελιστικός Σύλλογος Αττικής).

ΕΥΓΕ!!!!
Μπράβο παιδιά, επιτέλους τελειώσατε με την γραφειοκρατία του Ελληνικού κράτους. Ευχομαι τα καλύτερα σε ολους σας/μας μιας, και κάθε ενέργεια τέτοιου τύπου μονο καλό μπορεί να φέρει στον χώρο των μοντελιστών!!

Γιαννης Γιαννελος
Ο χρήστης Mogolos είναι συνδεδεμένος IP   Απάντηση με παράθεση
Νέα Μηνύματα 17-01-11   #5
Τρύφωνας
Διαχειριστής
 
Το avatar του χρήστη Τρύφωνας
 
Ημερομηνία εγγραφής: 30-03-2008
Περιοχή: Μαραθώνας
Ηλικία: 49
Μηνύματα: 1.427
Επίπεδο φήμης: 3133877 Τρύφωνας Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Τρύφωνας Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Τρύφωνας Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Τρύφωνας Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Τρύφωνας Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Τρύφωνας Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Τρύφωνας Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Τρύφωνας Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Τρύφωνας Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Τρύφωνας Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Τρύφωνας Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη
Προεπιλογή Απάντηση: Α.Μ.Σ.Α (Αεραθλητικός Μοντελιστικός Σύλλογος Αττικής).

Συγχαρητήρια για την επιτυχία στους στόχους των φίλων αερομοντελιστών του ΣΕΦ.
Εύχομαι ολόψυχα για καλή δύναμη ως προς την επίτευξη των στόχων σας. Είμαι σίγουρος οτι θα το παλέψετε και θα φέρετε "καρπούς" στις δύσκολες μέρες που μας διέπουν. Η ομοψυχία, η φιλία, οι κοινοί στόχοι της ανάπτυξης του χόμπι, μαζί με το μεράκι είναι κάτι που μας ενώνει.
Ο δρόμος είναι δύσκολος, θέλει γερό στομάχι, αλλά είμαι σίγουρος επειδή το αγαπάτε θα πετύχει!!!

Καλές πτήσεις σε όλους τους φίλους της ΑΜΣΑ!!
Τρύφωνας
Ο χρήστης Τρύφωνας δεν είναι συνδεδεμένος IP   Απάντηση με παράθεση
Νέα Μηνύματα 17-01-11   #6
pappy
Ανώτερο μέλος του Petame
 
Το avatar του χρήστη pappy
 
Ημερομηνία εγγραφής: 03-04-2008
Περιοχή: Έδεσσα
Ηλικία: 50
Μηνύματα: 138
Επίπεδο φήμης: 644 pappy Είναι θαυμάσιος στο behold pappy Είναι θαυμάσιος στο behold pappy Είναι θαυμάσιος στο behold pappy Είναι θαυμάσιος στο behold pappy Είναι θαυμάσιος στο behold pappy Είναι θαυμάσιος στο behold pappy Είναι θαυμάσιος στο behold
Προεπιλογή Απάντηση: Α.Μ.Σ.Α (Αεραθλητικός Μοντελιστικός Σύλλογος Αττικής).

AMSA από NAMSA λίγη διαφορά έχουν!!!χεχεχε
Συγχαρητηρια για την προσπαθεια σας και καλό κουράγιο!!!
Προσοχή στις τρικλοποδιές τις αναποδιές και κάτι περίεργα....σόγια
με λογιό λογιό αδερφούς αδερφές ξαδέλφους ξαδέλφες θείους και θείες ανήψια και παρακουμπαρους!!!
Ο χρήστης pappy δεν είναι συνδεδεμένος IP   Απάντηση με παράθεση
Νέα Μηνύματα 17-01-11   #7
Corsair
Ανώτατο μέλος του Petame
 
Το avatar του χρήστη Corsair
 
Ημερομηνία εγγραφής: 22-12-2009
Περιοχή: ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΕΣ ΑΝΑΤ.ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΕΛΑΓΟΥΣ και ΟΙΚΟΠΕΔΟ12.
Μηνύματα: 932
Επίπεδο φήμης: 758 Corsair Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Corsair Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Corsair Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Corsair Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Corsair Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Corsair Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Corsair Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Corsair Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Corsair Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Corsair Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Corsair Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη
Επιτυχία Απάντηση: Α.Μ.Σ.Α (Αεραθλητικός Μοντελιστικός Σύλλογος Αττικής).

Μπράβο και συγχαρητήρια.
Να ευχηθώ σύντομα και κοντά στην Αθήνα, μοντελοδρόμιο
__________________
Δημήτριος Γ.Κορασίδης
< γηράσκω αεί διδασκόμενος > Σωκράτης.
Ο χρήστης Corsair δεν είναι συνδεδεμένος IP   Απάντηση με παράθεση
Νέα Μηνύματα 18-01-11   #8
CARAPIS
Συντονιστής
 
Το avatar του χρήστη CARAPIS
 
Ημερομηνία εγγραφής: 31-03-2008
Περιοχή: Μελίσσια - Αθήνα
Ηλικία: 51
Μηνύματα: 1.550
Επίπεδο φήμης: 1051424 CARAPIS Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη CARAPIS Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη CARAPIS Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη CARAPIS Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη CARAPIS Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη CARAPIS Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη CARAPIS Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη CARAPIS Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη CARAPIS Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη CARAPIS Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη CARAPIS Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη
Επιτυχία Απάντηση: Α.Μ.Σ.Α (Αεραθλητικός Μοντελιστικός Σύλλογος Αττικής).

Γιαννη, Ευαγγελε και οοολα τα αλλα παιδια...

..., ευχομαι απο καρδιας τα φτερα του Ικαρου να σκεπαζουν την προσπαθεια και τον 'αγωνα σας', Παντα Ψηλα με Ευνοικο Ανεμο & Καλες και Ασφαλεις Προσγειωσεις...!!!

Χρησταρας
__________________
''FLY HIGH-FLY SAFE''...!!! Λεεεεεμε τωρα, χι, χι, χι,...!!!
Ο χρήστης CARAPIS δεν είναι συνδεδεμένος IP   Απάντηση με παράθεση
Νέα Μηνύματα 27-01-11   #9
coolvag
Προχωρημένο μέλος του Petame
 
Το avatar του χρήστη coolvag
 
Ημερομηνία εγγραφής: 03-04-2008
Ηλικία: 52
Μηνύματα: 64
Επίπεδο φήμης: 1223 coolvag Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη coolvag Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη coolvag Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη coolvag Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη coolvag Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη coolvag Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη coolvag Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη coolvag Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη coolvag Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη coolvag Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη coolvag Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη
Επιτυχία Απάντηση: Α.Μ.Σ.Α (Αεραθλητικός Μοντελιστικός Σύλλογος Αττικής).

Τα ευχάριστα νέα για το σύλλογο μας συνεχίζονται με γοργά βήματα πλέον ......
Από σημερινή εφημερίδα η ανακοίνωση του συλλόγου μας και επίσημα.

Ευχαριστούμε όλους σας για τα καλά σας λόγια , προσπαθούμε για το καλύτερο
Συνημμένες Εικόνες
Τύπος Αρχείου: jpg ΑΜΣΑ.jpg (100,7 KB, 220 εμφανίσεις)
Ο χρήστης coolvag δεν είναι συνδεδεμένος IP   Απάντηση με παράθεση
Νέα Μηνύματα 28-02-11   #10
Gpap
Νέο μέλος του Petame
 
Το avatar του χρήστη Gpap
 
Ημερομηνία εγγραφής: 28-02-2011
Μηνύματα: 7
Επίπεδο φήμης: 518 Gpap Έχει λόγο να είναι υπερήφανος για Gpap Έχει λόγο να είναι υπερήφανος για Gpap Έχει λόγο να είναι υπερήφανος για Gpap Έχει λόγο να είναι υπερήφανος για Gpap Έχει λόγο να είναι υπερήφανος για Gpap Έχει λόγο να είναι υπερήφανος για Gpap Έχει λόγο να είναι υπερήφανος για Gpap Έχει λόγο να είναι υπερήφανος για Gpap Έχει λόγο να είναι υπερήφανος για
Προεπιλογή Απάντηση: Α.Μ.Σ.Α (Αεραθλητικός Μοντελιστικός Σύλλογος Αττικής).

Αγαπητοί μας φίλοι ,

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι μετά την πραγματοποιήση της 1η Γενικής Συνέλευσης του Αεραθλητικού Μοντελιστικού Συλλόγου Αττικής (Α.Μ.Σ.Α.) που έγινε στις 12/2/11 με πλειοψηφία από τα ιδρυτικά του μέλη , με σκοπό τις εκλογές για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου του .
Το Δ.Σ αποτελείται από πέντε (5) μέλη και δύο αναπληρωματικά και εξελέγησαν οι κάτωθι :

Διοικητικό Συμβούλιο ΑΜΣΑ

Πρόεδρος : Κουλάδης Ευάγγελος
Αντιπρόεδρος : Οικονόμου Ιωάννης
Γεν. Γραμματέας : Παπαδόπουλος Γεώργιος
Ταμίας : Λυμπέρης Ευστράτιος
Έφορος : Μπουρόπουλος ΣτέφανοςΑναπληρωματικά Μέλη

1) Μακρυδάκης Ιωάννης
2) Μαρκόπουλος Σεραφείμ

Σε λίγες μέρες θα αρχίσουν οι εγγραφές νέων μελών του συλλόγου μας και θα σας ενημερώσουμε.


Με φιλικούς αερομοντελιστικούς χαιρετισμούς
Παπαδόπουλος Γεώργιος
Γ.Γραμματέας Α.Μ.Σ.Α.
Ο χρήστης Gpap δεν είναι συνδεδεμένος IP   Απάντηση με παράθεση
Νέα Μηνύματα 28-02-11   #11
nasa
Συντονιστής
 
Το avatar του χρήστη nasa
 
Ημερομηνία εγγραφής: 11-04-2010
Περιοχή: Νέα Μάκρη
Μηνύματα: 1.007
Επίπεδο φήμης: 944684 nasa Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη nasa Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη nasa Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη nasa Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη nasa Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη nasa Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη nasa Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη nasa Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη nasa Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη nasa Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη nasa Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη
Προεπιλογή Απάντηση: Α.Μ.Σ.Α (Αεραθλητικός Μοντελιστικός Σύλλογος Αττικής).

Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη του νεοεκλεγέντος Δ.Σ. του Α.Μ.Σ.Α. ...καλή δύναμη...καλή συνέχεια...!

ΜΦΧ

Νίκος
__________________
'...η ταν, η, τα πετάν...'
Ο χρήστης nasa δεν είναι συνδεδεμένος IP   Απάντηση με παράθεση
Νέα Μηνύματα 01-03-11   #12
Λυκουργος
Συντονιστής.
 
Το avatar του χρήστη Λυκουργος
 
Ημερομηνία εγγραφής: 29-03-2008
Περιοχή: Νεα Μακρη
Ηλικία: 45
Μηνύματα: 284
Επίπεδο φήμης: 873457 Λυκουργος Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Λυκουργος Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Λυκουργος Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Λυκουργος Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Λυκουργος Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Λυκουργος Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Λυκουργος Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Λυκουργος Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Λυκουργος Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Λυκουργος Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Λυκουργος Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη
Προεπιλογή Απάντηση: Α.Μ.Σ.Α (Αεραθλητικός Μοντελιστικός Σύλλογος Αττικής).

To Δ.Σ. της Π.Ε.Τ.Μ.Ε εύχεται στο νέο προεδρείο καλή δύναμη ομοψυχία και άμεση επίτευξη των στόχων σας....!!!!!!


Μαλαλας Λυκουργος
Ταμίας Π.Ε.Τ.Μ.Ε.
Ο χρήστης Λυκουργος δεν είναι συνδεδεμένος IP   Απάντηση με παράθεση
Νέα Μηνύματα 01-03-11   #13
Gpap
Νέο μέλος του Petame
 
Το avatar του χρήστη Gpap
 
Ημερομηνία εγγραφής: 28-02-2011
Μηνύματα: 7
Επίπεδο φήμης: 518 Gpap Έχει λόγο να είναι υπερήφανος για Gpap Έχει λόγο να είναι υπερήφανος για Gpap Έχει λόγο να είναι υπερήφανος για Gpap Έχει λόγο να είναι υπερήφανος για Gpap Έχει λόγο να είναι υπερήφανος για Gpap Έχει λόγο να είναι υπερήφανος για Gpap Έχει λόγο να είναι υπερήφανος για Gpap Έχει λόγο να είναι υπερήφανος για Gpap Έχει λόγο να είναι υπερήφανος για
Προεπιλογή Απάντηση: Α.Μ.Σ.Α (Αεραθλητικός Μοντελιστικός Σύλλογος Αττικής).

Ευχαριστούμε όλους εσάς που με τα καλά σας λόγια μας δίνετε δύναμη να συνεχίζουμε


Παπαδόπουλος Γεώργιοs
Γ.Γραμματέας Α.Μ.Σ.Α.
Ο χρήστης Gpap δεν είναι συνδεδεμένος IP   Απάντηση με παράθεση
Νέα Μηνύματα 01-03-11   #14
alexandra
Νέο μέλος του Petame
 
Το avatar του χρήστη alexandra
 
Ημερομηνία εγγραφής: 01-03-2011
Μηνύματα: 1
Επίπεδο φήμης: 396 alexandra Είναι στο σωστό δρόμο
Επιτυχία Απάντηση: Α.Μ.Σ.Α (Αεραθλητικός Μοντελιστικός Σύλλογος Αττικής).

good luck παιδιά!
Ο χρήστης alexandra δεν είναι συνδεδεμένος IP   Απάντηση με παράθεση
Νέα Μηνύματα 01-03-11   #15
Τρύφωνας
Διαχειριστής
 
Το avatar του χρήστη Τρύφωνας
 
Ημερομηνία εγγραφής: 30-03-2008
Περιοχή: Μαραθώνας
Ηλικία: 49
Μηνύματα: 1.427
Επίπεδο φήμης: 3133877 Τρύφωνας Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Τρύφωνας Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Τρύφωνας Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Τρύφωνας Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Τρύφωνας Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Τρύφωνας Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Τρύφωνας Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Τρύφωνας Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Τρύφωνας Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Τρύφωνας Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Τρύφωνας Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη
Προεπιλογή Απάντηση: Α.Μ.Σ.Α (Αεραθλητικός Μοντελιστικός Σύλλογος Αττικής).

Αντε, σιδεροκέφαλοι παιδιά και με το καλό στην αναμόρφωση του αεραθλητικού και αερομοντελιστικού στερεώματος στην περιοχή.

ΜΦΧ
Τρύφωνας
Ο χρήστης Τρύφωνας δεν είναι συνδεδεμένος IP   Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα


Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν το θέμα αυτή τη στιγμή: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
 
Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης Αξιολογήστε αυτό το θέμα
Αξιολογήστε αυτό το θέμα:

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δε μπορείτε να απαντήσετε σε θέματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε συνημμένα
Δε μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας

Ο κώδικας BB είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι Εκτός λειτουργίας

Μεταπήδηση σε:

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Κατηγορία Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Σύλλογος Αερομοντελιστών Γλαύξ ( Ερωτήσεις – Συζητήσεις ) CARAPIS Σύλλογοι & Αερολέσχες/Greek rc clubs 48 17-10-12 23:18
Σύλλογος Αερομοντελιστών Κοζάνης mastoras Σύλλογοι & Αερολέσχες/Greek rc clubs 9 11-10-10 03:27
Σύλλογος Αερομοντελιστών Σκύδρας - Έδεσσας MarD Σύλλογοι & Αερολέσχες/Greek rc clubs 3 22-02-09 13:57
"Μοντελιστικές" φωτογραφίες & video από Ηλία Roinides Video - Φωτογραφίες & Ευτράπελα 4 08-12-08 19:31
Σ.Α.Α.ΑΤ ( Συλλόγος Αερομοντελιστών Ανατολικής ΑΤτικής ) Λυκουργος Σύλλογοι & Αερολέσχες/Greek rc clubs 11 07-09-08 09:17


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:05.

Design By: MinerSkinz.com
Υποστηρίζεται από : vBulletin Version: 3.8.3
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Τεχνική Υποστήριξη: Αντώνης Δαμοράκης - Ελληνική Mετάφραση: Γιάννης Ζαφείρης
Απαγορεύεται η αντιγραφή/αναδημοσίευση υλικού με κάθε τρόπο, πέρα από τα όρια του www.petame.gr χωρίς την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη