Επιστροφή   www.petame.gr > WWW.PETAME.GR > Καλωσόρισμα στο www.petame.gr/welcome page > Καλώς ήρθατε/welcome

Καλώς ήρθατε/welcome Χαιρετισμός στους επισκέπτες και τα νέα μέλη του www.petame.gr

Κλειστό Θέμα
Εργαλεία Θεμάτων Αξιολογήστε το θέμα Τρόποι εμφάνισης
Νέα Μηνύματα 05-04-08   #1
Γιάννης Ζαφείρης
Ελεγκτής ...κυκλοφορίας.
 
Το avatar του χρήστη Γιάννης Ζαφείρης
 
Ημερομηνία εγγραφής: 27-03-2008
Περιοχή: Βούλα - Αττική
Ηλικία: 46
Μηνύματα: 5.971
Επίπεδο φήμης: 2509306 Γιάννης Ζαφείρης Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Γιάννης Ζαφείρης Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Γιάννης Ζαφείρης Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Γιάννης Ζαφείρης Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Γιάννης Ζαφείρης Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Γιάννης Ζαφείρης Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Γιάννης Ζαφείρης Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Γιάννης Ζαφείρης Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Γιάννης Ζαφείρης Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Γιάννης Ζαφείρης Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη Γιάννης Ζαφείρης Έχει μια φήμη ...πέρα από τη φήμη
Προεπιλογή Βασικοί κανόνες λειτουργίας του www.petame.gr


Aποφεύγουμε τα greeklish και τα κεφαλαία γράμματα.

Τα κεφαλαία γράμματα: στο internet δηλώνουν δυνατή φωνή! Αποφεύγουμε λοιπόν να «φωνάζουμε», γιατί δεν υπάρχει λόγος. Κανένα μήνυμά μας δε θα φανεί «καλύτερα» με μεγάλα γράμματα. Κεφαλαία ΔΕ χρησιμοποιούμε ούτε σε τίτλους ούτε μηνύματα!

Τα Ελληνικά με Λατινικούς χαρακτήρες: πέραν του ότι είναι δυσανάγνωστα, μπορούν με μεγαλύτερη ευκολία να παρερμηνευθούν. Παραλλήλως πολύς κόσμος θεωρεί ότι προσβάλουν τη γλώσσα μας.
Οφείλουμε να το σεβαστούμε. Αν όχι για εκείνους, …τουλάχιστον για τη γλώσσα μας.

Είμαστε σαφείς σε ό,τι γράφουμε. Προσέχουμε οι λέξεις μας και τα νοήματά μας να είναι σαφή και αντιληπτά. Ο γραπτός λόγος είναι πλουσιότατος, όμως πολλές φορές «στα χέρια μας» καθίσταται αδύναμος και παρεξηγήσιμος.

Ελέγχουμε καλά τα μηνύματά μας πριν την κατάθεση τους. Ακόμη και αν διαπιστωθεί οποιοδήποτε λάθος και θελήσετε να τροποποιήσετε ή να συμπληρώσετε, σας δίνεται η δυνατότητα αυτή χρησιμοποιώντας την "τροποποίηση"
Μην πραγματοποιείτε συμπληρωματικά μηνύματα. Στις παραθέσεις σας, να προσέχετε ώστε στο μήνυμά σας τα παρατιθέμενα να αφορούν σε λέξεις ή προτάσεις που σας ενδιαφέρουν και όχι ολόκληρων των μηνυμάτων.

Προσέχουμε την ορθογραφία μας. Υπάρχουν δεκάδες προγράμματα που μπορούν να βοηθήσουν κάθε χρήστη. Αν δεν είμαστε βέβαιοι για αυτό που πληκτρολογούμε, το επανελέγχουμε η χρησιμοποιούμε ένα από τα βοηθήματα.
Ανορθόγραφα ή ασύντακτα μηνύματα και θέματα, ενδέχεται να παραπλανήσουν επισκέπτες ή άλλα μέλη που αναζητούν ενημέρωση και πληροφορίες. Για το λόγο αυτό, σε αυτές τις περιπτώσεις τα μηνύματα και οι τίτλοι θα διορθώνονται με τροποποίηση από το διαχειριστή, ή σε ακραίες περιπτώσεις θα διαγράφονται.

Αποφεύγουμε τα πολλά και άσκοπα μηνύματα. Το www.petame.gr δείχνοντας μια ανοχή στην άμεση επαφή των μελών και φίλων του, έχει θέσει σε λειτουργία την κατηγορία [b]«Γενική Ελεύθερη Συζήτηση …επί παντός».
Στην κατηγορία αυτή μπορούμε να ανταλλάξουμε απόψεις και για άλλα θέματα πέραν του μοντελισμού.

Ελεύθερη συζήτηση δεν επιτρέπεται: στα θέματα που συμμετέχετε και που αφορούν συγκεκριμένα ερωτήματα, συγκεκριμένες παρουσιάσεις, αναφορές, απόψεις κλπ.

Πρέπει να είστε ουσιαστικοί και πάντα εστιασμένοι στο εκάστοτε θέμα.
Να έχετε πάντα κατά νου ότι το forum αποτελεί ή θα αποτελέσει εν καιρώ ένα είδος εγκυκλοπαίδειας και συλλογής γνώσεων, εμπειριών και απόψεων επί των θεμάτων που φιλοξενεί. Κάθε άλλη συζήτηση είναι περιττή και καταστρέφει το θέμα.

Αν αναζητάμε κάτι: πριν ξεκινήσουμε κάποιο ερώτημα ή θέμα, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την αναζήτηση του www.petame.gr Αυτό γιατί, ενδέχεται το θέμα που ζητάμε να υπάρχει ήδη και να μη χρειαστεί ούτε εμείς να κουραζόμαστε ψάχνοντας, ούτε να απασχολούμε τους υπόλοιπους.
Για ό,τι αναζητάμε ή χρειαζόμαστε ...δεν απαιτούμε αλλά το ζητάμε με ευγένεια.
Οι λίγες και ουσιώδεις λέξεις στο ερώτημά μας, μας γλιτώνουν από συμπληρωματικές επεξηγήσεις. Παράλληλα έχουμε πάντα στο νου ότι οι υπόλοιποι χρήστες του www.petame.gr δεν είναι υποχρεωμένοι να σας απαντήσουν ή μπορεί να μη γνωρίζουν το αντικείμενο. Είμαστε υπομονετικοί.

Τα μηνύματα μας εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις του κάθε ένα μας και μόνον.

Δε θα επιτραπεί η δυσφήμιση και η προσβολή. Οι απόψεις μας μπορούν να επιχειρηματολογηθούν σε ήπιους τόνους. Οι «φωνές» είναι ακουστές και έξω από τα όρια του www.petame.gr πράγμα που σημαίνει ότι φροντίζουμε με τη στάση μας να μην εκθέτουμε τίποτα και κανέναν. Πολύ περισσότερο τους ίδιους τους εαυτούς μας.

Σε περίπτωση που αντιγράφετε κάποιο κείμενο, άρθρο, ή απόσπασμα άρθρου από οπουδήποτε αλλού, οφείλετε να αναφέρετε την προέλευση του κειμένου και τον συγγραφέα της, στο τέλος του μηνύματός σας.

Απαγορεύεται: η τοποθέτηση δυσφημιστικού, προσβλητικού ή υλικού που μπορεί να προκαλέσει παραβίαση των νόμων του Ελληνικού κράτους.
H παραβίαση του κανόνα αυτού συνεπάγεται το κλείδωμα ή/και τη διαγραφή του συγκεκριμένου θέματος και ενδεχομένως την απαγόρευση πρόσβασης στο www.petame.gr για το συγκεκριμένο χρήστη.

Απαγορεύεται η διαφήμιση εμπορικών και μη προϊόντων και υπηρεσιών χωρίς την άδεια της ομάδας του www.petame.gr πέρα από το χώρο Καταστήματα που διατίθεται ελεύθερα για αυτό το σκοπό, αποκλειστικά και μόνο σεΈλληνες έμπορους.
Σε αντίθετη περίπτωση, το υλικό αυτό θα αφαιρείται.


Απαγορεύονται οι βρισιές από όπου και αν αυτές προέρχοναι και όπου και αν αυτές στρέφονται


Η διεύθυνση IP καταγράφεται. Αν κάποιο μέλος υποπέσει σε πολλαπλές και σοβαρές παραβάσεις που αναφέρονται ανωτέρω, το www.petame.gr θα αναγκαστεί να προχωρήσει σε απομάκρυνσή του.
__________________

Yiannis Zafeiris | Δημιουργία εμβλήματος


View Yiannis Zafeiris's profile on LinkedIn

Instagram
Ο χρήστης Γιάννης Ζαφείρης δεν είναι συνδεδεμένος IP  
Κλειστό Θέμα

Λέξεις-Κλειδιά
πεταμε φορουμ μοντελισμου , τηλεκατευθυνομενα φορουμ , petame forum rc models , petame rc models


Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν το θέμα αυτή τη στιγμή: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
 
Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης Αξιολογήστε αυτό το θέμα
Αξιολογήστε αυτό το θέμα:

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δε μπορείτε να απαντήσετε σε θέματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε συνημμένα
Δε μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας

Ο κώδικας BB είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι Εκτός λειτουργίας

Μεταπήδηση σε:

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Κατηγορία Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Συντήρηση στο WWW.PETAME.GR Γιάννης Ζαφείρης Απορίες & Προτάσεις που αφορούν το www.petame.gr 0 09-07-08 18:50
Συμβουλές - Κανόνες χρήσης Γιάννης Ζαφείρης Ανταλλαγές 0 22-05-08 12:50
Συμβουλές - Κανόνες χρήσης Γιάννης Ζαφείρης Ζητείται 0 22-05-08 12:49
Συμβουλές - Κανόνες χρήσης Γιάννης Ζαφείρης Πωλείται 0 22-05-08 12:46


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:39.

Design By: MinerSkinz.com
Υποστηρίζεται από : vBulletin Version: 3.8.3
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Τεχνική Υποστήριξη: Αντώνης Δαμοράκης - Ελληνική Mετάφραση: Γιάννης Ζαφείρης
Απαγορεύεται η αντιγραφή/αναδημοσίευση υλικού με κάθε τρόπο, πέρα από τα όρια του www.petame.gr χωρίς την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη