Καλησπέρα!
Θέλω να εκθέσω ενα πρόβλημα που αντιμετωπίζω σε μια καινουρια τ/κ που μόλις αγόρασα.
Ειναι η 9 CAP.Το πρόβλημα υπάρχει στο module. Ειναι synthesizerd στα 40 ΜΗz.
Μόλις την ανοίγεις εχει 2 ενδεικτικά λαμπάκια. Ενα κόκκινο και ενα μπλέ.Το κοκκινο ειναι του POWER, το μπλέ ειναι για την αναμεταδοση του σήματος απο την τ/κ.
Μέχρι και πρίν απο λίγο που την άνοιγα για να περιεργαστώ το μενού της και τα 2 λαμπάκια αναβαν κανονικά.
Ξαφνικά σε ενα άνοιγμα το κοκκινο λαμπάκι ανάβει κανονικά το μπλέ ανάβει γι 2 ΔΕΠΤΕΡΌΛΕΠΤΑ και μετα η τ/κ κανει ενα συνεχόμενο μπιπ και σβήνει το μπλέ λαμπάκι.
Μήπως μπορεί κάποιος να μου δώσει καμιά συμβουλή???
Διάβασα στο manual οτι έχει να κάνει με το modul δηλ. ή οτι δεν το διαβαζει καλά ή οτι δεν υπάρχει επάνω.Μου κάνει μεγάλη εντύπωση....
Να έκαψα το module επειδή δεν είχα ανοιχτή πλήρως την κεραία???Τί να πω???
Ευχαριστώ πολύ - Παναγιώτης - ...
ΠΡΟΒΛΗΜΑ FUTABA 9 CAP
Απάντηση: ΠΡΟΒΛΗΜΑ FUTABA 9 CAP
Αποφόρτισε και ξαναφορτισε μπαταρια.Είχε το ιδιο πρόβλημα φίλος κ λύθηκε (ασχετα με την ενδειξη που εχεις στα volt της οθονης)
Απάντηση: ΠΡΟΒΛΗΜΑ FUTABA 9 CAP
Φίλε GPOL σε ευχαριστώ πολυ.
Τελικά δεν ηταν η μπαταρία ή κατι που έκανα εγώ.
Η futaba τηρεί τα ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ STANDAR όσο αφορά τις συχνότητες εκπομπής.
Η 40.675 κανάλι 51 που έχω εγώ στα κρύσταλλα μου ειναι U.K. standar.
Οταν λοιπόν άλλαξα εγώ το module στο κανάλι 51 που είναι U.K. standar η τ/κ δεν μπορούσε να εκπέμψει γιατί δεν δέχονταν την συχνότητα.Αυτή την στιγμή την άλλαξα
σύμφωνα με μια λίστα που βρήκα στο internet και δούλεψε κανονικά.
http://www.ukrcc.org/40mhz.html
.
Νομίζω οτι θα φανεί χρήσημο σε κάποιους.....
Αυτά που γράφω μου τα είπε ο κ.Κουτσός που τον πήρα τηλ. και του είπα το τί συμβαίνει σήμερα το πρωί.
Και πάλι βέβαια ευχαριστώ πολυ για την συμβουλή και το ενδιαφέρον σου GPOL.
Τελικά δεν ηταν η μπαταρία ή κατι που έκανα εγώ.
Η futaba τηρεί τα ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ STANDAR όσο αφορά τις συχνότητες εκπομπής.
Η 40.675 κανάλι 51 που έχω εγώ στα κρύσταλλα μου ειναι U.K. standar.
Οταν λοιπόν άλλαξα εγώ το module στο κανάλι 51 που είναι U.K. standar η τ/κ δεν μπορούσε να εκπέμψει γιατί δεν δέχονταν την συχνότητα.Αυτή την στιγμή την άλλαξα
σύμφωνα με μια λίστα που βρήκα στο internet και δούλεψε κανονικά.
http://www.ukrcc.org/40mhz.html
.
Νομίζω οτι θα φανεί χρήσημο σε κάποιους.....
Αυτά που γράφω μου τα είπε ο κ.Κουτσός που τον πήρα τηλ. και του είπα το τί συμβαίνει σήμερα το πρωί.
Και πάλι βέβαια ευχαριστώ πολυ για την συμβουλή και το ενδιαφέρον σου GPOL.