Προ λιγων ημερων αγορασα την MD90 MINI DVR CAMERA της JV η οποια απ οτι εχω καταλαβει ειναι μια απομιμηση
της καμερας που κατασκευαστηκε απο την AEE
.Δυστηχως δεν το εχω ψαξει το συγκεκριμενο θεμα μιας και η χαμηλη σχετικα
τιμη της (την βρηκα σε προσφορα απο γνωστο ηλεκτρονικο καταστημα,μολις 39.90!!) μου το αφησε αδιαφορο!
Καποια απο τα χαρακτηριστικα της ειναι(οσα αναγραφονται στο καταστημα που την αγορασα):
Video Format: AVI format (720x480 @ 30 FPS).
Μνήμη: μέσω κάρτας micro SD/SDHC, με δυνατότητα επέκτασης έως και 8GB, Διαθέτει μνήμη 2gb micro sd.
Σύνδεση με υπολογιστή: USB 2.0 (συμβατό και με USB 1.1).
Μπαταρία: Ενσωματωμένη μπαταρια Li-ion, επαναφορτιζόμενη.
Διάρκεια μπαταρίας: 2 ώρες.
Εγγύηση: 1 χρόνος
Καποια επιπροσθετα χαρακτηριστικα:
Διαστασεις: 55x21x15mm (Μηκος,πλατος,παχος)
Βαρος: περιπου 50 gr
Μεσα στην συσκευασια υπηρχαν αρκετα αξεσουαρ (και 4 βιδες) με τα οποια μπορεις να στηριξεις την καμερα σχεδον
παντου(ακομα και πανω στο ψυγειο διοτι κολλαει με μαγνητακια που υπαρχουν σε μια βαση της!)!!^%^^%^
Το πακετο επισης περιεχει μια διαφανη, πλαστικη θηκη η οποια χρησιμευει για την προστασια της καμερας απο γρατζουνιες
την οποια ομως δεν μπορεις να χρησιμοποιησεις ταυτοχρονα με καποιο αλλο κλιπ.
Παρακατω βλεπετε μερικες φωτογραφιες με τα περιεχομενα της συσκευασιας και πως χρησιμοποιουνται:

Σχετικα με την μνημη της,η συσκευασια περιεχει μια μνημη microSD 2GB.Εγω αγορασα μια μνημη στα 8GB Class 4,με
μεγαλη ταχυτητα εγγραφης για να εξασφαλισω οσο το δυνατον καλυτερη ποιοτητα στα βιντεο μου.
Οσο αναφορα την ποιοτητα κατασκευης των υλικων,οσο αναφορα την καμερα φαινετε αρκετα στοιβαρη κατασκευη
οχι ομως και τα αξεσουαρ που περιεχει αφου ενα κλιπσακι (αυτο που βρισκεται δεξια στην καμερα στην παραπανω φωτογραφια),
με λιγη παραπανω πιεση κατα την πρωτη μου επαφη με το αντικειμενο χαλασε η επαναφορα του γαντζου (που μοιαζει με κροκοδειλακι)
και αναγκαστηκα με πατεντα να βαλω ελατηριακι ωστε να διορθωθει..εστω και λιγο τουλαχιστον.
Επισης σε βιντεακι που θα ανεβασω αργοτερα θα δειτε πως η καμερα προσθετει ημερομηνια και ωρα κατω δεξια σε καθε βιντεο που λαμβανετε.
Δυστυχως (απ οσο εχω ψαξει) αυτο δεν γινετε να βγει.
Η καμερα δεν εχει δοκιμαστει σε πτηση ακομα αλλα εχω φτιαξει τις βασεις σε 2 αεροπλανα,με τα οποια και θα την δοκιμασω.
Στο επομενο ποστ θα αναρτησω φωτο για να σας δειξω πως τοποθετησα την καμερα σε ενα ΥΑΚ 55 25e της Hyperion και ενα Estarter.