Είδη για ιπτάμενους

Απάντηση
asterixx25

Είδη για ιπτάμενους

Δημοσίευση από asterixx25 »

Επειδή δεν πήρα τις απαντήσεις που ήθελα απο αλλού, ρωτάω και εδώ μήπως κάποιος γνωρίζει να μας διαφωτίσει.

Ενδιαφέρομαι για αγορά ακουστικών, αρχικά γενικής αεροπορίας και αργότερα πιο επαγγελματικά.

Μπορεί κάποιος να αγοράσει ενα μοντέλο εξαρχής ή θα χρειαστεί το λιγότερο 2 σέτ? Ενα για εκπαίδευση και ενα για αργότερα?

Επίσης εκτός απο τις 2 καλές και καταξιωμένες μάρκες (Bose, David Clark), ποιές άλλες μάρκες είναι καλές?

Επειδή η ποικιλία των ακουστικών είναι μεγάλη με ποιά κριτήρια επιλέγουμε τα ακουστικά μας?

Επίσης ποιές οι διαφορές ανάμεσα σε ANR και PNR ακουστικά?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
topg

Απάντηση: Είδη για ιπτάμενους

Δημοσίευση από topg »

Φιλε μου καλησπερα.. ριξε μια ματια εδω (στο on line store....)_Β_Ο

http://www.11aviation.com/
asterixx25

Η ερώτηση μου είναι θεωρητική._Β_Ο

Καταστήματα και τιμές τα έχω κοιτάξει όλα. (εσωτερικού και εξωτερικού)

Απλώς στα Ελληνικά φόρουμ δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες (ή δίνονται με το σταγονόμετρο).
Οπότε ο κάθε υποψήφιος αγοραστής ή θα αρκεστεί στις συμβουλές της σχολής του, ή θα πάρει πρωτοβουλία και θα αγοράσει κάτι μόνος του ( με αμφίβολο αποτέλεσμα) ή θα αγοράσει αυτό που θα του προταθεί απο τον καταστηματάρχη.
topg

Δημοσίευση από topg »

:-\:-\ μμ ΟΚ ... θεωρητικα παντα, ετσι ???
asterixx25

topg έγραψε: :-\:-\ μμ ΟΚ ... θεωρητικα παντα, ετσι ???

Εννοώ να δούμε πρώτα τις προδιαγραφές και τις διαφορές των μοντέλων μεταξύ τους, ώστε να έχει μια ιδέα ο υποψήφιος αγοραστής για τι τι πρόκειται να αγοράσει. (και οχι γουρούνι στο σακί )
sokratis

Δημοσίευση από sokratis »

Φιλε Αστεριξ,προφανως εισαι το ιδιο ατομο που γραφεις και το airliners.gr.Δεν ξερω αν διαβασες την απαντηση μου στο τελευταιο μηνυμα σου,οπως ειδες εχω αγορασει δυο σετ ακουστικων που με εχουν καλυψει.Δεν ξερω αν τα ειδες,το καλυτερο που μπορω να κανω αν ανδιαφερεσαι,ειναι να στα δανεισω και να τα δοκιμασεις.Το Νοεμβριο θα ειμαι αρκετα συχνα στην Αθηνα και θα πεταω,οποτε αν θες,στειλε ΠΜ να κανονισουμε να βρεθουμε και να τα δεις.
Σωκρατης
Τρύφωνας

Δημοσίευση από Τρύφωνας »

Φίλε asterixx25

Τα ASA π.χ. ASA-HS-1 Headset

Τα έχει η Ναταλία Ανεμοδουρά στα aviation stores, είναι μια χαρά με έλεγχο της έντασης. Τα έχω ξεπατώσει 2 χρόνια και δουλεύουν περίφημα. Μην πετάς λεφτά σε ακουστικά....
Φιλικά
τρύφωνας
asterixx25

Τρύφωνας έγραψε: Φίλε asterixx25

Τα έχει η Ναταλία Ανεμοδουρά στα aviation stores, είναι μια χαρά με έλεγχο της έντασης. Τα έχω ξεπατώσει 2 χρόνια και δουλεύουν περίφημα. Μην πετάς λεφτά σε ακουστικά....
Φιλικά
τρύφωνας

Τελικά τα χτύπησα και εγώ, η τιμή τους πραγματικά πολύ χαμηλή, μένει τώρα να δοκιμαστούν και στον αέρα...
Corsair

Δημοσίευση από Corsair »

asterixx25 έγραψε: Τελικά τα χτύπησα και εγώ, η τιμή τους πραγματικά πολύ χαμηλή, μένει τώρα να δοκιμαστούν και στον αέρα...

Παιδιά μην αγχώνεστε.+(*)

Τα ακουστικά είναι αναλώσιμα, και ανάλογα το...............αυτί το καλιτεχνικό του καθενός._P_P

Όταν θα σου χαλάσουν, μετά από χρόννια θα σου έλεγα να δοκιμάσεις άλλη μάρκα.

Έτσι για αλλαγή.!@/-=}{{

Μεγιές τα νέα σου ακουστικούλια.
asterixx25

Ευχαριστώ πολύ...

Είναι γεγονός οτι τα David Clark, BOSE και Lightspeed τύπου ANR ακουστικά θεωρούνται κορυφαία αλλά το κόστος τους είναι πολύ μεγάλο, αρχικά για κάποιον μαθητευόμενο που έχει και τα έξοδα της επαίδευσης.

Έχω δοκιμάσει τα BOSE με την ANR εφαρμογή και πραγματικά εκτός την άνεση που προσφέρουν, επικρατεί και περισσότερη ησυχία στο cockpit. Σχεδόν αθόρυβα.

Αργότερα όταν θα αρχίσουν να μπαίνουν οι παράδες στην τσέπη, τότε θα είναι και πιο εύκολη η απόκτηση τους.
GREECEPILOT

Δημοσίευση από GREECEPILOT »

Τρύφωνας έγραψε: Φίλε asterixx25

Φιλικά
τρύφωνας

Την καλησπέρα μου. Αυτά έχω και εγώ..μέχρι τώρα είναι πολύ ʼʼπαλικάριαʼʼ
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ελαφρά αεροσκάφη - Ελικόπτερα - Υπερελαφρά - Ανεμόπτερα”