Απορια!Ποιο Αεροπλανο ειναι τουτο?
-
Απορια!Ποιο Αεροπλανο ειναι τουτο?
Καλη σας μερα κ χρονια πολλα! Μηπως γνωριζει κανεις ποιο ειναι το εν λογω αεροπλανο?
- Συνημμένα
-
- 1548480_1_b1.JPG (62.29 KiB) Προβλήθηκε 180 φορές
Απάντηση: Απορια!Ποιο Αεροπλανο ειναι τουτο?
Μήπως είναι P-40;
p 40 πιθανως της vq
-
Κ γω απο συγκριση φωτο γι'αυτο το μοντελο λεω το P-40 αλλα δεν ξερω καθολου. Τι ξερουμε γι'αυτο το μοντελο ειναι ευκολο γενικοτερα? Παιρνει μοτερ μεχρι .40 θερμικο και ειναι ολο εποξικο,το το περιμενω απο βδομαδας και δεν ξερω τι παιζει,το πηρα λογω τιμης αλλα πιο πολυ λογω του οτι μ'αρεσει πολυ το θεμα με τα warbirds!!!
....φιλαράκο με συγχωρείς που θα σε στεναχωρήσω αλλά ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ!!!! ....εάν δεν κάνω λάθος απο τη φωτογραφία που έβαλες (και μακάρι να κάνω λάθος) είναι το p-40 το 40άρι της cmpro ή flymodel ή no name (όλα ίδια είναι γιατί ο ένας αντιγράφει τον άλλο ). εάν είναι έτσι εγώ θα σου πρότεινα........να το κρεμάσεις στο ταβάνι!!!! Δυστυχώς αυτο το αεροπλάνο κερδίζει επάξια το τίτλο του χειρότερου αεροπλάνου της cmpro!!! εάν έριχνες μια ματιά στο rc universe(μάλλον δεν έριξες) πριν το αγοράσεις θα καταλάβαινες γιατί σου τα λέω όλα αυτά και όχι για να δημιουργήσω εντυπώσεις! Προσωπικά και για να μη νομίζεις οτι σου κάνω τον έξυπνο ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ με το συγκρεκριμένο αεροπλάνο και απο τότε έμαθα να κοιτάω στο rc universe ή οπουδήποτε αλλού στο internet πριν αγοράσω ένα συγκεκριμένο αεροπλάνο που μου αρέσει. Λοιπόν επι της ουσίας..και αφού το πήρες εάν κατάλαβα καλά, θα σου πώ τα εξής. α) το αεροπλάνο αυτό έχει πολύ μικρη επιφάνεια φτερού για το συνολικό του βάρος (wing loading), b) αναγκαστικά και όπως είναι πάγια αρχή για αυτού του είδους τα αεροπλάνα θα πρέπει να ζυγίσεις στο 1/4 του πλάτους του φτερού στο σημείο ένωσης με την άτρακτο που σημαίνει οτι θα σου βγεί σχετικά βαρύ, γ) το συγκεκριμένο αεροπλάνο ΔΕΝ ΕΧΕΙ wash out στα tips του φτερού με αποτέλεσμα να είναι πολύ ευαίσθητο σε tip stall!!! δ) το συγκεκριμένο αεροπλάνο ΔΕΝ ΕΧΕΙ flaps με αποτέλεσμα να έρχεται γρήγορα στην προσγείωση, σε συνδιασμό με το μεγάλο πτερυγικό του φόρτο. Εάν είσαι νέος αερομοντελιστής και δεν έχεις καθόλου εμπειρία με δύστροπα warbirds και δεν μιλάω για hangar 9, top flight ή vq τα οποία είναι πολύ ομαλά στην πτήση τους αλλά για βαριά warbirds τύπου cmpro, flymodel, esm δεν θα στο συνιστούσα. Εάν πορόλα αυτά είναι όντως αυτο το αεροπλάνο της φωτογραφίας και θέλεις να το παλέψεις, να το δεις σαν πρόκληση και να το φτιάξεις ,θα σου πώ κάποιες τροποποιήσεις που του είχα κάνει ώστε να μπορέσει να πετάξει σχετικά αξιοπρεπώς , για όσο καιρό πέταξε...γιατί όπως κατάλαβες τώρα δεν υπάρχει πιά!!!!Σημείωση : όλα τα άλλα warbirds της cmpro μικρά και μεγάλα πετάνε θαυμάσια και το ξέρω γιατί έχω πετάξει πολλά απο αυτά.
-
Φιλε μου δεν το χω παρει ακομα διοτι εκατσε προβλημα με την μεταφορα και μετα απο αυτα που μου λες δεν προκειτε να το παρω!
-
Παιδες τι αποψη εχετε για τα αεροπλανα απο το Hobbyking????
Καλημέρα,
θα σου πρότεινα να τα αποφύγεις. Κατά την άποψή μου τα περισσότερα πράγματα που πουλάει το συγκεκριμένο κατάστημα είναι άχρηστα. Προσωπικά το έχω μετανιώσει πολλές φορές μέχρι να καταλήξω τι είναι καλό να αγοράζουμε από εκεί και τι όχι. Θα σου πρότεινα να μας πεις τι περίπου σε ενδιαφέρει και μετά να ακούσεις κάποιες προτάσεις και γνώμες από άλλους μοντελιστές που πιθανά θα σου δώσουν.
Ελπίζω να σε βοήθησα,
Κώστας
θα σου πρότεινα να τα αποφύγεις. Κατά την άποψή μου τα περισσότερα πράγματα που πουλάει το συγκεκριμένο κατάστημα είναι άχρηστα. Προσωπικά το έχω μετανιώσει πολλές φορές μέχρι να καταλήξω τι είναι καλό να αγοράζουμε από εκεί και τι όχι. Θα σου πρότεινα να μας πεις τι περίπου σε ενδιαφέρει και μετά να ακούσεις κάποιες προτάσεις και γνώμες από άλλους μοντελιστές που πιθανά θα σου δώσουν.
Ελπίζω να σε βοήθησα,
Κώστας
-
μοντελιστικά τα πράγματα που προσφέρει είναι ελάχιστα Σαν παιχνιδομάγαζο κάτι έχει αλλά και πάλι πρέπει να είσαι προσεκτικός για να μη πάρεις σκουπίδια και πετάξεις τα χρήματα σου Διάβαζε τις απόψεις των χρηστών κάτω από κάθε προϊόν και ρώτα Αν είσαι προσεκτικός μπορεί να βρεις αξιόλογο αεροπλανάκι σε επίπεδο φοαμ κλπ
Αν σε ενδιαφέρει κάτι σε cmp πάρε το hellcat με κλειστά μάτια Εγώ όμως θα σου πρότεινα στο στάδιο που είσαι ένα warbird της vq αποφεύγοντας τα texan, zero, dagored Πολύ καλό το p39 που έχει τροχό εμπρός ,τα p51 είναι δοκιμασμένα αλλά λίγο ποιο δύσκολα Εύκολο δείχνει και το macchi (το έχω δει σε πτήση αλλά δεν το έχω πετάξει)
Αν σε ενδιαφέρει κάτι σε cmp πάρε το hellcat με κλειστά μάτια Εγώ όμως θα σου πρότεινα στο στάδιο που είσαι ένα warbird της vq αποφεύγοντας τα texan, zero, dagored Πολύ καλό το p39 που έχει τροχό εμπρός ,τα p51 είναι δοκιμασμένα αλλά λίγο ποιο δύσκολα Εύκολο δείχνει και το macchi (το έχω δει σε πτήση αλλά δεν το έχω πετάξει)
Συμφωνώ με τον Αντώνη, υπάρχουν κάποια αξιόλογα πράγματα απλά πρέπει να διαβάζεις τις κριτικές. Κι εγώ ψωνίζω από εκεί αλλά κάποια μικροπράγματα όπως προεκτάσεις, κόλλες, ρόδε foam και διάφορα τέτοια!!! Για πιό σοβαρές αγορές προτιμάω ελληνικά μαγαζιά για να έχω και υποστήριξη
Θα συμφωνήσω για τον Hobbyking. Είχα πάρει 2-3 αεροπλάνα, αλλά τα πούλησα πριν τα πετάξω!!
Όπως σου λέει και ο Αντώνης, δες τα 40άρια Warbird της VQ. Καλές τιμές, πετάνε καλά και είναι γενικά γερές κατασκευές!!!
Όπως σου λέει και ο Αντώνης, δες τα 40άρια Warbird της VQ. Καλές τιμές, πετάνε καλά και είναι γενικά γερές κατασκευές!!!
-
Σας ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις σας.Παντοτε κοιταω τα σχολια απο κατω να δω τι λενε. Τελος παντων θα κοιταξω κ θα σας ενημερωσω!
Ευχαριστω ΧΡΗΣΤΟΣ!!!!
Ευχαριστω ΧΡΗΣΤΟΣ!!!!