Διαγωνισμός / Γκάλοπ ...στο "φτερό".
Απάντηση: Διαγωνισμος / Γκαλοπ στο φτερο
Λιγες ωρες εμειναν ως το τελος του γκαλοπ... Κατα τις 11 το κοβω να ληγει γιατι πιο πριν θα εχω παει για γαριδες..
Λογω της μικρης συμμετοχης θα μπουν ολοι και στις δυο κληρωσεις...
Λογω της μικρης συμμετοχης θα μπουν ολοι και στις δυο κληρωσεις...
Εφαγα τις γαριδουλες και ξεκινω την κληρωση right now...
Σε απ ευθειας συνδεση απ το... δωματιο μου και φυσικα παρουσια του Ζαχαρια μπαινουν τα 5 ονοματα στην κληρωτιδα για την πρωτη κληρωση, εκεινη της βασης.
Live fm Nea Smyrni...
Πρωτος νικητης: Tanfoglio
Συνεχιζουμε για το balancer...
Συνεχιζουμε για το balancer...
Δευτερος Νικητης (balancer): Carapis
Παρτε με αμιγκος οποτε θελετε τελεφουνκεν 6932491129 ή στειλτε μηνυμα να δουμε πως/που θα βρεθουμε να σας τα δωσω.
Αντε και στα δικα μας οι υπολοιποι...
Αντε και στα δικα μας οι υπολοιποι...
Ωχ!!! Εγώ είμαι αυτός!@P@
Ευχαριστώ πολύ φίλε καλυτερότερε των καλυτεροτέρων<:-)>>
Θεσνίκη που είμαι, μεταφέρεται? Όχι με <,<,< πιστεύω!
Και πάλι :/)-
Γιώργος
Ευχαριστώ πολύ φίλε καλυτερότερε των καλυτεροτέρων<:-)>>
Θεσνίκη που είμαι, μεταφέρεται? Όχι με <,<,< πιστεύω!
Και πάλι :/)-
Γιώργος
-
mastoras
Συγχαρητήρια στους νικητές........φτου !!!! δεν πρόλαβα να πάρω μέρος στην κλήρωση :-?
Αλλά μου έμειναν στο νου μόνο ......οι γαρίδες :p ωρε Defender, σαγανάκι, βραστές με λαδολέμονο η τηγάνι ήταν μωρεεεεε :p:p:p
Αλλά μου έμειναν στο νου μόνο ......οι γαρίδες :p ωρε Defender, σαγανάκι, βραστές με λαδολέμονο η τηγάνι ήταν μωρεεεεε :p:p:p
Οτι μεταφερεται, μεταφερεται αλλα μου φαινεται πιο πολυ θα πανε τα μεταφορικα απ την αξια της βασης. Δεν εχεις κανενα φιλαρακι που θ ανεβει πανω στο προσεχες μελλον? Θα το τσεκαρω κι εγω απ τη πλευρα μου και θα σου πω. Θα βρουμε λυση μην ανησυχεις. Υπαρχει μια περιπτωση ν ανεβω κι εγω την 28η Οκτωβριου αλλα δεν ειναι σιγουρο.
Μπραβο φιλαρακι και παλι.
Μπραβο φιλαρακι και παλι.
Τέρμα η συζήτηση για τις γαρίδες!!!
Φτωχοί άνθρωποι είμαστε και πεινάμε...Που λεφτά για γαρίδες, μια μερίδα και κάνα συνοδευτικό είναι μια flycam:D:p. Δεν περισσεύουν'!'!'
Γιώργος
Φτωχοί άνθρωποι είμαστε και πεινάμε...Που λεφτά για γαρίδες, μια μερίδα και κάνα συνοδευτικό είναι μια flycam:D:p. Δεν περισσεύουν'!'!'
Γιώργος
Αν με βολέψει κανάς μάστορας!@/-=}{{ αν βρεθεί προς τα κάτω...Αλλιώς κανά ΚΤΕΛ ίσως? Πάνω που σκεφτόμουνα να κάνω μια μόνος, μου ήρθε κουτί! Ευχαριστώ και πάλι...
Γιώργος
Γιώργος
Τηγανι αμιγκο μου, τηγανι. Ειναι μια σουπερ ταβερνουλα στις Τζιτζιφιες αλλο πραγμα. Μονο τηγανι εχει ο τυπος και μαζευει κοσμο απ ολη την Αττικη. Πηραμε μια σαλατα αναμικτη (βραστη πατατα, μαυροματικα, μαρουλι, λαχανο, καπαρη, ντοματα, αγγουρι, ελιες κλπ), 1 μεριδα καλαμαρακια τηγανιτα, 1 μεριδα χταποδακι, 1 μεριδα μαριδα, 1 φαβα, 5 γαριδες των 100 γρ, 1/2 κιλο κρασι, 1 κοκα και 1 σοδα... Ολα μαζι 38 ευρω.
Παρτε και το τηλεφωνο του γιατι ειναι ολα τα λεφτα 210 9404508 αλλα πρεπει να κλεισετε τραπεζακι γιατι γινεται χαμος καθε μερα.
Παρτε και το τηλεφωνο του γιατι ειναι ολα τα λεφτα 210 9404508 αλλα πρεπει να κλεισετε τραπεζακι γιατι γινεται χαμος καθε μερα.
Βαλτός είσαι...Έχω φάει και τώρα ξαναπείνασα...
Γιώργος
Γιώργος
-
mastoras
tanfoglio έγραψε: ↑Αν με βολέψει κανάς μάστορας!@/-=}{{ αν βρεθεί προς τα κάτω...Αλλιώς κανά ΚΤΕΛ ίσως? Πάνω που σκεφτόμουνα να κάνω μια μόνος, μου ήρθε κουτί! Ευχαριστώ και πάλι...
Γιώργος
Αύριο θα συναντηθώ με Άγγελο και Παναγιώτη Σ. και ίσως και ο Βαγγέλης στην Λάρισα. Εαν μπορεί καποιος να πάρει την βάση και να την φέρει θα ειναι καλά!!!! Χλωμό το βλέπω.....αλλά με μια μικρή προσπάθεια....::)
Αλλιώς σε 10 ημέρες που θα στείλω κάποια κουτιά με το ΚΤΕΛ, μπορεί να γίνει τράμπα !!!;;)