P47 Thunderbolt 60 by Hangar9
Απάντηση: P47 Thunderbolt 60 by Hangar9
πλαγια οψη του α/π

τα εσωθεν

***παρατηρηστε την πατεντα για την εξατμηση μιας και το manual δεν ελεγε πως να την βαλεις ετσι με τον ChrisCalmato καναμε μια δικη μας πατεντα
***παρατηρηστε την πατεντα για την εξατμηση μιας και το manual δεν ελεγε πως να την βαλεις ετσι με τον ChrisCalmato καναμε μια δικη μας πατεντα
το cockpit (Ο πιλοτος εχει παει για φαι) ;D ;D ;D

και το περιβοητο logo ''no guts no glory''

Κολλημα τακων για να κατσει το cowl καθως και η πατεντα για την εξάτμιση που ελεγα πιο πανω

καθως και η τοποθετησει των baydoors στα σκελη

σε λιγο και φωτο ολου του αεροπλανου
Γεια σου Δημητρη..
..., μπραβο σου για το στησιμο, ευχομαι να το ευχαριστηθεις και να εχεις καλες και ασφαλεις αποπροσγειωσεις.! @P@
Φιλικα
Χρησταρας
..., μπραβο σου για το στησιμο, ευχομαι να το ευχαριστηθεις και να εχεις καλες και ασφαλεις αποπροσγειωσεις.! @P@
Φιλικα
Χρησταρας
Σε ευχαριστω φιλε χρηστο
Δημητρη το σκάφος ειναι εκπληκτικό και πετάει υπέροχα. Με το 100αρι θα ειναι 3D!!!
Μια μικρή παρατηρηση μονο, η "πατεντα" για την εξάτμηση, υπάρχει περίπτωση να σου δημιουργήσει πρόβλημα στο μοτερ. (αυξάνεις την πίεση της εξατμησης και του tank) Εαν δεις οτι δεν δουλευει σωστα βγάλε την προεκταση.
ΚΑΛΕΣ ΠΤΗΣΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΣ +(*)
Φιλικά
Γιαννης
Μια μικρή παρατηρηση μονο, η "πατεντα" για την εξάτμηση, υπάρχει περίπτωση να σου δημιουργήσει πρόβλημα στο μοτερ. (αυξάνεις την πίεση της εξατμησης και του tank) Εαν δεις οτι δεν δουλευει σωστα βγάλε την προεκταση.
ΚΑΛΕΣ ΠΤΗΣΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΣ +(*)
Φιλικά
Γιαννης
Με γεια και καλοπέταχτο!
Δεν ξέρω κατά πόσο ασφαλής είναι η επαφή της εξάτμισης με το firewall.
Μήπως να ανοίξεις λίγο ακόμη την τρύπα;
Δεν ξέρω κατά πόσο ασφαλής είναι η επαφή της εξάτμισης με το firewall.
Μήπως να ανοίξεις λίγο ακόμη την τρύπα;
ξερει κανεις που θα βρω spinner που ειναι σαν γλομπος μπροστα αν δειτε στο κουτι την φωτο κατι τετοιο θελω.
Ευχαριστω για τα καλα σας λογια παιδια και τις προτασεις σας πιστευω την κυριακη που θα το σηκωσω να εχω και βιντεο μαζι και θα σας πω εντυπωσεις.
Ευχαριστω για τα καλα σας λογια παιδια και τις προτασεις σας πιστευω την κυριακη που θα το σηκωσω να εχω και βιντεο μαζι και θα σας πω εντυπωσεις.
Καλησπέρα κι από εμένα και καλοπέταχτο!
Δες αυτό που σου λέει ο Yankos με την εξάτμιση. Νομίζω θέλει ακόμη λίγο άνοιγμα για να μη στα ξηλώσει όλα...
Επίσης νομίζω ότι το σωληνάκι στην εξαγωγή θα "κόβει" τον κινητήρα. Αν δεν μπορείς να το αφαιρέσεις τουλάχιστον κόντυνέ το.
Δες αυτό που σου λέει ο Yankos με την εξάτμιση. Νομίζω θέλει ακόμη λίγο άνοιγμα για να μη στα ξηλώσει όλα...
Επίσης νομίζω ότι το σωληνάκι στην εξαγωγή θα "κόβει" τον κινητήρα. Αν δεν μπορείς να το αφαιρέσεις τουλάχιστον κόντυνέ το.
Απότι ξέρω έχει ο Diamond Models. Τα ζητάς ως "spiner nuts". Ο Diamond έχει της εταιρείας AeroNaut & Kavan.
καλές πτήσεις+(*)
καλές πτήσεις+(*)
Αν δε βρεις είχα πάρει και από το Δελατόλα extrememodels.gr