Κοσμοδρόμιο Σπάτων
-
Ta tsakwse
Απάντηση: Κοσμοδρόμιο Σπάτων
Το βιβλίο προσφορών έκλεισε.
Το καθαρόαιμο άλογο του f5j επωλήθει για 1.000.000.000 (1 Δις Δολάρια).
Ανάλυση:
900 μύρια $ για τον γνωστό απατεώνα ταμία του Κ.Σ.
1 μύριο $ για το άλογο μας.
Ο τυχερός επενδυτής είναι ο σοβιετικός πολυεπενδυτής Sergei Psolarov και οι δύο 25χρονες (δίδυμες) κόρες του Tatiana Pigadomunova και Ludmila Roufokavletova.
Προβλέπω το άλογο μας μόλις μετακομίσει στη σοβιετία όχι στόχο να μην πιάνει αλλά ούτε το μοντέλο να μην πιάνει. (Οι κόρες και οι δύο είναι μανουλομάνουλα)
Το καθαρόαιμο άλογο του f5j επωλήθει για 1.000.000.000 (1 Δις Δολάρια).
Ανάλυση:
900 μύρια $ για τον γνωστό απατεώνα ταμία του Κ.Σ.
1 μύριο $ για το άλογο μας.
Ο τυχερός επενδυτής είναι ο σοβιετικός πολυεπενδυτής Sergei Psolarov και οι δύο 25χρονες (δίδυμες) κόρες του Tatiana Pigadomunova και Ludmila Roufokavletova.
Προβλέπω το άλογο μας μόλις μετακομίσει στη σοβιετία όχι στόχο να μην πιάνει αλλά ούτε το μοντέλο να μην πιάνει. (Οι κόρες και οι δύο είναι μανουλομάνουλα)
- Συνημμένα
-
- 2.jpg (234.59 KiB) Προβλήθηκε 400 φορές
-
Ta tsakwse
Όπως καταλαβαίνετε το πάθος του για το f5j είναι μεγάλο αλλά η καψούρα του για τον γαύρο ακόμα μεγαλύτερη.
- Συνημμένα
-
- GetFileAttachment.jpg (116.49 KiB) Προβλήθηκε 400 φορές
Ψές το απόγευμα λίγο πρίν το ματσάκι στο Κ.Σ. είχαμε γιορτή....... θαυμάστε τους.....
https://www.youtube.com/watch?v=uv_W1qugMCc
https://www.youtube.com/watch?v=uv_W1qugMCc
Είχε προηγηθεί βέβαια συνάντηση κορυφής σε γνωστή αερομοντελιστική μπουτίκ (...ζαρία και χιλιάρικο που λέμε...) των βορείων προαστείων ...^%^
θαυμάστε φωτό ...... (αθροιστικά) 3 αιώνες μοντελισμός ....
θαυμάστε φωτό ...... (αθροιστικά) 3 αιώνες μοντελισμός ....
- Συνημμένα
-
- petame 1.jpg (106.94 KiB) Προβλήθηκε 400 φορές
Αφού πέσανε και οι τελευταίες διαδικαστικές υπογραφές – δρομολογήθηκαν και οριστικοποιήθηκαν οι άδειες – βγήκαν και οι βίζες ( εδώ που τα λέμε ο ταμίας μας μετά τις τόσες λαμογιες είχε στέρηση εξόδου από τη χώρα το οποίο και προσπεράσαμε με εγγύηση του προέδρου – πού είναι αυτή η ψυχή?-) …
το ΚΟΣΜΟΔΡΟΜΙΟ ΣΠΑΤΩΝ για ακόμα μία χρόνια θα είναι παρών στην διεθνή έκθεση μοντελισμού – αερομοντελισμού στο ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ Της Δυτικής Γερμανίας (INTERMODELLBAU 5-9 Απριλίου 2017) προκείμενου να μελετήσει από κοντά τα νέα αερομοντελιστικά κυρίως δρώμενα και στην συνέχεια να τα μεταλαμπαδεύσει στην εγχώρια αγορά (με το αζημίωτο πάντα )
υ/γ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΣΑΡΤΕΡ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ (θα προηγηθεί συνέντευξη μικρού μήκους για την συμμετοχή)
Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό καθώς και ένα βίντεο από την τελευταία μας επίσκεψη.
το ΚΟΣΜΟΔΡΟΜΙΟ ΣΠΑΤΩΝ για ακόμα μία χρόνια θα είναι παρών στην διεθνή έκθεση μοντελισμού – αερομοντελισμού στο ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ Της Δυτικής Γερμανίας (INTERMODELLBAU 5-9 Απριλίου 2017) προκείμενου να μελετήσει από κοντά τα νέα αερομοντελιστικά κυρίως δρώμενα και στην συνέχεια να τα μεταλαμπαδεύσει στην εγχώρια αγορά (με το αζημίωτο πάντα )
υ/γ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΣΑΡΤΕΡ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ (θα προηγηθεί συνέντευξη μικρού μήκους για την συμμετοχή)
Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό καθώς και ένα βίντεο από την τελευταία μας επίσκεψη.
- Συνημμένα
-
- petame 5.jpg (61.12 KiB) Προβλήθηκε 400 φορές
-
- petame 3.jpg (103.65 KiB) Προβλήθηκε 400 φορές
-
- petame2.jpg (74.86 KiB) Προβλήθηκε 400 φορές
-
- petame1.jpg (55.78 KiB) Προβλήθηκε 400 φορές
και άλλες...
- Συνημμένα
-
- petame9.jpg (59.73 KiB) Προβλήθηκε 400 φορές
-
- petame8.jpg (72.97 KiB) Προβλήθηκε 400 φορές
-
- petame7.jpg (78.36 KiB) Προβλήθηκε 400 φορές
-
- petame6.jpg (70.74 KiB) Προβλήθηκε 400 φορές
-
- petame4.jpg (72.72 KiB) Προβλήθηκε 400 φορές
λίγες ακόμα.....
- Συνημμένα
-
- petame 14.jpg (72.5 KiB) Προβλήθηκε 400 φορές
-
- petame 12.jpg (82.04 KiB) Προβλήθηκε 400 φορές
-
- petame11.jpg (56.58 KiB) Προβλήθηκε 400 φορές
-
- petame10.jpg (53.13 KiB) Προβλήθηκε 400 φορές
Την Κυριακή πέρασα μια βόλτα αστραπή από το θρυλικό κοσμοδρόμιο.
Το piper-άκι έκανε την παρθενική στα χέρια μου πτήση (είχε προηγηθεί παρθενορραφή).
Έμεινα πολύ ευχαριστημένος από τα πτητικά χαρακτηριστικά. Μερικά μπερδέματα στον τετράχρονο ASP fs61 στις μεσαίες στροφές. Αλλά ίσως έφταιγε το καύσιμο (5% Nitro).
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Χάρη από την Πρέβεζα (HAR28) που μου εμπιστεύτηκε το όμορφο μοντέλο του,
τον Άραβα επενδυτή που μου επέτρεψε να χρησιμοποιήσω τις εγκαταστάσεις του.
Επιφυλάσσομαι όπως στην επόμενη επίσκεψη καταθέσω τα σέβη μου, τη συνδρομή μου (Ρακί από την Κρήτη εφόσον η αίτηση μου γίνει αποδεκτή) και να γνωρίσω και τους υπόλοιπους κοσμοναύτες.

Το piper-άκι έκανε την παρθενική στα χέρια μου πτήση (είχε προηγηθεί παρθενορραφή).
Έμεινα πολύ ευχαριστημένος από τα πτητικά χαρακτηριστικά. Μερικά μπερδέματα στον τετράχρονο ASP fs61 στις μεσαίες στροφές. Αλλά ίσως έφταιγε το καύσιμο (5% Nitro).
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Χάρη από την Πρέβεζα (HAR28) που μου εμπιστεύτηκε το όμορφο μοντέλο του,
τον Άραβα επενδυτή που μου επέτρεψε να χρησιμοποιήσω τις εγκαταστάσεις του.
Επιφυλάσσομαι όπως στην επόμενη επίσκεψη καταθέσω τα σέβη μου, τη συνδρομή μου (Ρακί από την Κρήτη εφόσον η αίτηση μου γίνει αποδεκτή) και να γνωρίσω και τους υπόλοιπους κοσμοναύτες.
'Eκτακτη επικαιρότητα.
Αύριο 20-11-2016 ,
στο κοσμοδρόμιο από πρωί θα γίνει special event με αφιέρωμα στο scale και ειδικότερα στο vintage (milfs ,gilfs,bbw, cougars, buckake ,gangbank, μην τα λέω όλα τώρα κ εκτεθούμε.....)
Φέρτε όλα τα scale μοντελάκια που έχετε και θα έχουμε φωτογραφικό διαγωνισμό με δώρα.
Θα κερδίσουν όλοι..
Να πω εδώ ότι και οι μοντελλιστές που μαζεύονται τελευταία ξεμωραθήκανε -κάτι για να φέρουμε κ το Γκορματσώφ λένε- και οι πιο πολλοί στο scale και το vintage φέρνουνε , οπότε θάμαστε όλοι κομπλέ κ ασορτί.
Συγνώμη για το τελευταία στιγμή αλλά το είχε αναλάβει o ταμίας ο vintage, που έχει χάσει τις μέρες και το μέρος και πήγε σήμερα για μπάνιο στη θάλασσα αντί να βγάλει την ανακοίνωση.
Έχουμε κ μεις τα θέματά μας....
Αύριο 20-11-2016 ,
στο κοσμοδρόμιο από πρωί θα γίνει special event με αφιέρωμα στο scale και ειδικότερα στο vintage (milfs ,gilfs,bbw, cougars, buckake ,gangbank, μην τα λέω όλα τώρα κ εκτεθούμε.....)
Φέρτε όλα τα scale μοντελάκια που έχετε και θα έχουμε φωτογραφικό διαγωνισμό με δώρα.
Θα κερδίσουν όλοι..
Να πω εδώ ότι και οι μοντελλιστές που μαζεύονται τελευταία ξεμωραθήκανε -κάτι για να φέρουμε κ το Γκορματσώφ λένε- και οι πιο πολλοί στο scale και το vintage φέρνουνε , οπότε θάμαστε όλοι κομπλέ κ ασορτί.
Συγνώμη για το τελευταία στιγμή αλλά το είχε αναλάβει o ταμίας ο vintage, που έχει χάσει τις μέρες και το μέρος και πήγε σήμερα για μπάνιο στη θάλασσα αντί να βγάλει την ανακοίνωση.
Έχουμε κ μεις τα θέματά μας....
-
Ta tsakwse
Αντιπροσωπία του ΚΟΣΜΟΔΡΟΜΙΟΥ ΣΠΑΤΩΝ με υψηλόβαθμα στελέχη του στο Intertour F5J Τερψιθέας στη Λάρισα. Ακολουθούν φωτό...
-
Ta tsakwse
Το Καθαρόαιμο Άλογο F5J του ΚΟΣΜΟΔΡΟΜΙΟΥ ΣΠΑΤΩΝ
- Συνημμένα
-
- pet1.jpg (171.81 KiB) Προβλήθηκε 451 φορές
-
Ta tsakwse
-
Ta tsakwse