w1ndsurfer έγραψε: ↑Το Cliffs of Dover είναι ότι καλύτερο υπάρχει σε WW2 simulation, για να το ευχαριστηθείς χρειάζεσαι τουλάχιστον ένα καλό χειριστήριο (stick), θα σου πρότεινα και ανεξάρτητο throttle και πεταλιέρα rudder ώστε να έχεις όλους τους βασικούς χειρισμούς στα κουμπιά του χειριστηρίου και να μην χρειάζεται πληκτρολόγιο.
Επίσης ειδικά αν θα μπεις και σε on-line αερομαχίες χρειάζεσαι σετ ακουστικά - μικρόφωνο και το αξεσουάρ TrackIR για να αλλάζεις point of view με μικρές κινήσεις του κεφαλιού αντί για ποντίκι.
Όλα αυτά κοστίζουν, αλλά όπως είπα το CoD είναι σοβαρό simulator και αν επενδύσεις θα σε ανταμοίψει.
καλησπερα ειμαι σιγουρος οτι το θεμα αυτο εχει πολλες δυνατοτητες και πολλα να δωσει,ομως προς το παρον,τουλαχιστον,δεν εχω την διαθεση(οικονομικη,χωρου και χρονου) να δωσω αυτα τα αρκετα χρηματα που χρειαζονται!και βεβαια η λυση ηρθε με την futaba μου που τελικα την ρυθμισα μεσα απο το παιχνιδι και την δυνατοτητα που δινει στα controls,οποτε ολα καλα!Ro:o/
Υ.Γ. αγαπητε αποστολε (GREECEPILOT) με αυτην την καλη σου διαθεση με εχεις συγκινησει!+(*):p