Kyosho Calmato Trainer 40 και νεος Αερομοντελιστης!!!!!

Chris Calmato 40 Trainer

Kyosho Calmato Trainer 40 και νεος Αερομοντελιστης!!!!!

Δημοσίευση από Chris Calmato 40 Trainer »

Καλησπερα ειμαι νεος στον χωρο και απειρος!
Εχω παρει το calmato 40 Trainer μτχ απο συγγενη μου (πολυ καλο) προβλεψιμο κλπ σταθερο και σημερα ηταν η δευτερη φορα που το πετουσα διοτι την πρωτη το σηκωσα μονος αλλα μετα το εδωσα στο μπατζανακη μου οπου μου το τριμαρε (δικο του ηταν) και μετα μου το κατεβασε.Με τα πολλα η πρωτη προσγειωση δεν ηταν κ τοσο καλη ενα μικρο κομματακι της προπελας εσπασε αλλα την επισκευασαμε αμεσως και ξανασηκωθηκε μετα καμαρωτο καμαρωτο και η δευτερη προσγειωση ηταν αρκετα καλη,Εμεινα πολυ ευχαριστημενος 1ον με το αεροπλανο κ 2ον με μενα αν κ δεν το περιμενα! Σας ανεβαζω κ ενα βιντεακι απο την δευτερη προσγειωση μου η αληθεια ειναι οτι ειχε και αερακι αλλα πιστευω οτι με βοηθησε κιολας!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=NThIL_MvmGg
Αντώνης Κριτζάς

Απάντηση: Kyosho Calmato Trainer 40 και νεος Αερομοντελιστης!!!!!

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

Καλώς ήρθες στο petame ........καλώς ήρθες στον αερομοντελισμό
Πολύ καλή επιλογή το calmato για πρώτο μοντέλο και εις ανώτερα
Πολύ καλό και το μέρος που πετάτε ........πού είναι αυτό???
Chris Calmato 40 Trainer

Καλως σας βρηκα! Ευχαριστω για τα καλα λογια.Ο χωρος που πεταμε ειναι το παλιο Στρατιωτικο Αεροδρομιο της Ροδου η Διοικηση εχει παραχωρησει εναν μεγαλο διαδρομο στον συλογο μας να μπορουμε να πεταμε τα Σαββατοκυριακα και τις επισημες αργιες!!!!
Cameraman

Δημοσίευση από Cameraman »

Καλώς ήρθες στο petame+(*) Πολύ καλή προσγείωση μπράβο και εις ανώτερα!
Chris Calmato 40 Trainer

@P@@P@@P@ Να σται καλα παιδια ευχαριστω πολυ!
beyma21

Δημοσίευση από beyma21 »

Πες οτι ειχες καλο Δασκαλο
Chris Calmato 40 Trainer

το χω πει ρε συ εννοητε αυτο!!!!! Να σαι καλα ρε φιλε!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D
Chris Calmato 40 Trainer

Παιδες χαιρετε σημερα ηταν και η τελευταια πτηση του καλου μου Calmato 40 Trainer.Εσπασε ως εξης: Δινω γκαζι για απογειωση και απο τοτε δεν ειχα καμια επαφη και ο λογος ηταν οτι απο την ανοδο ξεκολησε το σκρατσ απο το μπαλσα κυλισε η μπαταρια στην ουρα ξεσυνδεθηκε η παροχη και δεν ειχα κανενα στικ ενεργο ενω οταν το ειχα κατω δουλευαν ολα κανονικα, δεν ξεφυγε πολυ μακρια αλλα τα αποτελεσματα της πτωσης ηταν τραγικα εμεινε το μοτερ τα σερβο κλπ η μπαταρια διαλυθηκε κ το μονο προβλημα του κινητηρα ειναι οτι πηρε ο στοφαλος εκει που πιανει το σπινερ!!
Δεν πτοουμε αυριο με το καλο ξαναπαιρνω αλλο το ιδιο!!!!!!w
ankon

Δημοσίευση από ankon »

Ελα φιλαρακι μου ,μην στεναχωριεσαι .Ολοι εχουμε σπασει μοντελα και οχι μονο ενα !!! Απλα να παιρνεις μαθηματα απο τα λαθη σου και την επομενη φορα να κανεις πιο σωστα την τοποθετηση ολων των αντικειμενων που απαιτουνται για την σωστη πτηση του μοντελου σου.
Παντα δε ενας τελευταιος ελεγχος πριν την απογειωση σε ολες τις συνδεσεις ,και στα horns ειναι απαραιτητος .Αν κατι δεν σου γεμιζει το ματι ,με την εμπειρια που εως τωρα εχεις, ειναι καλυτερα να μην πεταξεις και να ασχοληθεις με την μικροεπισκευη ...παρα να χασεις το μοντελο σου. Γιατι σιγουρα ,βασει του νομου του Murphy θα στην κανει την ζημια.
Αντώνης Κριτζάς

...........μή το παίρνεις βαριά
Δώσε βάση σε αυτά που σου είπε ο Αγγελος
Η μετακίνηση της μπαταρίας είναι ένας λόγος που αρκετοί έχασαν το μοντέλο τους Καλά έκανες και το έγραψες για να μαθαίνουν και όσοι δεν το έχουν πάθει ακόμη
Εσύ να είσαι καλά να φτιάξεις νέο αλλα σκέψου μήπως έιναι η ώρα να πας στο Calmato 40 sport
Chris Calmato 40 Trainer

Πολυ καλη σας μερα! Σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια.
Δεν με παιρνει απο κατω με τπτ ηδη σημερα σκεφτομαι να παραγγειλω το Thunder Tiger sport 40L.Το θεμα με την μπαταρια ηταν οτι εμπιστευτικα μια ψαροκολλα γιατι για να την τοποθετησω χρειαστηκε να κολλησω μερικα φυλλα μπαλσα με αυτην και μετα σκεφτηκα να ραψω μια θηκα υφασματινη για την μπαταρια ετσι κ εγινε την εραψα ακριβως της εραψα και σκρατς και μετ αεπιασα να κολλησω το αρσενικο ας πουμε σκρατς στο μπαλσα και εκαν την βλακεια και το κολλησα με αυτν την ξυλοκολλα. Το αεροπλανο πεταξε καμποσες φορες ετσι απλα με τους κραδασμους τον αερα κ οτιδηποτε αλλο πρεπει να ξεκολησε δεν ηταν και καμια κολλα της προκοπης και ετσι χθες εγιναν οσα προανεφερα!
Chris Calmato 40 Trainer

Πλεον ειμαι κατοχος ενως Thunder Tiger sport 40l σε λιγο θα ξεκινησω την κατασκευη και θα σας ανεβασω κ φωτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!@/-=}{{!@/-=}{{!@/-=}{{!@/-=}{{!@/-=}{{
Mogolos

Δημοσίευση από Mogolos »

Μπράβοοοοοοοοοο :>)
Καλή κατασκευή και καλές πτήσεις να εχεις.
Περιμενουμε φωτο _Β_Ο
Chris Calmato 40 Trainer

Σε ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου!Η κατασκευη ειναι σχεδον τελειωσε δεν τραβηξα ακομα φωτο αλλα εχει ακομα πολυ δουλιτσα αυριο πρωτα ο θεος θα ανεβασω φωτο! πολυ ωραι το αεροπλανο φαινεται τωρα θα το δουμε και στον αερα πως θα συμπεριφερθει!!!!
Αντώνης Κριτζάς

.........να κάνεις νέο θέμα Thunder Tiger sport 40L με φώτο και έτσι θα μπορέσουμε να βοηθείσουμε σε λεπτομέρειες της κατασκευής αν και είναι πολύ ευκολο μοντέλο
Απάντηση

Επιστροφή στο “Θερμικά Αεροπλάνα”