ειά σου, Μάριε! Αν έχεις κάμποσους φιλόζωους φίλους, σε παρακαλώ προώθησε την ανακοίνωσή μου! Ευχαριστώ, φιλάκια, Φάνη
Μόλις χθες εξαντλήθηκαν 15 χρυσές λίρες, κάποια χρυσαφικά της μανούλας μου και μερικά δικά μου νεανικά κοσμήματα, τα οποία ο προνοητικός πατέρας μου είχε τοποθετήσει σε τραπεζική θυρίδα από παληά.
Το κλειδί αυτής της θυρίδας ανακάλυψα στο γραφείο του το Σεπτέμβριο του 2012 και έκτοτε, ένα-ένα τα παραπάνω, μετατράπηκαν σε τροφές και φάρμακα ζώων, βασικά είδη διατροφής για τον Πέτρο που μένει στο κτήμα και φροντίζει τα εκεί 60 ζωάκια, σε γκάζι για μαγείρεμα και σε εισιτήρια των ΚΤΕΛ, για την καθημερινή μου μετάβαση από τη Ραφήνα στη Βαρβάκειο Αγορά, όπου συγκεντρώνω επαρκή υπολείμματα κρεάτων για την καθημερινή διατροφή του συνόλου των ζώων, καθώς και λαχανικά για την δική μου διατροφή.
Βρισκόμαστε έτσι, πάλι στο σημείο μηδέν.
Έτσι λοιπόν χρειάζεται κατεπειγόντως η υποστήριξη των φίλων του Facebook, και όχι μόνον των φιλόζωων!
Πέρισυ το καλοκαίρι, λόγω μηδενικού εισοδήματος δικού μου, χάθηκαν άδικα ένας νεαρός γατούλης, από ψύλλους, και η πιο γλυκειά σκυλίτσα, που μπορεί κανείς να φανταστεί, η Πάτσυ (2000-2012), από μικρά φονικά τσιμπούρια.
Δυστυχώς, από τα τέλη του 2011 ως σήμερα δεν έχει σταθεί δυνατόν να πουληθούν δύο ακίνητά μου. Αν και προσπαθώ να τα δώσω σε πολύ μειωμένες τιμές, δεν υπάρχουν αγοραστές. Η δεινή κατάσταση του οικοδομικού κλάδου είναι άλλωστε γνωστή σε όλους μας.
Ένα έχω να πω, για να λύσω προκαταβολικά κάποιες απορίες, πώς τα βγάζω εγώ πέρα: από τότε που παραμένω με μηδενικό εισόδημα και μηδενικές καταθέσεις, δηλαδή από το Σεπτέμβριο του 2011, χρωστάω κοινόχρηστα και δεν έχω πληρώσει κανένα λογαριασμό κοινής ωφέλειας. Με αποτέλεσμα να έχω χάσει τις τηλεφωνικές μου συνδέσεις και αν ακόμα έχω ηλεκτρικό ρεύμα στο σπίτι μου στη Ραφήνα, προφανώς οφείλεται στο γεγονός ότι είναι παλαιά μονοκατοικία με τον μετρητή της ΔΕΗ, μέσα!!!!
Βέβαια, το πρώτο που έκανα, μόλις πούλησα την πρώτη λίρα, έσπευσα να πληρώσω το λογαριασμό του νερού στη Ραφήνα και στο πατρικό μου, για να μη βρεθώ χωρίς νερό!!!
Τώρα λοιπόν, μιας και εξαντλήθηκαν τα "χρυσαφικά" και δεν έχω κάτι άλλο για άμεση πώληση, τα δε ζωάκια έχουν αρχίσει να ξύνονται μανιωδώς (τα πρώτα τσιμπούρια ήδη έκαναν την εμφάνισή τους επάνω στα σκυλιά), κάνω έκκληση για την υποστήριξή σας στο μέτρο του δυνατού.
Τρόποι που μπορείτε να βοηθήσετε, είναι είτε προσφέροντας σε είδος, όπως π.χ. κομμένο ρύζι (060-0,80/κιλό), καθημερινά απαιτείται ποσότητα 8-9 κιλά, βασικά είδη διατροφής για τον Πέτρο που φροντίζει τα 60 ζωάκια στο κτήμα, άμμο γάτας (η φθηνότερη άμμος μάρκας Koccole, διατίθεται από τα σουπερμάρκετ "Γαλαξία"), μικρά γκαζάκια, φάρμακα (ΖΥLAPOUR, prezzolon, neurobion, betrimin κλπ), παρασιτοκτόνα (ΤACTIC υγρό για την παρασκευή διαλύματος, αμπούλες STRONGHOLD για σκυλιά μεγέθους XXL, ώστε να διαιρείται μία αμπούλα σε πολλά περισσότερα ζώα, σκύλους και γάτες), καθαρό φωτιστικό πετρέλαιο παρασιτοαπωθητικό διάλυμμα, καθώς και οτιδήποτε άλλη έμπνευση έχετε, αφού πρώτα συνεννοηθούμε, είτε προσφέροντας κάποιο μικροποσόν, ακόμη και λίγα σεντς (μη διστάσετε!) για την εξασφάλιση των παραπάνω και ειδικά για τα σωτήρια παρασιτοκτόνα.
Καταθέσεις μπορούν να γίνουν στο Paypal, μέσω του e-mail foteini.farmoflife@hotmail.gr καθώς και στους παρακάτω λογαριασμούς :
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ Αρ. Λογ.: 677/293000-52 // ΙΒΑΝ: GR20011067729300052 (BIC) ETHNGRAA
"ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΑ ΖΩΑ" Αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, αρ. Πρωτοδ. 7623/2003
Τ.Τ. Αρ. Λογ.:00060400913-5 // ΙΒΑΝ: GR8709611370000000604009135
Σημειωτέον ότι ο λογαριασμός του Ταχ. Ταμιευτηρίου εξυπηρετεί περισσότερο διότι υπάρχει κατάστημα Τ.Τ. σε απόσταση 100 μέτρων από την Βαρβάκειο Αγορά, το οποίο λειτουργεί Δευτέρα - Πέμπτη ως τις 18:30 και Παρασκευή μέχρι 18:00.
Παρακαλώ, ανταποκριθείτε άμεσα, όσοι Φίλες και Φίλοι μπορείτε, σ' αυτή την έκκληση, είναι θέμα ζωής ή θανάτου!
Ούτε οι ψύλλοι χωρατεύουν, ούτε τα τσιμπούρια!
Μάλιστα για όσους και όσες έχουν γίνει πρόσφατα Φίλοι/Φίλες μου, οπότε δεν γνωρίζουν ακριβώς για την περιπέτεια αυτή, αναδημοσιεύω από τις πρώτες μου αναρτήσεις στις "Σημειώσεις μου", δύο συγκεκριμένες, με τίτλο αντίστοιχα, "ΚΡΑΥΓΗ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ" και "ΔΕΝ κάθομαι με σταυρωμένα χέρια", οι οποίες αντανακλούν και την σημερινή πραγματικότητά μας, με τη μόνη αλλαγή στα τηλέφωνά μου.
Αυτά που ισχύουν σήμερα είναι τα: 6972437439 (what's up) και 6940795945 (vodafon), μπορείτε να με καλέσετε οποιαδήποτε ώρα του 24ώρου και αν το βρείτε κλειστό (έχω σε ένα κινητό και τις δύο συνδέσεις), να επιμείνετε γιατί συχνά η συσκευή μου κλείνει από μόνη της!
Ευχαρίστως θα δώσω σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται, χρήσιμες συμβουλές επιβίωσης στον καιρό της τεχνητής κρίσης και των άθλιων μνημονίων...
Την υποστήριξή σας την ζητάω ό χ ι για τον εαυτό μου, αλλά για τα 75 ζωάκια, των οποίων φέρω ακέραια την ευθύνη...
Ευχαριστώ για την προσοχή σας,
Φωτεινή
Υ.Γ. 1. Επίσης χρειάζομαι πολλές παλιές εφημερίδες, τις στρώνω στα πλακάκια για να κάνουν τις ανάγκες τους τα σκυλιά που αφήνω πάντα μέσα στο σπίτι, όταν πηγαίνω στην Βαρβάκειο Αγορά για "κυνήγι θησαυρών"...
2. Η ηθική συμπαράσταση μου είναι εξ ίσου πολύτιμη με την υλική, θα χαρώ πολύ αν μου τηλεφωνήσεις.
Εξυπακούεται βέβαια ότι δίνονται ζωάκια για υιοθεσία σε συνειδητοποιημένους φιλόζωους...ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΗΣ ΑΠΛΑ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑ!!!!!!!
ΒΟΗΘΕΙΑ ΖΗΤΑ ΦΙΛΗ ΓΙΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ
Επιστροφή στο “Ελεύθερη συζήτηση - Διαγωνισμοί”
Μετάβαση σε
- WWW.PETAME.GR
- ↳ PETAME.GR_Επαναλειτουργία.
- ↳ Καλωσόρισμα στο www.petame.gr/welcome page
- ↳ Απορίες & Προτάσεις που αφορούν το www.petame.gr
- ↳ Καλώς ήρθατε/welcome
- ↳ Ο Κάδος των Αχρήστων
- ↳ Ρυθμίσεις-Οδηγίες-πλατφόρμας Χρηστών.
- ↳ Ελεύθερη συζήτηση - Διαγωνισμοί
- ↳ Διαγωνισμοί του www.petame.gr
- ΑΕΡΟΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΣ - Αεροπλάνα/Ελικόπτερα/Ανεμόπτερα/Free Flights
- ↳ Αεροπλάνα/RC Airplanes
- ↳ Θερμικά Αεροπλάνα
- ↳ Ηλεκτρικά Αεροπλάνα
- ↳ Scale Αεροπλάνα
- ↳ Jet - Τουρμπίνες
- ↳ Αεροπλάνο ...και φωτογραφία!
- ↳ Γιγάντια Αερομοντέλα
- ↳ Ελικόπτερα/RC Helicopters/multicopter
- ↳ Θερμικά Ελικόπτερα