mastoras έγραψε: ↑Ναι αυτό θα γίνει. Αφού στο συμβόλαιο ενοικίασης, η παραχώρησης χώρου αναγράφετε ότι διατίθεται για πτήσης αερομοντέλων, τότε δεν βλέπω τον λόγο να μην μας ασφαλίσει μια εταιρία.
Κώστα πηδάμε από το ένα θέμα στο άλλο. Πιο πάνω μιλήσαμε για τα φοαμένια, και είπα ότι ναι, αυτό είναι πρόβλημα. Τώρα μου λες για τους αερομοντελιστές του νησιού, που πιθανόν να εννοείς, ότι θα έχουν θερμικά αεροπλανα η ελικοπτερα να πετούν.
Δεν ξέρω ψάξε τον αγγλικό κανονισμό, και πες μου τι γράφει για αυτές τις περιπτώσεις.
Η μάλλον εσύ τι προτείνεις ?
Να μην χρειαζεται ασφάλεια ούτε για τα θερμικά μοντέλα ? Μόνο για τα γιγαντιαία ?
Οπότε όταν ο κάτοχος του γιγαντιαίου, θα πάει διακοπές το πασχα στο χωριό του, και θα θέλει να το πετάξει στο γήπεδο, τι θα γίνει θα είναι ασφαλισμένος η όχι ?
Στην ουσία η πρόταση σου είναι, όχι η υποχρεωτική ασφάλιση για τα αερομοντέλα.
Σε όλη την Ευρώπη ας ισχύουν οι κανονισμοί, εμείς στην Ελλαδα δεν γουστάρουμε.
Ε νομίζω ότι αυτό δεν γίνεται βρε Κώστα. Ενα μοντέλο κανονισμών και ασφαλισης διαφορετικών δεκάδων η εκατοντάδων περιπτώσεων δεν μπορεί να υπάρξει.
ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ!!!!!!
Εγώ και ο Γιάννης δεν μιλάμε για κανένα κανονισμό.
Δεν χρειάζεται να γίνει κάποιος κανονισμός εδώ στην Ελλάδα. Απλά καθαρά και ξαστερα.
Το να συγκρίνουμε την Ελλάδα με την Αγγλία είναι το λιγότερο μωρία.....
Αν θέλεις να μιλήσουμε σοβαρά τότε αυτοί οι εγκέφαλοι που θέλουν να προωθήσουν κάτι θα πρέπει να λάβουν υπόψη τους τα εξής:
--Πρώτα φτιάχνεις την ΥΠΟΔΟΜΗ και μετά σκέφτεσαι να περάσεις "κανονισμούς"...Αυτό γίνεται παντού....και αυτό θα πρέπει να γίνει και εδώ. ΄
--Όπως και όταν φτιάχνεις ένα σπίτι πρώτα φτιάχνεις τα θεμέλια και τελευταία βάζεις την σκεπή!!!!
--Αυτοί φτάσανε να μιλάνε για την σκεπή χωρίς να υπάρχει σπίτι!!!!!!
Τρύφωνας