fazerdreamer έγραψε: ↑Και μια που βλεπω γνωριζεις αρκετα τα πραγματα φιλε MaSt0RaS τα λινκ που δινεις τα εχεις ελεγξει,εχεις ψωνισει?σε καλυπτουν με εγγραφη εγγυηση και αντικατασταση σε περιπτωση βλαβης-ελλατωματος του υλικου?
Το λεω γιατι ουκ ολιγες φορες στο παρελθον βγαινει και φωναζει ο κοσμακης,αχ,βαχ πως την πατησα ετσι,και γλυτωσα 20-30 ευρω αλλα μου καηκε η Τ/Κ και πρεπει να την στειλω γερμανια-αμερικη η οπου αλλου,δωσε λεφτα για τα πηγαινε ελα,περιμενε να βγει το πορισμα...και φταις και δεν φταις..και παζαρι στο παζαρι φαε κανα τριμηνο στο περιμενε και βρες Τ/Κ να πετας εντωμεταξυ.Γιατι το αλλο?Το στοκ το ειδες?Υπαρχει αυτο που λινκαρεις?Γιατι εγω το βλεπω..
out of stock.......
Τι λες?
(ο αμαρτανων,προτεινων μαγαζι αξιοπιστοτατο εως αυτη την στιγμη που γραφω).->
http://www.planodio.com
Το οτι ειναι out of stock δεν λεει κατι μπορεις να το παραγγειλεις και να ερθει στην ιδια τιμη αν δεν ειανι ειδια απλα ευχαριστεις και κλινιες το τηλ.. απλα οσο να ειναι αυτα που εδειξες ειναι ακριβα... Οπως και να το κανεις... Δεν ξερω τι σχεση σου με το συγκεκριμενο καταστημα αλλα εγω λεω την γνωμη μου...Εγω 12FG την πηρα 600ε..!
Τωρα το αν εχει εγγυηση κανεις δεν μπορει να το ξερει εως να αποδειχθει..
Το ξερω καλα και ειδικα με τηλεκατ γιατι εδω φιλος το ιδιο επαθε και δεν ειχε εγγυηση... η Απαντηση ηταν παρε τηλ στην αγγλια και κανονισετο...!
Οποτε ας αφησουμε αυτες τι υπεκφυγες περι εγγυησης κτλ γιατι τα εχω χιλιο ακουσει....
Εδω στο απο την ιδια την Mikado μολις προχτθες απο προβλημα Vbar εριξα το ελικοπτερο αξιας 3000ε και η απαντηση ειναι οτι αν εχει προβλημα απλα γινεται αντικατασταση... Ελεος...! Οποτε δεν ειναι μονο στην Ελλαδα αυτο αλλα γενικα...!
Και στο κατω κατω ποσταρα και για αγγλια για την hitec..!