Hangar 9 - P47 Thunderbolt

Απάντηση
Γιάννης Ζαφείρης

Hangar 9 - P47 Thunderbolt

Δημοσίευση από Γιάννης Ζαφείρης »

Το P47 Thunderbolt της Hangar 9 δεν έχει ακόμη επίσημη παρουσίαση στο http://www.petame.gr
, ...όμως σύντομα θα ακουλουθήσουν μερικές φωτογραφίες και σχόλια από τον κάτοχο του Τρύφωνα.

Και μιας και αναφέρθηκα στον Τρύφωνα, ιδού ένα μικρό video που έφτιαξα για το φίλο μου. Είναι πλάνα από την πτήση του P47 προχθές στο Ακραίφνιο (Μοντελοδρόμιο Hobbybox)
http://www.youtube.com/watch?v=Ob2QDu0M17o

platoc8

Απ: Hangar 9 - P47 Thunderbolt

Δημοσίευση από platoc8 »

<++> <++> <++> <++>
fazerdreamer

Δημοσίευση από fazerdreamer »

Pure Magic............three times HOORAYYYY!!!HOORAYYY!!HOORAYYY!!!Για εναν''μοντελλιστας''που απο μονος του αποτελει εναν παραδεισο γνωσεων-πτησεων..και που να το βλεπατε..live κυριοι..αχ,να το βλεπατε.... :,) :,) ,ασκησεις ακριβειας με πολεμικα...σταματαω τα λογια μου.!
Τρύφωνας

Δημοσίευση από Τρύφωνας »

Hey φιλαράκια των scale,

Γιάννη πολύ καλό το βίντεο και με ωραία μουσική υπόκρουση!! :,)
(Αλλά τι να λέμε τώρα...αφού είσαι καλλίτεχνής.. !@/-=}{{)

Το συγκεκριμένο P-47 Thunderbolt είναι της εταιρείας Hangar 9 και είναι η έκδοση GIANT με άνοιγμα φτερών άνω των 2 μέτρων.
Πετάει στιβαρά αλλά πάντα χρειάζεται αερόρευμα στα πηδάλια της ουράς. Η αδράνεια που χαρακτηρίζει την πτήση του είναι το κοινό χαρακτηριστικό του όπως και σε όλα τα αεροπλάνα άνω των 2 μέτρων.
Η παρότρυνσή μου σε όσους θα ήθελαν να αποκτήσουν και να πετάνε ένα μαχητικό του Β'Π.Π είναι να έχουν πάντα καλορυθμισμένο τον κινητήρα τους και να κρατούν ένα ύψος ασφαλείας άνω των 20 μέτρων...ΠΑΝΤΑ!!
Ούτως ώστε αν έχουν ποτέ στόλ κινητήρα να μπορέσουν να μετατρέψουν το ύψος σε ταχύτητα κάτι που είναι αναγκαίο για την αναγκαστική προσγείωση του μοντέλου τους με τις λιγότερες δυνατές ζημιές. Και κάτι άλλο που πρέπει να προσέχουν είναι ...Οι στροφές σε περίπτωση emergency να γίνονται με χρήση Rudder και elevator για να μην χάνεται πολύτιμη ταχύτητα...
Αυτά και καλές πτήσεις σε όλους
Τρύφωνας
Τρύφωνας

Δημοσίευση από Τρύφωνας »

έγραψε:
Pure Magic............three times HOORAYYYY!!!HOORAYYY!!HOORAYYY!!!Για εναν''μοντελλιστας''που απο μονος του αποτελει εναν παραδεισο γνωσεων-πτησεων..και που να το βλεπατε..live κυριοι..αχ,να το βλεπατε.... :,) :,) ,ασκησεις ακριβειας με πολεμικα...σταματαω τα λογια μου.!

Hey fazer....

και εσύ δεν πάς πίσω....Μια χαρά πετάς τα δικά σου!!! V:))

Την επόμενη θα σου δώσω και μια "τζούρα" απο Ρ-47!!! (2f)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γιγάντια Αερομοντέλα ”