αναποδη πτηση και πτωση με wilga-2000 προβλημα σε ηλεκτρικα.

Απάντηση
katsoufras

Δημοσίευση από katsoufras »

παιδια και παλη γεια σας. θα μου πειτε σας εχω ζαλιση συνεχεια με το wilga αλλα εκανα πατατα τι? εχω ανχωθει παρα πολυ μετα την αναποδη πτηση και πτωση με το wilga που εχω προεκιψε καπιο προβλημα με θεμα πτησης. θα μου πειτε τωρα εμαθες να πετας τι τους θελεις τους ηρωισμους αυτη ειναι η βλακια που εκανα και επεσε το μοντελο αλλα ευτηχως χωρις να παθει τιποτα το σκαρι ουτε γραντζουνια.λοιπον το προβλημα που εχω ειναι οτι κοντα ακουει μετα τα 25 με 30 το πολυ αρχιζει να κανει παλαβα να πηγενει οπου θελει αυτο ανεξελενκτο λοιπον τα ειπα με τον αγγελο και με τον καλο μου φιλο γιαννη ζαφειρη και μου ειπαν και η δυο για δεκτη τον οπιο περιμενω μεσα στης επομενες ημερες. μου ειπαν ομως για μπαταρια και για καμενα servo εγω ομως δεν ξερω πολλα απο τετοια.γιατι ασχολουμε με το χομπυ εδω και 4 με 5 μηνες. λοιπον τωρα το κουφο που εχω να πω και αναρωτιεμαι αλλα δεν ξερω ποιον να ρωτισω και ειπα να τα πω σε εσας οταν ενα servo ειναι καμενο λειτουργη η οχι γιατι δεν ξερω και επειδη παραγκιλα μια Spektrum Dx6i με του δεκτες της και με τα servo απλα λεω για να μην τα φαω στην μουρη.πεζει να εχει προβλημα το servo και οταν το μοντελο απομακρινθει απο κοντα μου κανει τα δικα του? η ειναι καθαρα θεμα δεκτη? και να μην ανχωνομαι τσαμπα?
ankon

Απ: αναποδη πτηση και πτωση με wilga-2000 προβλημα σε ηλεκτρικα.

Δημοσίευση από ankon »

Ελα Γιαννη
Μην Αγχωνεσαι και σιγα σιγα θα τα μαθεις ! Καθε μερα μαθαινουμε κατι καινουριο.Τωρα για το συγκεκριμενο προβλημα ....οταν το σερβο εχει βλαβη δεν εχει σημασια ποσο κοντα ειναι ο δεκτης στον πομπο.Το δικο σου προβλημα ειναι κατα 99% δεκτης.Περιμενε και βαλε τον καινουργιο για να δεις .Υπαρχει και το τεστ που παντα πρεπει να κανεις πριν πεταξεις ενα Α/Π. Με κλειστη κεραια πομπου θα ανοιξεις πομπο και δεκτη και θα απομακρυνθεις 30 εως 50 μετρα ,αν δουλευει εκει καλα δεν εχεις προβλημα .Αν δεν δουλευει ετσι,μην πεταξεις !!! Θα χασεις το μοντελο.
Γιάννης Ζαφείρης

Δημοσίευση από Γιάννης Ζαφείρης »

Ο πομπός και ο δέκτης σου, ήταν εγκατεστημένος παλαιότερα σε ένα πακέτο τύπου "all-in one".
Συνήθως οι δυνατότητες αυτών των πακέτων, απο πλευράς πομπού-δέκτη είναι περιορισμένες.
Όπως σωστά αναφέρει ο ʼγγελος, το servo δεν ευθύνεται για τη μικρή εμβέλεια, αλλά η γεφύρωση πομπού και δέκτη.
Με τη νέα σου αγορά, θα διαπιστώσεις ότι μπορείς να ρυθμίσεις τη συμπεριφορά του εκάστοτε μοντέλου σου, σύμφωνα με τις προτιμήσεις σου. Αυτό είναι πολύ σημαντικό και ας μην το καταλαβαίνεις τώρα.
Α! σου θυμίζω ότι τα servo που παρέχονται με το νέο σου πομπό, είναι κλασσικού μεγέθους servo (δηλαδή πολύ μεγαλύτερα από αυτά που χρησιμοποιείς τώρα).
Δεν είναι όμως άχρηστα! Αντιθέτως θα τα χρησιμοποιήσεις στο επόμενο μεγαλύτερο σου μοντέλο.
katsoufras

Απ: αναποδη πτηση και πτωση με wilga-2000 προβλημα σε ηλεκτρικα.

Δημοσίευση από katsoufras »

ναι γιαννο αυτο το ειχα σκευτη θα αφησω τα servo αυτα που του φωραω τωρα αυτες της μερες θα μου δοσουν και ενα δεκτη με μια τ/κ στους 72 mhz να δοκιμασω να δω αν οντως δεν εχω προβλημα απο θεμα μπαταριας που τα ειχαμε πει τωρα περιμενω και μια στα 2500 μιλιαμπερορια lipo 3s 25c+ για να κραταει περισωτερη ωρα στον αερα απ'οτι με την ιδια που εχω αλλα με την διαφορα οτι αυτη που εχω τωρα ειναι στα 1450 μιλιαμπερορια παιδια ευχαριστω πολυ θα σας πω συντομα νεα μου μετα απο την δοκιμη με τα δανικα πραγματα! να στε καλα :>) :>) :>) :>) :>) :>)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Τηλεκατεύθυνση - Πομπός - Δέκτης - Servo - accessories & Flight Simulators”