Quick base loaded aerial
Quick base loaded aerial
Εχει χρησιμοποιήσει κανένας την συγκεκριμένη κεραία. Θέλω να μου πείτε πόσο καλώδιο κεραίας του δέκτη θα κόψω και από που θα το μετρήσω από το τέλος η από εκεί που ξεκινάει από τον δέκτη
- Συνημμένα
-
- h5340.jpg (37.09 KiB) Προβλήθηκε 68 φορές
Απ: Quick base loaded aerial
Ειχα παρει και εγω μια αλλα μολις καταλαβα οτι και καλα κοβεις αρκετο απο το καλωδιο το εβαλα στην ακρη.Δεν ξερω αλλα δεν το εμπιστευομαι.Και αν γινει τιποτα?... H()
Σιγουρα εχει οδηγιες στο κουτι .Η quick UK ειναι μια σοβαρη εταιρεια .Το καλωδιο θα το κοψεις απο το τελος.
-
Quick base loaded aerial
Η συγκεκριμένη κεραία είναι ελεγμένη λειτουργικά και δεν παρουσιάζει προβλήματα.
Το κόψιμο είναι απαραίτητο, προκειμένου να συντονιστεί το νέο μήκος + αυτό της κεραίας, με τη συχνότητα εκπομπής.
Οδηγίες υπάρχουν και διαφέρουν από συχνότητα σε συχνότητα (35mhz - 40mhz κλπ).
Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας θα το δοκιμασω (ΑΦΟΥ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΟ RANGE CHECK) και θα τα ξαναπουμε
-
Η συγκεκριμενη ειναι μια απο τις καλυτερες κεραιες που υπαρχουν δοκιμασε και θα δεις
Έχει οδηγίες, είναι από τις καλύτερες λύσεις για κεραία που υπάρχουν. Είναι και μια ακόμη παρόμοια και δοκιμασμένη από μένα - την έχω τοποθετημένη στο xcell - η WIMP που δίνει ο Κουτσούλας (http://www.myhelis.com
).
).