Quick base loaded aerial

Απάντηση
DUKE

Quick base loaded aerial

Δημοσίευση από DUKE »

Εχει χρησιμοποιήσει κανένας την συγκεκριμένη κεραία. Θέλω να μου πείτε πόσο καλώδιο κεραίας του δέκτη θα κόψω και από που θα το μετρήσω από το τέλος η από εκεί που ξεκινάει από τον δέκτη
Συνημμένα
h5340.jpg
h5340.jpg (37.09 KiB) Προβλήθηκε 68 φορές
NIKOS

Απ: Quick base loaded aerial

Δημοσίευση από NIKOS »

Ειχα παρει και εγω μια αλλα μολις καταλαβα οτι και καλα κοβεις αρκετο απο το καλωδιο το εβαλα στην ακρη.Δεν ξερω αλλα δεν το εμπιστευομαι.Και αν γινει τιποτα?... H()
ankon

Δημοσίευση από ankon »

Σιγουρα εχει οδηγιες στο κουτι .Η quick UK ειναι μια σοβαρη εταιρεια .Το καλωδιο θα το κοψεις απο το τελος.
Γιάννης Ζαφείρης

Quick base loaded aerial

Δημοσίευση από Γιάννης Ζαφείρης »

Η συγκεκριμένη κεραία είναι ελεγμένη λειτουργικά και δεν παρουσιάζει προβλήματα.
Το κόψιμο είναι απαραίτητο, προκειμένου να συντονιστεί το νέο μήκος + αυτό της κεραίας, με τη συχνότητα εκπομπής.
Οδηγίες υπάρχουν και διαφέρουν από συχνότητα σε συχνότητα (35mhz - 40mhz κλπ).
DUKE

Δημοσίευση από DUKE »

Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας θα το δοκιμασω (ΑΦΟΥ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΟ RANGE CHECK) και θα τα ξαναπουμε
hobbitakos

Δημοσίευση από hobbitakos »

Η συγκεκριμενη ειναι μια απο τις καλυτερες κεραιες που υπαρχουν δοκιμασε και θα δεις
sfyris

Δημοσίευση από sfyris »

Έχει οδηγίες, είναι από τις καλύτερες λύσεις για κεραία που υπάρχουν. Είναι και μια ακόμη παρόμοια και δοκιμασμένη από μένα - την έχω τοποθετημένη στο xcell - η WIMP που δίνει ο Κουτσούλας (http://www.myhelis.com
).
Απάντηση

Επιστροφή στο “Τηλεκατεύθυνση - Πομπός - Δέκτης - Servo - accessories & Flight Simulators”