Epsaxna sto google gia na brw plirofories gia thn ekthesi sthn tanagra kai brika auto to site. Fainetai poly wraio kai eipa na graftw sta forums :-)
Gia na sysththw, me lene Nikola, mallon to exete katalabei hdh auto ;-) , exw teleiwsei mhxanologos aeronauphgos kai pilotos (PPL, Night) , diabazw gia ta atpls mou kai syntoma CPL kai IR. Exw kanei olh thn ekpaideysh mou sto ekswteriko petwntas kyriws apo to Shoreham pros diafora alla aerodromia se agglia kai gallia. Sthn ellada exw petaksei liges fores apo to tatoi kai pros skiatho. Edw mporeite na deite to logbook mou kanwntas search gia "prinos",
http://www.e-logbooks.com/pilots/pilots_index.asp
Episis yparxoun 2 palia videakia sto youtube, miso lepto na ta brw....
http://www.youtube.com/watch?v=hAZnJDmiGAw
http://www.youtube.com/watch?v=LMFAOjd5Qv8
Xairomai pou eimai edw, elpizw oso pernaei o kairos na gnwristoume kalytera :-)
Γεια σε όλους
-
Geia se olous
Νικόλα η ομάδα του petame σε καλωσορίζει στο χώρο της!
Παρατήρησα τα video σου και ομολογώ ότι έχουν ενδιαφέρον!
Κράτα μας ενήμερους με τις δραστηριότητές σου και μη διστάσεις να ρωτήσεις για οτιδήποτε σε απασχολεί.
Καλή διαμονή! @P@
Υ.Γ.
Θα προτιμούσαμε να πληκτρολογείς με Ελληνικούς Χαρακτήρες.
Παρατήρησα τα video σου και ομολογώ ότι έχουν ενδιαφέρον!
Κράτα μας ενήμερους με τις δραστηριότητές σου και μη διστάσεις να ρωτήσεις για οτιδήποτε σε απασχολεί.
Καλή διαμονή! @P@
Υ.Γ.
Θα προτιμούσαμε να πληκτρολογείς με Ελληνικούς Χαρακτήρες.
Απάντηση: Γεια σε όλους
Έγινε. Καλύτερα να σου πω κιόλας γιατί τόσο καιρό στο εξωτερικό και με διεθνείς ορολογίες σαν να έχω σκουριάσει λίγο σε κάποια θέματα.. ;-)
Καλώς μας ήρθες φίλε Νικόλα !!!! Είναι χαρά μας να έχουμε κοντά μας έναν φίλο πιλότο αεροσκαφών, και παράλληλα αεροναυπηγό ;;)
Οι περισσότεροι από εμάς, ασχολούμαστε με τα τηλεκατευθυνόμενα αερομοντέλα, και προσπαθούμε μέσω αυτών να προσομοιώνουμε τις κινήσεις την κατασκευή καθώς και την πτήση των πραγματικών αεροσκαφών.
Θα θέλαμε βέβαια να είχαμε και την δυνατότητα να πετάξουμε σαν πιλότοι και ένα πραγματικό αεροσκάφος, αλλά φίλε Νικόλα οπως ξέρεις εδω στην Ελλαδίτσα μας τα πράγματα ειναι πολύ δύσκολα, έως ακατόρθωτα.
Ευτυχώς όμως εδώ στην παρέα του petame εχουμε μερικούς πιλότους πραγματικών αεροσκαφών, που παράλληλα ειναι και αερομοντελιστές, με την εμπειρία τους μας βοηθούν σε διάφορα τεχνικά θέματα που προκύπτουν, όπως και εντυπώσεις από τις πτήσεις τους με τα αληθινά αεροσκάφη.
Υ.Γ Δεν γνωρίζω εάν ζεις στο εξωτερικό η στην Ελλάδα, πάντως εάν ποτέ προσγειωθείς στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ δώσε σήμα να πιούμε κανέναν καφέ !!! ;;)
Οι περισσότεροι από εμάς, ασχολούμαστε με τα τηλεκατευθυνόμενα αερομοντέλα, και προσπαθούμε μέσω αυτών να προσομοιώνουμε τις κινήσεις την κατασκευή καθώς και την πτήση των πραγματικών αεροσκαφών.
Θα θέλαμε βέβαια να είχαμε και την δυνατότητα να πετάξουμε σαν πιλότοι και ένα πραγματικό αεροσκάφος, αλλά φίλε Νικόλα οπως ξέρεις εδω στην Ελλαδίτσα μας τα πράγματα ειναι πολύ δύσκολα, έως ακατόρθωτα.
Ευτυχώς όμως εδώ στην παρέα του petame εχουμε μερικούς πιλότους πραγματικών αεροσκαφών, που παράλληλα ειναι και αερομοντελιστές, με την εμπειρία τους μας βοηθούν σε διάφορα τεχνικά θέματα που προκύπτουν, όπως και εντυπώσεις από τις πτήσεις τους με τα αληθινά αεροσκάφη.
Υ.Γ Δεν γνωρίζω εάν ζεις στο εξωτερικό η στην Ελλάδα, πάντως εάν ποτέ προσγειωθείς στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ δώσε σήμα να πιούμε κανέναν καφέ !!! ;;)
Προς το παρόν είμαι στην Αθήνα και θα είμαι για λίγο περισσότερο από έναν χρόνο. Ναί τα πράγματα στην Ελλάδα όπως ήταν αναμενόμενο είναι λίγο χύμα. Τώρα αν κάποιος ενδιαφέρεται να κάνει μια δοκιμαστική πτήση είναι κάτι πάρα πολύ εύκολο. Υπάρχουν διάφορες σχολές τις οποίες βέβαια δεν έχω ο ίδιος δοκιμάσει αλλά από φίλους εκπαιδευτές και μαθητές έχω ακούσει και μέτριες προς καλές αλλά και κακές γνώμες. Αν πας πχ για μια εκδρομούλα προς Καβάλα υπάρχει η Εγνατία που χρησιμοποιεί DA40s και DA42s εξοπλισμένα με παραδοσιακά αλλά και G1000 όργανα. Πάντως αυτό που θέλω να πω για οποιονδήποτε ενδιαφέρεται έτσι να κανει μια βολτίτσα είναι ότι την πρώτη φορά που θα πετάξει είναι ότι θα είναι κάτι που δεν θα ξεχάσει ποτέ. Συν ότι θα κάθεται στην θέση του κυβερνήτη και θα κάνει το 80% της πτήσης ο ίδιος! Ενδιαφέρον; Ένα σαββατοκύριακο ταξιδάκι Καβάλα χωρίς δεσμεύσεις. Και αν το αποφασίσεις και πας, μπορώ να σου δωσω μερικές συμβουλές για το Diamond (το DA40 πχ) :-)