Τι έγιναν τα upgrades μου??

Απάντηση
jaames74

Τι έγιναν τα upgrades μου??

Δημοσίευση από jaames74 »

Παιδιά καλημέρα,

έχω παραγγείλει από το εξωτερικό και συγκεκριμένα από αυτόν:
http://www.rc711.com
(Hong-Kong) κάποια upgrades - spares για το lama.
Για να μην "πέσετε όλοι πάνω μου" σας λέω πως το ελικοπτεράκι που θα μπουν είναι αγορασμένο από εδώ, αλλά δυστυχώς δεν έβρισκα τα upgrades στο χρώμα που ήθελα σε κανένα ελληνικό μαγαζί (μεταλλικό χρωμι-έ), οπότε πήρα την μεγάλη απόφαση να τα πάρω από εκεί. Τέλος πάντων το θέμα είναι πως στο parcel-tracking γράφει ότι έχουν φύγει από Hong-Kong στις 9/11 αλλά όταν πηγαίνω στο site του ΕΛΤΑ 11/11 μου λέει ότι δεν υπάρχει το πακέτο. Ξέρετε τι μπορεί να συμβαίνει?? w
vhal

Απάντηση: Τι έγιναν τα upgrades μου??

Δημοσίευση από vhal »

Μην είσαι τόσο βιαστικός - Θα γεράσεις γρήγορα !! ;;)

Κατά πάσα πιθανότητα έχουν καθυστερήσει στο τελωνείο (περνάνε κάποια διαδικασία εκτελωνισμού ακόμα κι αν δεν σου χρεωθεί φόρος), ή στα ΕΛΤΑ.

Περίμενε τουλάχιστον μέχρι τη Δευτέρα πριν αρχίσεις να ανησυχείς λίγο.

Β.
Friday

Δημοσίευση από Friday »

Αν εννοείς ότι στο site του ΕΛΤΑ δεν δείχνει τίποτα βάζοντας το tracking number του πακέτου, νομίζω πως δεν πρέπει να ανησυχείς. Το tracking number δουλεύει μόνο για το ταχυδρομείο το οποίο έστειλε το δέμα και όχι για το ταχυδρομείο που έλαβε το δέμα. Τουλάχιστον αυτή είναι η εντύπωση μου. Οπότε αν σου λέει ότι έχει φύγει απο Hong Kong τότε ισχύει η απάντηση που σου έδωσε ο Vhal
jaames74

Παιδιά όχι,

θυμάμαι χαρακτηριστικά που έιχα παραγγείλει παλιότερα κάποια βιβλία από Αμερική και το tracking-number δούλευε και στα ΕΛΤΑ. Τέσπα, ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, θα περιμένω. Πάντως αν υπάρχει πρόβλημα στο τελωνείο θα με ειδοποιήσουν έτσι δεν είναι?? Αλλά τι να εκτελωνίσουν βρε παιδιά?? τις βίδες κ τα αξονάκια???!!?? Η όλη αγορά ήταν περί τα 50 ευρώ για 2 σετ, έλεος. wow
mastelios

Δημοσίευση από mastelios »

Εαν έχεις τον αριθμό του πακέτου, πάρε το 8001182000 και ζήτα το,θα σου πουν που είναι και το τηλεφωνο να πάρεις και γενικά να το ψάξεις λίγο και θα το βρεις.αλλά σε γενικές γραμμές υπάρχει μεγάλη καθυστέριση.
vtr

Δημοσίευση από vtr »

Τελωνείο Ελ.Βενιζέλος.....210-3538172 - 2103538161

Γενικές αποστολές δεμάτων....210-8006703 - 210-8006755

Ρούφ....210-3461059 - 210-3474684

Αν το δέμα σου είναι απλό ταχυδρομείο, και δέν είναι συστημένο, τότε μήν περιμένεις ενημέρωση απο τα ε.λ.τ.α, παρά μόνο ειδοποίηση όταν έρθει ή ώρα του.;;)

Τά δέματα που έρχονται δέν σκανάρονται όλα, παρά μόνο τα συστημένα. Γιαυτό δέν βγάζεις άκρη.

Τό e.m.s (γρήγορη αποστολή) λειτουργεί τελείως διαφορετικά. Τά δέματα σκανάρονται αφού φτάσουν στό κατάστημα ταχυμεταφορών της περιοχής σου.

Γιαυτό όταν ψάχνεις το tracking στό site των ταχυμεταφορών ε.λ.τ.α, είναι ενημερωμένο.

Η πιό σίγουρη περίπτωση (άν μιλάμε για απλό ταχυδρομείο) είναι να αναζητήσεις το δέμα σου, το λιγότερο
3 - 4 μέρες, από τήν ημερομηνία αναχώρησης από τον τόπο αποστολής.
nitro 35%

Δημοσίευση από nitro 35% »

vtr έγραψε: Τελωνείο Ελ.Βενιζέλος.....210-3538172 - 2103538161

Γενικές αποστολές δεμάτων....210-8006703 - 210-8006755

Ρούφ....210-3461059 - 210-3474684

Αν το δέμα σου είναι απλό ταχυδρομείο, και δέν είναι συστημένο, τότε μήν περιμένεις ενημέρωση απο τα ε.λ.τ.α, παρά μόνο ειδοποίηση όταν έρθει ή ώρα του.;;)

Τά δέματα που έρχονται δέν σκανάρονται όλα, παρά μόνο τα συστημένα. Γιαυτό δέν βγάζεις άκρη.

Τό e.m.s (γρήγορη αποστολή) λειτουργεί τελείως διαφορετικά. Τά δέματα σκανάρονται αφού φτάσουν στό κατάστημα ταχυμεταφορών της περιοχής σου.

Γιαυτό όταν ψάχνεις το tracking στό site των ταχυμεταφορών ε.λ.τ.α, είναι ενημερωμένο.

Η πιό σίγουρη περίπτωση (άν μιλάμε για απλό ταχυδρομείο) είναι να αναζητήσεις το δέμα σου, το λιγότερο
3 - 4 μέρες, από τήν ημερομηνία αναχώρησης από τον τόπο αποστολής.

vtr πρεπει να στησεις ενα κισε πληροφοριων εξω απο το τελωνειο,ευγε!
jaames74

Να σε καλά βρε vtr,

με καθησύχασες!! Η αλήθεια είναι πως τα βιβλία μου είχαν έρθει με
registered air mail, οπότε αν είναι όπως τα λες έχεις απόλυτο δίκαιο!!
Εντάξει δεν είναι τόσο θέμα κόστους (βέβαια δεν είναι και να χαρίζουμε λεφτά στους κινέζους όσα κι'αν είναι) αλλά το "γαμώτο" της υπόθεσης. Μάλλον λόγω μη προηγούμενης εμπειρίας είμαι πολύ ανυπόμονος. @P@

Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για της πληροφορίες και το ενδιαφέρον σας!!
:,)
vtr

Δημοσίευση από vtr »

jaames74 έγραψε:
Μάλλον λόγω μη προηγούμενης εμπειρίας είμαι πολύ ανυπόμονος. @P@

:,)

Τά έχουμε περάσει και εμείς....... Λογικό το βλέπω.;;)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ελεύθερη συζήτηση - Διαγωνισμοί”