Πως να φορτίσω την Spektrum 2700 Nimh receiver pack ??

Απάντηση
Friday

Πως να φορτίσω την Spektrum 2700 Nimh receiver pack ??

Δημοσίευση από Friday »

Παίδες καλησπέρα

Έχω αυτήν την μπαταρία που θέλω να την χρησιμοποιήσω για να δώσω τροφοδοσία σε ένα καινούργιο μοντέλο.

Το πρόβλημα μου είναι πως δεν ξέρω πως να την φορτίσω. Έχει ένα βύσμα EC3 το οποίο το έχω δει σε φωτογραφίες ξανά, αλλά δεν ξέρω αν απο εκεί θα πρέπει να κάνω την δουλειά.

Επίσης αν γίνεται απο εκεί, μπορώ να αλλάξω το βύσμα και να βάλω ένα dean ?

Ευχαριστώ
Συνημμένα
SPMB2700NM_prod.jpg
SPMB2700NM_prod.jpg (11.96 KiB) Προβλήθηκε 170 φορές
gxaid

Απάντηση: Πως να φορτίσω την Spektrum 2700 Nimh receiver pack ??

Δημοσίευση από gxaid »

Καλησπέρα.

Εναλλακτικές:
1. Αλλάζεις σε dean
2. Προμηθεύεσαι το προϊόν της εικόνας: E-flite EFLAEC312
3. Σου δίνω 2 καλωδιάκια με τροποποιημένους bullet ακροδέκτες με τα οποία φόρτιζα ενάμιση μήνα μέχρι προχτές που απέκτησα την επιλογή 2 ;;)

Αν σε ενδιαφέρει η επιλογή 3 στέλνεις ΠΜ.

gxaid
Συνημμένα
EFLAEC312.jpg
EFLAEC312.jpg (12.57 KiB) Προβλήθηκε 170 φορές
bladeskiller

Δημοσίευση από bladeskiller »

Το πρόσθετο καλώδιο-βύσμα, το έχει για πολύ heavy duty καταστάσεις και για την τροφοδοσία ενός θερμικού μοντέλου δεν θα σου χρειαστεί. Μπορείς πάντως να αλλάξεις το βύσμα και να βάλεις ότι θέλεις ,το κολλητήρι ας είναι καλά.
Εσύ θα χρησιμοποιήσεις βασικά το άλλο βύσμα. Σε ένα παρόμοιο πακάκι που έχω δει, το κόκκινο και το πορτοκαλί καλώδιο είναι ένα και το αυτό.Ο θετικός πόλος. Το βύσμα του φορτιστή σου έχει κόκκινο και μαύρο δηλαδή τη μία άκρη και τη μέση και θα σου φορτίσει την μπαταρία σου χωρίς πρόβλημα.
Στο δέκτη τώρα, αν συνδέσεις αυτή την μπαταρία κατευθείαν στην είσοδο ΒΑΤΤ, δεν έχεις πρόβλημα αφού η γραμμή signal (άσπρο καλώδιο στα κανάλια) σε αυτή τη θέση είναι νεκρή και το πορτοκαλί καλώδιο είναι ουσιαστικά ασύνδετο. Ετσι κι αλλιώς όμως ,τροφοδοτείς το δέκτη μέσω διακόπτη, ο οποίος μεταφέρει στο δέκτη σου μόνο το μαύρο και το κόκκινο οπότε δεν έχεις πρόβλημα. Ο δέκτης θα τροφοδοτηθεί κανονικά.

Φιλικά Κώστας.
Friday

Δημοσίευση από Friday »

Ευχαριστώ.

Ακροδέκτες έχω, οπότε κοτσάρω πάνω το dean και είμαι έτοιμος. Ε

Ευχαριστώ και πάλι.
fazerdreamer

Δημοσίευση από fazerdreamer »

Παρασκευα σαν βρηκες τον συνδεσμο να την φορτισεις,υποθετω πως εχεις εξελιγμενο φορτιστακι,να κανεις υποχρεωτικα 2-3 κυκλους στην μπαταρια και μετα να την δοκιμασεις!
Γνωμη μου.

Στεφανος.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Φορτιστές - Μπαταρίες - Φόρτιση & Αποφόρτιση”