ΠΙΛΟΤΑΡΕΣ ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΩ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ -ΓΝΩΣΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ,ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΜΟΝΤΕΛΟΥ,ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΟ SITE TOΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ONLINE ΑΓΟΡΑ. ΤΙΜΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ 679 ΕΥΡΩ...ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ ΟΤΙ
ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΩ,ΘΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΘΕΙ ΑΠΟ ΚΙΝΑ,ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 30+++ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΠΛΟΙΟ,(ΧΑΜΗΛΑ ΝΑΥΛΑ).
ΛΕΩ ΤΟ ΟΚ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ,ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΕΜΑΙL ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΩ ΤΟΥΣ BIG-IBAN ΚΛΠ,ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΧΤΡΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ..,ΑΥΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ,ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/1/2009.
ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 20.30 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΟΥΔΕΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ.
ΟΠΟΤΕ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΞΑΝΑΠΗΡΑ ΤΗΛ, ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΕΜΑΙΛ ΜΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ,ΜΕ ΕΠΙΤΙΜΗΤΙΚΟ,ΑΠΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ, ΥΦΟΣ,ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ, ΕΓΩ ΤΟ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑ, ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΜΕ ΚΑΡΑΒΙ,ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ,ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΟ ΕΜΑΙΛ ,ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ,ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ...
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΟ ΠΡΩΙ (ΣΑΒΒΑΤΟ),ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ, ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ,ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΕΡΙ ΟΥ Ο ΛΟΓΟΣ ΑΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ 730 Ε (ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΚΑΤΑ 59Ε).
ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΒΡΗΚΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΜΑΙΛ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ,ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΟΥ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΣΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ(ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣΕΙ ΒΕΒΑΙΑ) , ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΒΑΛΑ...
ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ........ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ,ΜΟΝΤΕΛΟΜΑΓΑΖΩΝ....
ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΚΟΥΜΕ ΦΩΝΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΡΑΒΙΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ...,ΟΠΩΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ,ΚΑΙ ΣΕ 3 ΕΩΣ 4 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ,ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ(4ΜΕΤΡΟ ΑRΤF) ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΜΑ ΤΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ
ΘΑ MOY ΠΑΡΑΔΩΘΕΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕ 15 ΕΥΡΩ...............
Α KAI NA ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ, ΣΕ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ 36Ε ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΣ.....
ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΚΑΤΟΡΘΩΣΑ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΤΑ ΕΥΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ.... ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΛΕΙΠΤΩΣ........
TEO THE GREEK
Aγορά από Ελληνικό Μοντελομάγαζο
Απάντηση: AΓΟΡΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟΜΑΓΑΖΟ
Όσο και να προσπαθούμε, εμείς οι συντελεστές του petame.gr να κρατήσουμε χαμηλούς τους τόνους, σε σχέση με τις διαμαρτυρίες των μελών μας- αερομοντελιστών για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με τις αγορές τους από τα Ελληνικά καταστήματα, δύσκολα το κατορθώνουμε.w
-
Aγορά από Ελληνικό Μοντελομάγαζο
Κύριοι Καλησπέρα...
Αρχικά ..δε διαφωνούμε (ούτε και τελικά)
Είναι μπόλικες οι περιπτώσεις, σαν αυτές του κ Δημητρίου.
Αυτός και ο λόγος που στο παρελθόν έχουμε συζητήσει με επιμονή το θέμα, τις περιπτώσεις που αντιμετωπίζουμε και εύρεση λύσεων.
Οι αγορές από τη χώρα μας, πέραν του οικονομικού ζητήματος, είναι και θέμα ιδεολογίας.
Επαναλαμβάνω λοιπόν για άλλη μία ότι στηρίζω (και η πλειοψηφία των συντονιστών του petame) τις αγορές από Ελληνικά καταστήματα, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι παραλλήλως καθιστώ τον εαυτό μου ανόητο ...χάριν ιδεολογίας. Και λέω "χαριν ιδεολογίας" χωρίς να αναφέρω το οικονομικό, αφού ειδικώς σε τούτη την περίπτωση το οικονομικό αφορά ...μονάχα τη μία πλευρά! (αυτή του καταστηματάρχη).
Ψωνίζετε από Ελλάδα, βοηθήστε για να βοηθηθείτε. Βλέπετε κάτι στραβό; Κλείστε πόρτες!
Στο τέλος θα μείνουν με τις πόρτες κλειστές, όλοι οι "αφελείς" και κακοί έμποροι. (χαρακτηρισμός επιεικής).
Την ίδια ώρα που αναφέρονται τέτοιου είδους περιστατικά και που καταγγέλεται για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά ένας έμπορος, ...ένας άλλος δωρίζει 130e σε πελάτη του επειδή έκανε παρουσίαση του μοντέλου του στο petame! (το θέμα βρίσκεται εδώ
)
Υπομονή και καλή δύναμη.
Αρχικά ..δε διαφωνούμε (ούτε και τελικά)
Είναι μπόλικες οι περιπτώσεις, σαν αυτές του κ Δημητρίου.
Αυτός και ο λόγος που στο παρελθόν έχουμε συζητήσει με επιμονή το θέμα, τις περιπτώσεις που αντιμετωπίζουμε και εύρεση λύσεων.
Οι αγορές από τη χώρα μας, πέραν του οικονομικού ζητήματος, είναι και θέμα ιδεολογίας.
Επαναλαμβάνω λοιπόν για άλλη μία ότι στηρίζω (και η πλειοψηφία των συντονιστών του petame) τις αγορές από Ελληνικά καταστήματα, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι παραλλήλως καθιστώ τον εαυτό μου ανόητο ...χάριν ιδεολογίας. Και λέω "χαριν ιδεολογίας" χωρίς να αναφέρω το οικονομικό, αφού ειδικώς σε τούτη την περίπτωση το οικονομικό αφορά ...μονάχα τη μία πλευρά! (αυτή του καταστηματάρχη).
Ψωνίζετε από Ελλάδα, βοηθήστε για να βοηθηθείτε. Βλέπετε κάτι στραβό; Κλείστε πόρτες!
Στο τέλος θα μείνουν με τις πόρτες κλειστές, όλοι οι "αφελείς" και κακοί έμποροι. (χαρακτηρισμός επιεικής).
Την ίδια ώρα που αναφέρονται τέτοιου είδους περιστατικά και που καταγγέλεται για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά ένας έμπορος, ...ένας άλλος δωρίζει 130e σε πελάτη του επειδή έκανε παρουσίαση του μοντέλου του στο petame! (το θέμα βρίσκεται εδώ
)
Υπομονή και καλή δύναμη.