Μεγάλη τύχη να έχεις θείο που κατασκευάζει και πιλοτάρει αεροσκάφη μικρού μεγέθους, μεγάλη ατυχία όμως που θείος μας Θεόδωρος βρίσκεται στην μακρινή florida της Αμερικής.
Η μεγάλη του αεροπορική παρέα, βρίσκεται κάθε Σ/Κ σε ένα από τα πολλά αεροδρόμια, όπου φιλοξενούνται τα ιδιωτικά αεροσκάφη, και τακτικά μας μεταφέρει στον μαγικό αεροπορικό τους κόσμο, με φωτογραφίες και τεχνικές πληροφορίες.
Στην φώτο το υπερελαφρό φοίνιξ, μονταρισμένο από το βασικό κίτ κατασκευάστριας εταιρίας, με άπειρες ώρες εργασίας, και πολλά πρόσθετα κομμάτια κατασκευασμένα στο χέρι από τον ιδιοκτήτη του.
Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη μπροστά από τα ενοικιαζόμενα υπόστεγα, όπου περιμένει να κάνει την πρώτη του πτήση, λαμβάνοντας συνάμα και το πιστοποιητικό πλοϊμότητας.
Αναλυτικές λεπτομέρειες ακολουθούν !!!!!
Η αεροπορική παρέα του Θείου
Απάντηση: Η αεροπορική παρέα του Θείου
Στην πρώτη φώτο ο Θείος μοντάρει το σπίνερ της έλικας.
Στην τρίτη φώτο το πλήρες πάνελ (όργανα) του αεροσκάφους, που το κόστος του άγγιξε τα 20.000$, περίπου στην αξία του κίτ.
Στην δευτερη φώτο η παρέα περιμένοντας στην σειρά για πτήση. _P_P
Στην τρίτη φώτο το πλήρες πάνελ (όργανα) του αεροσκάφους, που το κόστος του άγγιξε τα 20.000$, περίπου στην αξία του κίτ.
Στην δευτερη φώτο η παρέα περιμένοντας στην σειρά για πτήση. _P_P
- Συνημμένα
-
- ted03.jpg (55.34 KiB) Προβλήθηκε 66 φορές
-
- ted02.jpg (56.36 KiB) Προβλήθηκε 66 φορές
-
- Ted01.jpg (69.32 KiB) Προβλήθηκε 66 φορές