Μαραθώνας
Απάντηση: Μαραθώνας
Ηρεμία παίδες !!
Αν συνεχίσουν να πέφτουν μοντέλα και αρχίσουν τα καθημερινά παράπονα στον Δήμο και τον ιδιοκτήτη, τι νομίζετε ότι θα γίνει αργά ή γρήγορα?
Δεν πρέπει να πετάμε κοντά στο βενζινάδικο, ούτε πάνω από τη Λεωφόρο.
Εχει ξανασυζητηθεί το θέμα, αλλά καλό είναι να σκεφτόμαστε πρώτα απ' όλα την ασφάλεια των άλλων και τη δική μας.
Βλέπω κατα καιρούς να πετάνε εκεί μοντέλα που δεν θα έπρεπε λόγω κατασκευαστικών λαθών, αυτοκίνητα (αληθινά) να κάνουν drift κάτω από το ελικόπτερό μου και δίπλα μου (στα 5 μέτρα) την ώρα που πετάω, μοντέλα θερμικών αυτοκινήτων να κάνουν κύκλους γύρω μου την ώρα που πετάω ελικόπτερο...
Απαιτείται λογική και συναδελφικό πνεύμα...
Βαγγέλης
Αν συνεχίσουν να πέφτουν μοντέλα και αρχίσουν τα καθημερινά παράπονα στον Δήμο και τον ιδιοκτήτη, τι νομίζετε ότι θα γίνει αργά ή γρήγορα?
Εχει ξανασυζητηθεί το θέμα, αλλά καλό είναι να σκεφτόμαστε πρώτα απ' όλα την ασφάλεια των άλλων και τη δική μας.
Βλέπω κατα καιρούς να πετάνε εκεί μοντέλα που δεν θα έπρεπε λόγω κατασκευαστικών λαθών, αυτοκίνητα (αληθινά) να κάνουν drift κάτω από το ελικόπτερό μου και δίπλα μου (στα 5 μέτρα) την ώρα που πετάω, μοντέλα θερμικών αυτοκινήτων να κάνουν κύκλους γύρω μου την ώρα που πετάω ελικόπτερο...
Βαγγέλης
vhal έγραψε: ↑Ηρεμία παίδες !!
Βαγγέλης
Σωστά τα λές, αλλα ο χειρηστης ήταν ατυχος. Και τα δύο Αεροπλάνα του εσβισαν!!!
Μεγαλη καντεμια σας λέω (ειδικά το πρώτο, εγινε χιλια κομματια)
Ναι αλλά τι γύρευε πάνω από το βενζινάδικο??
Το βενζινάδικο και η Λεωφόρος είναι NOFLY ZONE.
Σκέψου μόνο τι θα γινόταν αν η "ατυχία" να σβήσει ο κινητήρας συνέβαινε πάνω από τη Λεωφόρο και το μοντέλο έπεφτε σε κάποιο αυτοκίνητο...
Βαγγέλης
Το βενζινάδικο και η Λεωφόρος είναι NOFLY ZONE.
Σκέψου μόνο τι θα γινόταν αν η "ατυχία" να σβήσει ο κινητήρας συνέβαινε πάνω από τη Λεωφόρο και το μοντέλο έπεφτε σε κάποιο αυτοκίνητο...
Βαγγέλης
ναι ναι εχεις δικιο. Πρέπει να προσεχουμε πολύ, δεν αργει να γίνει η λαλακια!!!
-
Μαραθώνας
Καλημέρα σε όλους...
Κύριοι, τα αεροπλάνα που έπεσαν είτε για μηχανικούς είτε για ηλεκτρικούς λόγους, έπεσαν σε εκείνο το σημείο γιατί οι απογειώσεις εκείνη την περίοδο γίνονταν σχετικά κοντά στο πρατήριο λόγω άλλης θέσης που είχαμε οι μοντελιστές στο σύνολό μας.
Αυτά όλα ξεπεράστηκαν γιατί πλέον βρισκόμαστε στην άλλη άκρη και αρκετά μακριά.
Σημειώνω ότι στο Μαραθώνα ουδέποτε έχει συμβεί ατύχημα, γιατί μεταξύ μας τηρούμε τους σχετικούς κανόνες ασφάλειας πτήσης και προστασίας των ίδιων των εαυτών μας.
Όπως ανέφερα και σε παλιότερο μήνυμα, στο παρελθόν υπήρξαν μερικά "κρούσματα" μοντελιστών που είτε εν αγνοία τους είτε όχι, δε "συμβάδισαν" με το υπόλοιπο σύνολο. Κάποιοι εξ αυτών συμμορφώθηκαν στην πορεία και κάποιοι άλλοι εκδιώχθηκαν για το καλό όλων.
Επαναλαμβάνω ότι το ιδιοκτησιακό καθεστώς είναι περιπεπλεγμένο μεταξύ δύο αναμεμειγμένων φορέων. Την ευθύνη του χώρου την έχει ο Μαραθώνας.
Θεωρώ ότι κάθε συζήτηση δημοσίως με μορφή σεναρίων, υποθέσεων και "φωναχτών" σκέψεων στρατηγικής και τακτικής, είναι λάθος από μέρους μας. :?<<>
Ας χαρούμε το χώρο μας όπως είναι, μιας και είναι τόσο λίγοι στην Αθήνα V:))
Κύριοι, τα αεροπλάνα που έπεσαν είτε για μηχανικούς είτε για ηλεκτρικούς λόγους, έπεσαν σε εκείνο το σημείο γιατί οι απογειώσεις εκείνη την περίοδο γίνονταν σχετικά κοντά στο πρατήριο λόγω άλλης θέσης που είχαμε οι μοντελιστές στο σύνολό μας.
Αυτά όλα ξεπεράστηκαν γιατί πλέον βρισκόμαστε στην άλλη άκρη και αρκετά μακριά.
Σημειώνω ότι στο Μαραθώνα ουδέποτε έχει συμβεί ατύχημα, γιατί μεταξύ μας τηρούμε τους σχετικούς κανόνες ασφάλειας πτήσης και προστασίας των ίδιων των εαυτών μας.
Όπως ανέφερα και σε παλιότερο μήνυμα, στο παρελθόν υπήρξαν μερικά "κρούσματα" μοντελιστών που είτε εν αγνοία τους είτε όχι, δε "συμβάδισαν" με το υπόλοιπο σύνολο. Κάποιοι εξ αυτών συμμορφώθηκαν στην πορεία και κάποιοι άλλοι εκδιώχθηκαν για το καλό όλων.
Επαναλαμβάνω ότι το ιδιοκτησιακό καθεστώς είναι περιπεπλεγμένο μεταξύ δύο αναμεμειγμένων φορέων. Την ευθύνη του χώρου την έχει ο Μαραθώνας.
Θεωρώ ότι κάθε συζήτηση δημοσίως με μορφή σεναρίων, υποθέσεων και "φωναχτών" σκέψεων στρατηγικής και τακτικής, είναι λάθος από μέρους μας. :?<<>
Ας χαρούμε το χώρο μας όπως είναι, μιας και είναι τόσο λίγοι στην Αθήνα V:))
Το πρώτο δεν έπρεπε να πετάξει ειχε πρόβλημα με τον διακόπτη της ηλεκτρονικής και απλα τον έβγαλε τελείως ειχε και τεράστια προπέλα για 20 cc gas που ακουγόταν οτι δεν την πήγαινε .
Το δεύτερο αν και δεν το είδα, ο ίδιος είπε οτι το έβαλε σε flat spin αλλά δεν βγήκε ποτέ. Όποτε δεν ήταν και τόσο ατυχία .
Αναφερομαι στα δυο που ειπε ο mogolos. Επισης και οι δυο πιλοτοι ειχαν κατι απο ... γνωστο μοντελοδρομιο .
Το δεύτερο αν και δεν το είδα, ο ίδιος είπε οτι το έβαλε σε flat spin αλλά δεν βγήκε ποτέ. Όποτε δεν ήταν και τόσο ατυχία .
Αναφερομαι στα δυο που ειπε ο mogolos. Επισης και οι δυο πιλοτοι ειχαν κατι απο ... γνωστο μοντελοδρομιο .
ΟΧ ΟΧ! Παιδια μας την πέφτουν οι αμερικάνοι!!
Φλιτς! Το scale cobra του Θεμη ηταν!!
Να και ο κώστας ετοιμος προς πτήση!
Φλιτς! Το scale cobra του Θεμη ηταν!!
Να και ο κώστας ετοιμος προς πτήση!
- Συνημμένα
-
- P1010019.jpg (92.71 KiB) Προβλήθηκε 131 φορές
-
- P1010016.jpg (95.63 KiB) Προβλήθηκε 131 φορές
-
- P1010011.jpg (98.53 KiB) Προβλήθηκε 131 φορές
-
- P1010006.jpg (90.08 KiB) Προβλήθηκε 131 φορές
-
- P1010002.jpg (94.4 KiB) Προβλήθηκε 131 φορές
ΠΕΤΑΕΙ ΠΕΤΑΕΙ!!!
Σκρατς!!! Πάει ο Ελικαας (Κάντε ζουμ):D
Ωπ! Να και το piper του Νικου
Και μια φωτό από τις διακοπές, ετσι για να ταξιδευουμε λίγο, με τις αναμνήσεις!
Σκρατς!!! Πάει ο Ελικαας (Κάντε ζουμ):D
Ωπ! Να και το piper του Νικου
Και μια φωτό από τις διακοπές, ετσι για να ταξιδευουμε λίγο, με τις αναμνήσεις!
- Συνημμένα
-
- P1010025.jpg (58.67 KiB) Προβλήθηκε 131 φορές
-
- P1010030.jpg (89.43 KiB) Προβλήθηκε 131 φορές
-
- P1010031.jpg (93.6 KiB) Προβλήθηκε 131 φορές
-
- P1010034.jpg (70.12 KiB) Προβλήθηκε 131 φορές
-
- P1010130.jpg (84.06 KiB) Προβλήθηκε 131 φορές