Mogolos έγραψε: ↑Φιλε μου καλέ, και το "φιλε μου" το εννοώ, να είσαι σίγουρος ότι:
1. όσο ΔΕΝ υπάρχει νομοθεσία ΔΕΝ ειμαι παράνομος.
Συνεπώς δεν εχω να ντραπώ για τίποτα.
2. Δοξα τον θεό ειμαι ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ. Αυτό με ξεχωρίζει από άτομα σαν εσένα και τους λοιπούς "γνωστούς και άγνωστους" που θέλουν όλα τα πρόβατα στο μαντρί.
Εαν λοιπόν ενας νομος ξεπερνά την λογική και δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ στοιχείο που να με πίθει ότι γίνεται για το καλό μου και το καλό της κοινωνίας γενικότερα, δεν επιτρέπω στον ΕΑΥΤΟ μου να τον ακολουθήσει. Αν αυτό με κάνει παράνομο και Ελληνάρα, τότε ευτυχώς που υπάρχουν ακόμα παράνομοι Ελληναρες και δεν εχουμε γίνει όλοι "μικρά πρασσινα γλιώδη ανθρωπάκια με τηλεκοντρόλ στο χέρι" να τρώμε και να καταπίνουμε ότι ΣΚΑΤΑ μας ΔΙΝΟΥΝ... ...για το καλό μας!
Με λίγα λόγια, η ελευθερία της σκέψης και την πράξης του ατόμου δεν μπορεί να περιοριστεί από κανέναν νομο. Νομους χρειάζονται οι κοινωνίες των προβάτων και όχι των ανθρώπων.
ps: ο επόμενος νομος θα απαγορεύει στα πιτσιρίκια να παίζουν μπάλα στον δρόμο. Μονο σε 5Χ5 και με την συγκαταθεση του γονιού από εδώ και πέρα.
Ps2: Και μην ξεχνιέστε, ερχεται και Καθαρά Δευτέρα. Να κλεισετε μοντελοδρόμιο από νωρής. Και να εχετε και την ασφάλεια μαζί σας, ποτέ δεν ξερεις τι γινεται...
Χαίρομαι που τουλάχιστον η πλειονότητα συμφωνεί με το αυτονόητο.
Αγαπητέ mogolos σε συγχαίρω για την ευρύτητα της σκέψης σου. Σε συγχαίρω που χωρίς περισπασμό εκφράζεις τα αισθήματα του ΓΝΗΣΙΟΥ αερομοντελιστή με την ΑΓΑΠΗ στο χόμπι και χωρίς να χαϊδεύεις τις "γάτες" που μας βλέπουν αυτή την στιγμή "θηράματα" - και θέλουν να μας "μαντρώσουν" κιόλας.
Και επειδή μίλησες για 5Χ5 ένα έχω να σου πώ...Αυτοί τουλάχιστον έχουν και τόσα γήπεδα 5Χ5 και αν τους "μαντρώσουν" ορισμένοι ταγοί τους θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν το χόμπι τους στην Αττική.
ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΑ ΜΟΝΤΕΛΟΔΡΟΜΙΑ ΘΑ ΠΕΤΑΜΕ;;;; ΣΤΑ ΑΦΑΝΤΑ ;;;; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΟΔΡΟΜΙΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ;;;;; ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ;;;; ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ;;;; ΣΤΟ ΒΟΛΟ;;; ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΔΕΝ ΕΛΑΒΕ ΥΠΟΨΗ ΤΟΥ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ -ΩΣ ΕΧΕΙ - ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΩΣ ΧΟΜΠΙΣΤΕΣ (ΑΥΤΟ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΤΟ 70% ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ) ΘΑ ΚΑΘΗΛΩΘΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΝΑΓΚΑΙΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΔΡΟΜΙΟΥ;;;;
ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ Ο ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΤΙΣΗ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΝΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΔΡΟΜΙΟΥ;;;;; ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ;;; ΠΟΙΑΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ;;;;;