Γνωσεις η Τυχη?

Απάντηση
fazerdreamer

Γνωσεις η Τυχη?

Δημοσίευση από fazerdreamer »

Ποιος θα καταφερει να απαντησει 40αντα ερωτησουλες,γενικου αεροπορικου περιεχομενου με τις λιγοτερες.......λαθος?...._Β_Ο

Δειτε εδω http://www.aviamet.gr/questions.jsp?extLang=

Και δημοσιευστε την....βαθμολογια σας!@/-=}{{!@/-=}{{!@/-=}{{
Αντώνης Κριτζάς

Απάντηση: Γνωσεις η Τυχη?

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

............δεν ξέρω δεν απαντώ (πολύ ειδικές οι ερωτήσεις για διαβασμένους πιλότους)
για να είμαι σωστός τα περισότερα ουτε που τα έχω ξανακούσει
Άβαταρ μέλους
CARAPIS

Δημοσίευση από CARAPIS »

..., 28 στα 40..wΤο πιθανοτερο ειναι να εχω πεσει σε χαμηλο με υετο και ελαφρα παγοποιηση σε λαθος υψομετρο με αντιθετη κατευθυνση απο τον διαδρομο με επερχομενο κυκλωνα, ουρια, και μπαινωντας σε πυκνη νεφωση να χασω τοοοο 'φως μου'..., να πεταω αναποδαμε τα φτερα να αρχισουν να παγωνουν, χωρις οπτικο προσανατολισμο...., χεχεχαχαχαχαχα...!!!

Γελαω γιατι ειμαι κατω και οχι εκει πανω...,μπραβο στα παλικαρια...που Πετανεεεεεε !!!

Χρησταρας
tasos3d

Δημοσίευση από tasos3d »

για εμενα τυχηw
fazerdreamer

Δημοσίευση από fazerdreamer »

CARAPIS έγραψε: ..., 28 στα 40..wΤο πιθανοτερο ειναι να εχω πεσει σε χαμηλο με υετο και ελαφρα παγοποιηση σε λαθος υψομετρο με αντιθετη κατευθυνση απο τον διαδρομο με επερχομενο κυκλωνα, ουρια, και μπαινωντας σε πυκνη νεφωση να χασω τοοοο 'φως μου'..., να πεταω αναποδαμε τα φτερα να αρχισουν να παγωνουν, χωρις οπτικο προσανατολισμο...., χεχεχαχαχαχαχα...!!!

Γελαω γιατι ειμαι κατω και οχι εκει πανω...,μπραβο στα παλικαρια...που Πετανεεεεεε !!!

Χρησταρας

28 στα 40?????????????????
Χρησταρα με οσες γνωσεις αεροπορικης μετεωρολογιας ειχες,επιασες high score!!!!!!!!!Πιστεψε με,αλλοι....γνωστες τα πανε χειροτερα!Πολυ χειροτερα!!!Αντωνη Κριτζα να σαι σιγουρος οτι με θεληση και διαβασμα ολα επιτυγχανονται.!
Φιλε tasos3d,τιποτα δεν ειναι........τυχαιο..!;;) Δοκιμασε και θα δεις!
Αντώνης Κριτζάς

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

πράγματι οι γνώσεις έρχονται με το διάβασμα γιατι αλλιώς και το 12 στα 40 τύχη είναι
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ελεύθερη συζήτηση - Διαγωνισμοί”