Υπάρχει κανένας με εμπειρία σε long rage FPV, OSD και autopilot flight?

Απάντηση
NIKOS5113

Υπάρχει κανένας με εμπειρία σε long rage FPV, OSD και autopilot flight?

Δημοσίευση από NIKOS5113 »

Γεια σας, υπάρχει κανένας που έχει ασχοληθεί με πτήσεις μεγάλων αποστάσεων, αυτόματο πιλότο όπως ο ardupilot, τηλεμετρικά δεδομένα και FPV?
Mogolos

Απάντηση: Υπάρχει κανένας με εμπειρία σε long rage FPV, OSD και autopilot flight?

Δημοσίευση από Mogolos »

Το παλευουμε ακόμα αδερφέ. (1χρονο τώρα) Δυσκολα τα ηλεκτρονικά σηστήματα και ακριβα!!
NIKOS5113

Απάντηση: Υπάρχει κανένας με εμπειρία σε long rage FPV, OSD και autopilot flight?

Mogolos έγραψε: Το παλευουμε ακόμα αδερφέ. (1χρονο τώρα) Δυσκολα τα ηλεκτρονικά σηστήματα και ακριβα!!

Μπορείς να μου πεις τί project ετοιμάζεις? Σκέφτομαι να ξεκινήσω κι εγώ, το ξέρω ότι είναι αρκετά δύσκολο και θα μου πάρει τουλαχιστον εναμιση χρόνο και 1500 ευρώ...

Τί συστήματα, κεραίες και εξοπλισμό εδάφους θα χρησιμοποιήσεις?
Mogolos

Δημοσίευση από Mogolos »

Baσικά ο αδερφός μου το ετοιμάζει. Αν ειναι το ΣΚ κατεβα Μαραθωνα, μαλον θα ειναι και αυτός και τα λέτε μεταξύ σας. Εμενα μου φαινονται κινεζικα
χαχαχαχα
NIKOS5113

Βασικά είναι λίγο δύσκολο να κατεβώ στον μαραθώνα γιατί είμαι στα Γιάννενα και όταν δεν είμαι στα Γιάννενα είμαι στη Χίο.
Γνωρίζεις αν ο αδερφός σου είναι μέλος σε καμιά ιστοσελίδα όπως το diydrones?
GREECEPILOT

Δημοσίευση από GREECEPILOT »

Καλημέρες! Ρε παιδιά ,δεν είναι κάπως επικίνδυνο το όλο θέμα? Τί γίνεται σε περίπτωση που χαθεί ο έλεγχος? Εάν χαθεί το μοντέλο και μαζί όλος ο εξοπλισμός? Με την νομοθεσία τι γίνεται? Εϊναι νόμιμες τέτοιες πτήσεις?
NIKOS5113

GREECEPILOT έγραψε: Καλημέρες! Ρε παιδιά ,δεν είναι κάπως επικίνδυνο το όλο θέμα? Τί γίνεται σε περίπτωση που χαθεί ο έλεγχος? Εάν χαθεί το μοντέλο και μαζί όλος ο εξοπλισμός? Με την νομοθεσία τι γίνεται? Εϊναι νόμιμες τέτοιες πτήσεις?

καλημέρα!
Όταν χαθεί ο έλεγχος τις περισσότερες φορές χάνεις και το αεροπλάνο όπως σε όλες τις πτήσεις! Βέβαια μπορείς να το προγραμματίσεις σε περίπτωση που χαθεί το σήμα να γυρίσει πίσω στο σημείο που έχει οριστεί ως home δηλαδή στη βάση και προσεύχεσαι να λειτουργεί το return to home! Επιπλέον έχω σκεφτεί να τοποθετήσω αλεξίπτωτο το οποίο θα μπορεί να ενεργοποιείται είτε χειροκίνητα είτε αυτόματα.
Τώρα για τη νομοθεσία δε γνωρίζω τίποτα. Σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες πετάνε οπότε υποθέτω ότι δε θα έχω πρόβλημα. Αλλά και πάλι αν θέλω να πετάξω μισή ώρα πρέπει να βγάλω άδεια? Ούτε για τα σπίτια δε βγάζουν! Εξάλλου η ισχύς που θέλω να χρησιμοποιήσω θα είναι περίπου 1 watt. Αλλά για να καταφέρω να πετάξει χρειάζονται ατελείωτες ώρες μελέτης...ηλεκτρονικά κυκλώματα, προγραμματισμός επεξεργαστών σύνδεση και επικοινωνία περιφερειακών συστημάτων και πάρα πολλές δοκιμές...
GREECEPILOT

Δημοσίευση από GREECEPILOT »

Μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον πάντως. Εάν υπάρχει κάποιος εδώ Βόρεια Ελλάδα που σκέφτεται κάτι τέτοιο ,θα ήθελα πολύ να μπορώ να συμμετάσχω σε ένα τέτοιο πρότζεκτ....
Mogolos

Δημοσίευση από Mogolos »

NIKOS5113 έγραψε: Βασικά είναι λίγο δύσκολο να κατεβώ στον μαραθώνα γιατί είμαι στα Γιάννενα και όταν δεν είμαι στα Γιάννενα είμαι στη Χίο.
Γνωρίζεις αν ο αδερφός σου είναι μέλος σε καμιά ιστοσελίδα όπως το diydrones?

Οχι φιλε μου δεν ειναι :(
fazerdreamer

Δημοσίευση από fazerdreamer »

Υπαρχουν οπως εχω ξανα αναφερει πολλες πηγες πληροφορησης, ειδικα στα ξενα φορα,επεισεις διχογνωμιες αναρωτησεων.

Μια καλη αρχη ειναι μια ''φλεβα'' εμπρακτων γνωσεων εδω http://www.fpv-community.com/

Διαβαζοντας κανεις φτανει.......παντου.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ελεύθερη συζήτηση - Διαγωνισμοί”