'' Δειγμα Επαγγελματισμου...?!!!''

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
CARAPIS

'' Δειγμα Επαγγελματισμου...?!!!''

Δημοσίευση από CARAPIS »

Γεια σας πιλοταρες

Δεν μπορω να μην το αναφερω, οχι γιατι προκειται για εμενα..., αλλα γιατι ειναι η πρωτη φορα που με ρωτανε, πρωτον και μου προσφερουν κατι, δευτερον, σαν 'ανταλλαγμα' για κατι που αγορασα και παρουσιασα, εδω και 25 χρονια μοντελιστικης πορειας!!!

Ριξτε μια ματια στην παρακατω παραπομπη, στο προτελευταιο μηνημα...

http://www.flyinggiants.com/forums/showthread.php?t=40946&page=2#post1124807

Ευχαριστω την WHITE ROSE ENGN. και εσας για το χρονο σας και την κατανοηση σας

Φιλικα
Χρηστος Αραπης
vhal

Απάντηση: '' Δειγμα Επαγγελματισμου...?!!!''

Δημοσίευση από vhal »

Ωραίοι οι τύποι!
Μπράβο τους - και μπράβο σου!!
Αντώνης Κριτζάς

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

..............πιστεύω οτι θα περιμένεις αλλα 25 χρόνια για να το ξαναδεις μια και δεν είναι τόσο εύκολο να κάνουν δώρα σε όλους όσους κάνουν παρουσιάσεις σε όλο τον κόσμο
Η σκέψη και κίνηση πάντως σε αγγίζει

..............και petame gr στο τέλος μπράβο!! Chris from Greece μπράβο!!
xristos

Δημοσίευση από xristos »

Εγω πριν αρκετα χρονια ειχα παραγγειλει απο http://www.skysharkrc.com/
ενα fw 190 το οποιο περιμενα 2-3 μηνες να ερθει και δεν το ειχα λαβει..............
εκανα τηλ στην Αμερικη και μου ειπε οτι μαλλον ειχε χαθει στον δρομο και αμεσως μου εστειλε αλλο ενα το οποιο ελαβα σε μια εβδομαδα περιπου , φυσικα δωρεαν !!!!!!!
υστερα απο λιγες ημερες ηρθε και το ....πρωτο..........ειχε μπλεξει και ξεχαστει στο Ελληνικο τελωνειο.............
το μοντελλο τοτε εκανε περιπου 179 δολλαρια !!!!!
του εκανα τηλ του ειπα τι εγινε και τον ευχαριστησα θερμα , του ειπα να του στειλω το πρωτο πισω , και δεν δεχτηκε γιατι οπως ειπε η μπαλσα κοστιζει λιγοτερο απο τα μεταφορικα ..............
αργοτερα , ως ενα ευχαριστω , προς αυτον τον σιγουρα πολυ καλο καταστηματαρχη, αγορασα , ενα fw190d9 ενα fw190Α8, ενα Douglass Dauntless και το stuka , ολα μπαλσα με κοπη λειζερ !!!!
σιγουρα ειναι τα καλυτερα μοντελλα για την κλιμακα τους πολυ πιο καλα απο της pika και Top Flite τα αντιστοιχα κατα γενικη ομολογια απο τα forum που διαβασα, και συλλεκτικα μιας και που εχει σταματησει να τα παραγει η εταιρεια .........και εγω δεν τα εχω φτιαξει και ειναι ακομα μεσα στο ......κουτι τους `M` Η εταιρεια αυτη ειναι η παλαιωτερη Heritage , ισως καποιοι την θυμουνται ακομα ........
ΑΑΑΑΑΑ !!! και κατι αλλο !!!!! οταν τα εισηγαγα ολα μαζι απο την Αμερικη, με τσεκουρωσαν για τα καλα στο τελωνειο........>:(
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ελεύθερη συζήτηση - Διαγωνισμοί”