Υπάνθρωποι;;
Υπάνθρωποι;;
Σημερα εζησα ενα γεγονος που με εκανε να ντραπω που ανηκω στο ανθρωπινο ειδος.
Τελειωνοντας τη δουλεια, πηγαινα στο εξοχικο μου να ταισω μερικα ζωα που διατηρω εκει (σκυλι γατια κουνελια κοτες κλπ). Για να κοψω δρομο, επρεπε να περασω απο ενα αγροτικο δρομο και επεσα πανω σε μια σκηνη που δεν πιστευα στα ματια μου. Ηταν δυο τυποι πανω σε μια γουρουνα, ειχαν δεσει στον κοτσαδορο ενα σκυλι και το τραβουσαν με ταχυτητα ανασκελα. Απ'την τριβη με την ασφαλτο εφευγαν τουφες-τουφες οι τριχες και ηταν γεματο πληγες το δυστυχο το ζωο. Παγωσε η ραχοκοκαλια μου! Μετα το πρωτο ΣΟΚ τους πλησιασα με αγριες διαθεσεις, τους ρωτησα γιατι το κανουν αυτο το εγκλημα και μου ειπαν πως το σκυλι ηταν δικο τους και ειχαν δικαιωμα ζωης και θανατου πανω του! Οταν τους ειπα οτι θα παω στην αστυνομια, με απειλησαν και οταν δε μασησα πατησαν γκαζι τραβοντας ακομα το αμοιρο το ζωο και χαθηκαν στα χωραφια, για να αποτελειωσουν αυτο το απαισιο εργο που αρχισαν. Αυτοι οι βασανιστες μετα απ' ολα αυτα θα φανε και θα κοιμηθουν ελαφρα τη καρδια;
Τελειωνοντας τη δουλεια, πηγαινα στο εξοχικο μου να ταισω μερικα ζωα που διατηρω εκει (σκυλι γατια κουνελια κοτες κλπ). Για να κοψω δρομο, επρεπε να περασω απο ενα αγροτικο δρομο και επεσα πανω σε μια σκηνη που δεν πιστευα στα ματια μου. Ηταν δυο τυποι πανω σε μια γουρουνα, ειχαν δεσει στον κοτσαδορο ενα σκυλι και το τραβουσαν με ταχυτητα ανασκελα. Απ'την τριβη με την ασφαλτο εφευγαν τουφες-τουφες οι τριχες και ηταν γεματο πληγες το δυστυχο το ζωο. Παγωσε η ραχοκοκαλια μου! Μετα το πρωτο ΣΟΚ τους πλησιασα με αγριες διαθεσεις, τους ρωτησα γιατι το κανουν αυτο το εγκλημα και μου ειπαν πως το σκυλι ηταν δικο τους και ειχαν δικαιωμα ζωης και θανατου πανω του! Οταν τους ειπα οτι θα παω στην αστυνομια, με απειλησαν και οταν δε μασησα πατησαν γκαζι τραβοντας ακομα το αμοιρο το ζωο και χαθηκαν στα χωραφια, για να αποτελειωσουν αυτο το απαισιο εργο που αρχισαν. Αυτοι οι βασανιστες μετα απ' ολα αυτα θα φανε και θα κοιμηθουν ελαφρα τη καρδια;
-
Απάντηση: Υπανθρωποι???????
Να είσαι σίγουρος για αυτό. Πρέπει να καταλάβεις ότι δεν αρκεί απλά να μην είναι κανείς μέσα στο φρενοκομείο για να χαρακτηριστεί ψυχικά υγειής ούτε απλά να έχει δύο πόδια για να χαρακτηριστεί άνθρωπος. Και υπάρχουν πολλά τέτοια επικίνδυνα δίποδα τερατα, που δεν αξίζουν ανθρώπινης αντιμετώπισης.
Φιλικά Κώστας.
Φιλικά Κώστας.
..., μονο ο ανθρωπος βασανιζει και αφαιρει μια ζωη χωρις να ειναι αναγκη, ολα τα αλλα οντα πανω στον πλανητη το κανουν μονο για επιβιωση.
Κατι εχουμε καταλαβει λαθος σε ολο αυτο..., λυπαμαι πραγματικα...
Χρηστος
Κατι εχουμε καταλαβει λαθος σε ολο αυτο..., λυπαμαι πραγματικα...
Χρηστος
-
Μήπως φταίει το ότι, από μικρά παιδια, μας έχουν "περάσει" μια υπεροπτική ιδέα για τους εαυτους μας σε σχέση με την υπόλοιπη φύση? Θα έχουμε ακούσει συχνά την υπεροπτική φράση "ο άνθρωπος δάμασε τη φύση". Κι όμως! Αρκεί ένα ,έστω και περιορισμένης έκτασης, γεωλογικό φαινόμενο για να μας δείξει η φύση ότι, όχι μόνο δεν έχει δαμαστεί αλλά αντίθετα μπορεί να μας "δαμάσει" όποια ώρα θέλει.
Φιλικά Κώστας.
Φιλικά Κώστας.
-
Διάβασα την περιγραφή και μου ήρθε αναγούλα …………
Αναγούλα για το είδος μας
Καταλαβαίνω ότι πολύ δύσκολα θα μπορούσες να πάρεις την απόφαση να πάς στην αστυνομία μα πολύ φοβάμαι πως και να το έκανες δεν θα γινόταν τίποτα (μπορεί και να έβρισκες τον μπελά σου και ειδικότερα αν ζεις σε κλειστή κοινωνία)
Η μόνη ίσως λύση τα φιλοζωικά σωματεία της περιοχής …………
Μα και πάλι τέτοια τέρατα θα συνεχίσουν να υπάρχουν...............καταραμένοι να είναι μα θα έρθει η ώρα που θα λογοδοτήσουν
μετα βίας γράφω γιατι τρέμουν τα χέρια μου
Αναγούλα για το είδος μας
Καταλαβαίνω ότι πολύ δύσκολα θα μπορούσες να πάρεις την απόφαση να πάς στην αστυνομία μα πολύ φοβάμαι πως και να το έκανες δεν θα γινόταν τίποτα (μπορεί και να έβρισκες τον μπελά σου και ειδικότερα αν ζεις σε κλειστή κοινωνία)
Η μόνη ίσως λύση τα φιλοζωικά σωματεία της περιοχής …………
Μα και πάλι τέτοια τέρατα θα συνεχίσουν να υπάρχουν...............καταραμένοι να είναι μα θα έρθει η ώρα που θα λογοδοτήσουν
μετα βίας γράφω γιατι τρέμουν τα χέρια μου
Η τυχη αυτών των "ανθρώπων" ειναι τεράστια...
...συναντησαν λάθος ανθρωπο!
...συναντησαν λάθος ανθρωπο!
Για και χαρα σας φιλοι. Δεν μπορω ακομα να πιστεψω αυτο το γεγονος που βιωσα χθες μου φαινεται απιστευτο πως υπαρχουν και κυκλοφορουν αναμεσα μας τετοια οντα με τετοια σαδιστικα ενστικτα. Φιλε Μοgolos ισως και να εχεις δικιο οτι επεσαν σε λαθος ανθρωπο, θα σου πω ομως τουτο η μηχανη δεν ειχε πινακιδα (εδω που ζω στην Κρητη μαλον τη θεωρουν περιτη και ειδικα το καλοκαιρι αυτα τα οχηματα εχουνπολυ λιγα πινακιδες) σε πληροφορω ομως οτι αν ειχα στοιχεια κατι θα εκανα καπου θα τους καταγγειλα. Ειμαι 57 ετων και εχω περασει πολλα στη ζωη μου. Εμαθα να μην κανω ευκολα πισω παρ'ολες τις φοβερες και τις απειλες που μπορει να προκυψουν απο αυτα τα τερατα.
Ο τίτλος του πόστ τα λέει ολα ..."ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ"
σε κάτι τέτοιες στιγμές, αναρωτιέσαι είναι δυνατόν να υπάρχουν τέτοιοι '' άνθρωποι ''
Απάντηση: Υπάνθρωποι;;
θελω εναν τετοιο θαραλεο να του δανεισω το ντοπερμαν μου να βγαλει βιτσια πανω σε αυτο και μετα 8α τον εχουμε και σε χυμο και σε κυβουσ για φιδε η κολοπαιδοσουπα.. συνχαιρω την εγκρατεια σου εαν οντωσ εισαι φιλοζωος γιατι εγω συνηθωσ αντιδρω βιαια και επιτιθομαι χωρις να προλογιζω εαν δω σκυλι να κακοποιειται διχως να εχει παει να κανει κακο...κακο σε ζωο κανεις μονο σε αυτοαμυνα.. σε ανθρωποειδη ειναι πιο πρεπον και ψυχαγωγει αρκετα!!!
ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΓΑΠΑΩ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ...
ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΓΑΠΑΩ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ...