Χαιρετίζω όλους σας,
σας ευχαριστώ για την συμμετοχή και παρουσία σας, στο θέμα << ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ >>.
Η μεγάλη συμμετοχή σας κατά την αποψή μου, με έκανε να σκεφτώ να δημιουργήσω αυτότο θέμα, και ελπίζω να τύχει θερμής υποδοχής.
Σκοπός του νέου θέματος είναι:
α) να διασκεδάσουμε μαζί, όμορφα, πολιτισμένα και αεροπορικά, με αγαπημένες και ενδιαφέρουσες ταινίες.
β)να γνωριστούμε αναμεταξύ μας.
γ)να σχολιάσουμε με τρόπο, αεροπορικό, αερομοντελιστικό, ιστορικό, με χιούμορ και καλή διάθεση ταινίες γύρω από το ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ.
δ)να περάσουμε ευχάριστα.
Αυτά νομίζω για αρχή και βλέπουμε._P_P
ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ
Απάντηση: ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ
Δημήτρη ωραία προσπάθεια! Εάν σε ενδιαφέρει μπορώ να διαθέσω 18 ταινίες της σοβιετικής - ρωσικής αεροπορίας που έχω στο αρχείο μου. Είναι σε μορφή .avi αλλά αν χρειαστεί μπορώ να τις μετατρέψω σε DVD. Αν τις χρειάζεσαι ενημέρωσέ με.
Ένα δείγμα από τις ταινίες!
Ένα δείγμα από τις ταινίες!
- Συνημμένα
-
- krcover05s.jpg (40.16 KiB) Προβλήθηκε 35 φορές
-
- krcover04s.jpg (43.28 KiB) Προβλήθηκε 35 φορές
-
- krcover03s.jpg (40.86 KiB) Προβλήθηκε 35 φορές
-
- krcover02s.jpg (36.58 KiB) Προβλήθηκε 35 φορές
-
- krcover01s.jpg (43.66 KiB) Προβλήθηκε 35 φορές
Απάντηση: ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ
Καλημέρα Κώστα,
και βέβαια με ενδιαφέρουν οι ταινίες σου.
Ελπίζω να ενδιαφέρουν και τους υπολοίπους φίλους μας.
Ειδικά αφού είναι ρωσικής παραγωγής, πράγμα αρκετά άγνωστο σε εμάς που έχουμε μόνο δυτικές παραγωγές.@P@
Ελπίζω να έχουν ελληνικούς υπότιτλους.
Εάν θέλεις,
έχω ανοίξει το θέμα ( ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ) ρίξε μία ματιά, και κάνε μια παρουσίαση των ταινιών που θέλεις,
ώστε να χρησιμοποιήσουμε το ανωτέρω θέμα ώς βάση δεδομένων, και να βοηθηθούμε όλοι ωστε να αποφασίσουμε με ψηφοφορία την σειρά προβολής._P_P
Ευχαριστώ πολύ, και κάθε βοήθεια δεκτή+(*)
και βέβαια με ενδιαφέρουν οι ταινίες σου.
Ελπίζω να ενδιαφέρουν και τους υπολοίπους φίλους μας.
Ειδικά αφού είναι ρωσικής παραγωγής, πράγμα αρκετά άγνωστο σε εμάς που έχουμε μόνο δυτικές παραγωγές.@P@
Ελπίζω να έχουν ελληνικούς υπότιτλους.
Εάν θέλεις,
έχω ανοίξει το θέμα ( ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ) ρίξε μία ματιά, και κάνε μια παρουσίαση των ταινιών που θέλεις,
ώστε να χρησιμοποιήσουμε το ανωτέρω θέμα ώς βάση δεδομένων, και να βοηθηθούμε όλοι ωστε να αποφασίσουμε με ψηφοφορία την σειρά προβολής._P_P
Ευχαριστώ πολύ, και κάθε βοήθεια δεκτή+(*)