ΔΙΑΡΡΗΞΗ ΣΕ ΑΠΟΘΗΚΗ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΗ

Απάντηση
DUKE

ΔΙΑΡΡΗΞΗ ΣΕ ΑΠΟΘΗΚΗ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΗ

Δημοσίευση από DUKE »

Μου ήρθε με e-mail και θεώρησα σωστό να το αναρτήσω σε όλα τα forum μήπως κατά τύχη πέσει κάνεις επάνω στον διαρρήκτη

Φίλοι αερομοντελιστές ζητώ την βοήθειά σας,

Δυστυχώς την 12η Μαΐου βρέθηκα στην δυσάρεστη θέση να μου διαρρήξουν την αποθήκη στο σπίτι μου στην Μεταμόρφωση την οποία διατηρούσα ως εργαστήριο αλλά και αποθηκευτικό χώρο με όλα τα παρελκόμενα που φαντάζεστε!!!

Οι δράστες μεταξύ άλλων κατάφεραν να μου πάρουν ένα ελικόπτερο SCEDU-50 με καλύπτρα BELL-222 όπως η φωτογραφία που επισυνάπτω.

Η συγκεκριμένη καλύπτρα έχει μικρό ράγισμα στο πάνω μέρος (σημειώνω με κόκκινο κύκλο στη photo) και «φοράει» δέκτη futaba-149 συχνότητα 40.955 καθώς και δύο μπαταρίες Li-po.

Χαρακτηριστικό είναι ότι έχω «βαλσαμώσει» τα σκέλη σφηνώνοντας βίδες.

Οι δράστες κατάφεραν επίσης να μου αφαιρέσουν μια τηλεκατεύθυνση futaba 9-καναλη (9caps) συχνότητα 40.955 κάποια servo μια os 52 4χρονη και ένα laptop turbo-x.

Mάλλον είναι γύφτοι γιατί από την αποθήκη του διπλανού αφαίρεσαν ένα χαλί και ένα τενεκέ λάδι!!!. - στην δική μου ήταν πιο τυχεροί

Πιθανότατα τα άνωθεν απολεσθέντα να προσπαθήσουν να τα «σπρώξουν» όπου μας βρίσκουν συγκεντρωμένους ή ακόμα να απευθυνθούν σε κάποιο κατάστημα ζητώντας βοήθεια για το πώς θα πετάξουν το bell !!!.

Παρακαλώ αν κάτι πέσει στην αντίληψή σας μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου .

Προωθήστε το σε όλους τους φίλους σας αερομοντελιστές

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Καλές πτήσεις!!!

Σπανός Νίκος

6932 732769
Συνημμένα
P1030944s.jpg
P1030944s.jpg (78.4 KiB) Προβλήθηκε 13 φορές
bell-222.jpg
bell-222.jpg (50.21 KiB) Προβλήθηκε 13 φορές
orasi

Απάντηση: ΔΙΑΡΡΗΞΗ ΣΕ ΑΠΟΘΗΚΗ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΗ

Δημοσίευση από orasi »

Αγαπητοί φίλοι,
Μπήκα σήμερα για να κάνω το Post και με μεγάλη μου έκπληξη είδα ότι ο Φίλος Duke με πρόλαβε!!!

Είμαι σίγουρος ότι τουλάχιστον το ελικόπτερο θα βρεθεί γιατί προφανώς οι δράστες δεν ξέρουν ότι το δικό μας «κύκλωμα» είναι πιο κλειστό από το δικό τους

Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρoν σας και παρακαλώ προωθήστε το mail μου σε όσους πιο πολλούς φίλους μπορείτε.

Με εκτίμηση

Σπανός Νίκος
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ελεύθερη συζήτηση - Διαγωνισμοί”