Καλησπ'ερα σε όλους.Αν και έχω αρκετή εμπειρία σε θερμικά αερόπλάνα πρόσφατα απεκτησα το foxακι και μπορώ να πω οτι μετά απο 2 μόνο πτήσεις (στην Αναβυσσο) είμαι καταενθουσιασμένος με την διαφορετική του πτήση απο τα υπολοιπα αεροπλάνα μου.Θα ήθελα τις γνώσεις απο τους γνώστες του ''είδους'' για την ταχύτητα προσγείωσης του Foxακιου αφου χωρίς αέρα έρχεται πολύ γρήγορα και αργεί να πατήσει..Μήπως με καποια μίξη στα ailerons με flaperons γίνει τίποτα ή θέλει άλλα κόλπα?Και δεύτερον ανέβασα σήμερα το απόγευμα την οικογένεια στον Αγ.Παντελεήμονα μήπως δω κάποιο απο τα παιδιά της Πεντέλης αλλά τίποτα..Πότε μαζευεστε? να γνωριστούμε και να πετάξουμε παρέα???
Ευχαριστώ και sorry για την πολυλογία μου..+(*)
st fox
-
Αντώνης Κριτζάς
Απάντηση: st fox
πετάγαμε (μαζί με τον PANSOT) απο τις 17¨00 εως 20¨00 ένα easy star ενα easy glider και στο τέλος ενα τ28
κρίμα που δεν σε είδαμε
Δεν θα έλεγα πως είχε πολύ αέρα αλλα ήταν αρκετά τα θερμικά .......με λίγη σάρωση είχαμε καλά αποτελέσματα
δοκίμασε airbrakes με λίγο down στο elevator
κρίμα που δεν σε είδαμε
Δεν θα έλεγα πως είχε πολύ αέρα αλλα ήταν αρκετά τα θερμικά .......με λίγη σάρωση είχαμε καλά αποτελέσματα
δοκίμασε airbrakes με λίγο down στο elevator
Αντώνη καλησπέρα.Εχουμε γνωριστεί στο Ακραίφνιο .Που πετάτε ακριβώς στην Πεντελη μηπως δεν έχω καταλάβει καλά .Εγώ πήγα στην μονή του Αγ.Παντελεήμονα στο μπροστινό μέρος που έχει ένα άνοιγμα..κοίταξα παντου και δυστυχώς τίποτα..Εχεις δει κανέναν με Fox εκει. μπορεί να προσγειωθεί με ασφάλεια??
-
Αντώνης Κριτζάς
Γεία σου Στέφανε
σου απάντησα στο πμ που μου έστειλες όπου θα βρείς και το τηλ μου για να πάμε παρέα
Δες και foxακια
σου απάντησα στο πμ που μου έστειλες όπου θα βρείς και το τηλ μου για να πάμε παρέα
Δες και foxακια
- Συνημμένα
-
- DSCN2745.jpg (83.73 KiB) Προβλήθηκε 206 φορές
-
- DSCN2742.jpg (85.68 KiB) Προβλήθηκε 206 φορές
Ευχαριστώ για το ΠΜ στην πρωτη ευκαιρία φυγαμε!:D.Μετά απο πειραματισμους(πτήσεις) όχι σε πλαγια βέβαια
κατέληξα στο συμπέρασμα οτι για να κόψει το Foxακι στην προσγείωση πολύ απλά έρχομαι με λίγο γκάζι 1 ή 2 κλικ και μερικά εκατοστά πριν πατήσει το κλέινω και ''κάθεται''.Να φανταστείς οτι προσγειώθηκε στο πάρκιν του Ελληνικού....και στις πρώτες πτήσεις ήθελε όλη την Ανάβυσσο!Μιας και δεν έχει airbrakes η προπελα παίζει τον ρόλο του φρένου
κατέληξα στο συμπέρασμα οτι για να κόψει το Foxακι στην προσγείωση πολύ απλά έρχομαι με λίγο γκάζι 1 ή 2 κλικ και μερικά εκατοστά πριν πατήσει το κλέινω και ''κάθεται''.Να φανταστείς οτι προσγειώθηκε στο πάρκιν του Ελληνικού....και στις πρώτες πτήσεις ήθελε όλη την Ανάβυσσο!Μιας και δεν έχει airbrakes η προπελα παίζει τον ρόλο του φρένου
Γεια! Δηλ. σα warbirb, κυτας ναχεις κε την ουρα χαμηλα να σηκωνεται, η ερχεται οριζοντιο ελευθερα απλα κρατωντας ισα ισα την προπελα ανοιχτη. Το δικο μου ειναι ακομα στο κουτι του πανω στη ντουλαπα και περιμενει..._Β_Ο