Καλημερα κ καλως σας βρηκα το ονομα μου εινα Σταυρος
Εδω κ καιρο σκεφτομαι την αγορα ενος εκπαιδευτικου ηλεκτρικου αεροπλανου εχω εμπειρια απο ελικοπτερο καθως εχω ενα lama v3 κ απο θερμικο αμαξακι.
Λοιπον ειμαι αναμεσα στα παρακατω μοντελα
1)cessna 182 rtf brushless της art tech
2)cessna 182 rtf brushless της fms το οποιο εχει πολυ μεγαλυτερα φτερα απο το πρωτο κ τελος
3)wilga 2000 brushless
Πιο απο τα τρια θα προτεινατε σε εναν αρχαριο επισης αν καπιο μελος ειναι απο θεσαλλονικη κ θελει να δωσει λιγες συμβουλες θα χαρω!
Περιμενω τις γνωμες σας
Σας ευχαριστω εκ τον προτερων
Ειμαι σε τριλλημα!!!
-
GREECEPILOT
Απάντηση: Ειμαι σε τριλλημα!!!
Φίλτατε καλημέρα και καλώς μας ήρθες!! Πολύ σύντομα θα διαπιστώσεις ότι αυτή εδώ η μεγάλη παρέα θα είναι ο καλύτερος σύμβουλός σου σε πάρα πολλά θέματα και η βοήθεια που θα βρεις εδώ είναι απλά ανεξάντλητη!_P_P
Όσον αφορά το θέμα που έχεις θέσει τώρα , η δική μου άποψη είναι ότι και τα 3 είναι πάρα πολύ αξιόλογα αεροπλάνα αν και θεωρώ πιο πολύ entry level τα cessna. Έχω δει το cessna της art-tec και μου φάνηκε πάρα πολύ καλό στην πτήση και πολύ προβλέψιμο. Για τα άλλα δύο ,επειδή δεν έτυχε να τα πιάσω στα χέρια μου δεν θα ήθελα να σου πω κάτι.Ας μιλήσει κάποιο από τα παιδιά που γνωρίζει καλύτερα. Το wilga το είδα σε ηλεκτρικό και μου άρεσε πολύ.
Εγώ είμαι από Θεσσαλονίκη ,με πολύ περιορισμένο χρόνο λόγο δουλειάς , αλλά μπορούμε να βρισκόμαστε και να "παιδευόμαστε" μαζί...χιχιχ...
Φιλικά
Απόστολος
Καλές πτήσεις και καλές προσγειώσεις!!
Όσον αφορά το θέμα που έχεις θέσει τώρα , η δική μου άποψη είναι ότι και τα 3 είναι πάρα πολύ αξιόλογα αεροπλάνα αν και θεωρώ πιο πολύ entry level τα cessna. Έχω δει το cessna της art-tec και μου φάνηκε πάρα πολύ καλό στην πτήση και πολύ προβλέψιμο. Για τα άλλα δύο ,επειδή δεν έτυχε να τα πιάσω στα χέρια μου δεν θα ήθελα να σου πω κάτι.Ας μιλήσει κάποιο από τα παιδιά που γνωρίζει καλύτερα. Το wilga το είδα σε ηλεκτρικό και μου άρεσε πολύ.
Εγώ είμαι από Θεσσαλονίκη ,με πολύ περιορισμένο χρόνο λόγο δουλειάς , αλλά μπορούμε να βρισκόμαστε και να "παιδευόμαστε" μαζί...χιχιχ...
Φιλικά
Απόστολος
Καλές πτήσεις και καλές προσγειώσεις!!
Σε ευχαριστω πολυ grecce pilot κ εγω απο χρονο λογο δουλειας πολυ περιορισμενος ειμαι μολις καταληξω κ παραλαβω το πρωτο μου μολις βρουμε χρονο κ οι 2 μας θα χαρω να συναντηθουμε κ να μου δωσεις 1 χερι βοηθειας για την παρθενικη μου πτηση
-
fazerdreamer
ΟΧΙ σε r.t.f πακετα,συμβουλη νουμερο 1.-Με την προυποθεση οτι θες να μεινεις στον μοντελισμο.
Εχω πεταξει και τα 3 μοντελλα που προαναφερεις.Εχουν αρκετα καλες εκπαιδευτικες ιδιοτητες,ομως...σπανε-βλεπε foam...
Πρωτα απο ολα και πανω απο ολα εξομειωση!Πριν πιασεις,αυτονοητα με παλαιοτερο μοντελλιστη,βαλε καποιες ωρες στον υπολογιστη σου για να καταλαβεις απο που....σου ερχεται.!;;)
Για μενα ο νικητης σε entry level και ειδικοτερα σε training mode συνισταται easy star by multiplex,4 φορες την εβδομαδα,δυο φορες την ημερα,πριν η μετα το φαγητο!
Αν μεινεις παρεα μας και ''αφουγκραστεις'' τις διαδικασιες με σωστα κατευθυντικα ανοιχτες κεραιες,θα χαρεις οσο λιγα πραγματα στην μιζερη ζωη μας!
Καλως ορισες και καλες απο-προσεγγισεις!@P@;;)
Εχω πεταξει και τα 3 μοντελλα που προαναφερεις.Εχουν αρκετα καλες εκπαιδευτικες ιδιοτητες,ομως...σπανε-βλεπε foam...
Πρωτα απο ολα και πανω απο ολα εξομειωση!Πριν πιασεις,αυτονοητα με παλαιοτερο μοντελλιστη,βαλε καποιες ωρες στον υπολογιστη σου για να καταλαβεις απο που....σου ερχεται.!;;)
Για μενα ο νικητης σε entry level και ειδικοτερα σε training mode συνισταται easy star by multiplex,4 φορες την εβδομαδα,δυο φορες την ημερα,πριν η μετα το φαγητο!
Αν μεινεις παρεα μας και ''αφουγκραστεις'' τις διαδικασιες με σωστα κατευθυντικα ανοιχτες κεραιες,θα χαρεις οσο λιγα πραγματα στην μιζερη ζωη μας!
Καλως ορισες και καλες απο-προσεγγισεις!@P@;;)
Φιλε fazerdreamer δεκτη η γνωμη σου προτιμω rtf επειδη τα χερια μου δεν πολυ πιανουν κ δεν εμπιστευομαι πολυ τον ευατο μου με κατασκευες οσον αφορα τα μοντελα που προανεφερα πιο θα προτεινες?
-
Αντώνης Κριτζάς
το μεγαλύτερο φτερό της fms .............αλλα πριν πάρεις την απόφαση δες τα προιόντα της Multiplex (η ποιότητα κάνει την διαφορά)
Καλησπερα κ παλι μαλλον θα καταληξω στη cessna της fms διοτι μου αρεσε σαν μοντελο πολυ απο τη πρωτη στιγμη εχω ομως εναν ενδοιασμο!ψαχνω για να δω ανταλλακτικα απο διαφορα καταστηματα που δουλευουν το συγκεκριμενο μοντελο κ δε βρισκω πουθενα αν καπιοος απο σας γνωριζει ας μου δωσει τα φωτα του η ενα link μιλαω παντα για ελληνικη αγορα
-
asterixx25
Κοίταξε και την wilga-2000 που βρίσκεις ανταλλακτικά και στο e-shop
.:D
Μη σου πώ ακόμα και στο περίπτερο.:D :D
.:D
Μη σου πώ ακόμα και στο περίπτερο.:D :D