Καλησπερα σε ολους.
Θελοντας να ξαναρχισω τον μοντελισμο, μετα απο 25 χρονια, ξεθαψα το υπαρχον υλικο και μεσα σε αυτο υπαρχουν και 3 μπουζι τα οποια δεν μπορω να αναγνωρισω ετσι ωστε να ξερω που θα τα χρησιμοποιησω.
Το πρωτο ειναι αυτο που βλεπετε παρακατω και που εχει το νουμερο 7 επανω του και θα πρεπει να ειναι πιο ευκολο να αναγνωριστει.
Το δευτερο και το τριτο (2η και 3η εικονα αντιστοιχα) δεν εχουν τιποτε επανω τους.
Οποιος ξερει κατι για αυτα ας μου πει.
Σας ευχαριστω πολυ.
Βοηθεια στην αναγνωριση μπουζί
Βοηθεια στην αναγνωριση μπουζί
- Συνημμένα
-
- IMG_0546.JPG (44.34 KiB) Προβλήθηκε 106 φορές
-
- IMG_0544.JPG (35.61 KiB) Προβλήθηκε 106 φορές
-
- IMG_0537.JPG (40.08 KiB) Προβλήθηκε 106 φορές
Απάντηση: Βοηθεια στην αναγνωριση μπουζί
Δείχνουν να είναι για χρήση σε πολύστροφους κινητήρες με πολύ λάδι και Νίτρο. Πιθανόν για αυτοκινητάκια. Γι αυτό και η μπάρα μπροστά απο την χρωμιονικελίνη. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει οτι δεν τα βάζεις και σε έναν δίχρονο αεροπορικό. Σε τι κινητήρα θέλεις να τα βάλεις;;
Τρύφωνας έγραψε: ↑Δείχνουν να είναι για χρήση σε πολύστροφους κινητήρες με πολύ λάδι και Νίτρο. Πιθανόν για αυτοκινητάκια. Γι αυτό και η μπάρα μπροστά απο την χρωμιονικελίνη. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει οτι δεν τα βάζεις και σε έναν δίχρονο αεροπορικό. Σε τι κινητήρα θέλεις να τα βάλεις;;
Τρυφωνα,
τα μπουζι τα ειχα παρει για αεροπορικους κινητηρες. Ο ενας ειναι μικρος 35αρης της OS και ο αλλος ο μεγαλυτερος ειναι 60αρης ρουλεμανατος της OPS. Ο 60αρης δεν εχει δουλεψει καθολου διοτι τοτε (στο γυμνασιο) δεν μπορουσα να τον κανω να τρεξει σωστα και μου εσβηνε συνεχεια. Ετσι τον παρατησα και τον αποθηκευσα. Ειναι σε παρα πολυ καλη κατασταση και ελπιζω να τον βαλω να δουλεψει χωρις ιδιαιτερα προβληματα. Γι αυτο και ρωταω για τα μπουζι.
Για τον OPS κάνει σίγουρα.... Έχεις και συντονισμένη;;; Θυμάμαι με αυτούς τους κινητήρες και τους Rossi παίζαμε με πάυλον την δεκαετία του 80-90....
Το 35αράκι αν δεν είναι πολύστροφο παίξε με μπουζί ΕΝΥΑ 3 ή OS 7.
ΜΦΧ
Τρύφωνας
ΜΦΧ
Τρύφωνας
Τρύφωνας έγραψε: ↑Για τον OPS κάνει σίγουρα.... Έχεις και συντονισμένη;;; Θυμάμαι με αυτούς τους κινητήρες και τους Rossi παίζαμε με πάυλον την δεκαετία του 80-90....
ΜΦΧ
Τρύφωνας
Τωρα κατι παει να γινει...
Το πρωτο μπουζι με το νουμερο 7 πρεπει να ειναι για την 35αρα (η οποια δεν ειναι πολυστροφη) ενω τα αλλα πρεπει να ειναι για την 60αρα. Αν κανω λαθος πες μου.
Η OPS εχει μια εξατμισαρα η οποια να σου πω οτι ειναι και λιγο δυσκολη στο να την στερεωσεις θελει ολοκληρη ιστορια.
Σημερα μολις ξανα εκανα την διαδικασια στρωσιματος διοτι δεν θυμαμαι καν αν την ειχα ολοκληρωσει ή αρχισει τοτε παλια, οποτε για να ειμαι ΟΚ την ξαναεκανα.
Επισης ψαχνω να βρω το βιβλιαρακι της αλλα δεν το εχω βρει πουθενα στο ιντερνετ. Μηπως ξερεις καποιον που μπορει να το εχει? ή που μπορω να το βρω?
Ευχαριστω...
Σταυρος
Σταυροοοοοο, αντε παλι, τυχερος εισαι, χαχαχαχαχα...
Γιααα ριξε μια ματια στο παρακατω λινκ, ολο και κατι θα βρεις..., ειναι η μαμα εταιρια....! _Β_Ο
Στειλε τους ενα e-mail, να σου δωσουν πληροφοριες ηηη να σου στειλουν το μανουαλ...
http://www.mantuamodel.com/index.php?option=com_content&view=article&id=48:ops-uso-aereo&catid=55:motori-aereomodelli&Itemid=92
Φιλικα
Χρησταρας
Γιααα ριξε μια ματια στο παρακατω λινκ, ολο και κατι θα βρεις..., ειναι η μαμα εταιρια....! _Β_Ο
Στειλε τους ενα e-mail, να σου δωσουν πληροφοριες ηηη να σου στειλουν το μανουαλ...
http://www.mantuamodel.com/index.php?option=com_content&view=article&id=48:ops-uso-aereo&catid=55:motori-aereomodelli&Itemid=92
Φιλικα
Χρησταρας
CARAPIS έγραψε: ↑Σταυροοοοοο, αντε παλι, τυχερος εισαι, χαχαχαχαχα...
Φιλικα
Χρησταρας
Χρησταρα,
Ευχαριστω για το λινκ...
Σε προλαβα ομως. Τους εχω ηδη στειλει emails αλλα δεν εχουν το manual για την δικη μου μηχανη!
Βασικα το θελω για τυχον ανταλλακτικα και για την ρυθμιση των βελονων πριν την πτηση.
ΜΦΧ
Σταυρος